2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم برای خارج رحمی فقط جنین رو بیرون می آورند یا اینکه لوله رو هم باید دربیارن؟

بستگی داره عزیزم..... 

ممکنه با دارو حل بشه..... 

یا با عمل.... 

یا ممکنه جنین بزرگتر باشه و اگه تو لوله باشه ممکنه حتی باعث از دست دادن لوله هام بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
داخل سونو مشخص بود دیگه همون بار اول؟ 

آره با اولین سونو که دادم مشخص بود فقط باید بتات بالا باشه که مطمئن باشن که تو رحم چیزی نیست چون وقتی بتا پایینه ساک دیده نمیشه و نمیتونن قطعی نظر بدن

من شش هفته و چند روز بود بارداریم ،تو این تایم کاملا دیده میشه چه داخل رحم چه خارج رحم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار جون با دكترت مشورت كن بگو كه لك بيني داري و درحال لك بيني نميخواي بري عكس، ببين ميزاره بعد از ع ...

به خدا گیج شدم رفتم آزمایش بتا هم دادم واسه عکس رنگی حالا موندم برم واسه عکس رنگی یا نه خسته شدم😭😭😭😭

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام من یه اتفاقی برام افتاده خیلی عجیبه میتونید کمکم کنید من با ذخیره تخمدان ۲ وارد سیکل شدم ولی ...

عزیزم نگران نباش داروی تجویزی مناسبتون نبوده با یه داروی متناسب با بدنتون صددرصد تخمکهای عالی وخوبی اینجا خواهید داشت اینجا خیلی از بچه ها این مساله رو داشتن

من خودم بافوستیمون حتی اون یه دونه تخمک که توی سیکل بدون دارو دارم رو هم ندارم ولی داروهای دیگه مثل مریونال یاپرگوریس یاکلومیفن روم جواب میدن 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خداب دلت صبروآرامش بده عزیزم،چاره ای نیست بایدب حکمتهای خداراضی بود،انشالله زوده زوددلت شادشه ومامان ...

ممنونم عزیزم،دعا کنید دفعه بعد اگه رفتم دست و دلم خالی نمونه،خدا دل شما رو هم شاد کنه ایشالله به زودی

عزیزم همه چی رو بسپار بخدا ...ان شالله که این بار با بررسی بیشتر نتیجه رو بگیری  استرستون هم ط ...

باید حتما یه بار برم دکتر رو ببینم،جواب همه ی سوالای ذهنم رو شاید بتونم بگیرم ولی میدونم بعضی هاش جوابی نداره،هیسترو رو هم میگم به دکتر ببینم نظرشون چیه

عزیزم معمولا اگه 6 ماه از آخرین آز هورمونیت بگذره بهتره تکرارش کنی..... 

آنا جون يعني ميشه كه از دكتر اجازه گرفت و به جاي ٢١ تا ٢٣ تا خورد؟ يعني دوتا اضافه؟؟ آخه من يه گيري كردم، قرصه هفت فروردين آخريشه، بايد خدا كمك كنه تا به فاصله ي هفت روز پري بياد تا بتونم برم تو سيكل وگرنه يه ماه ديگه بايد صبر كرد😩 ميگم حداقل دوتا دونه بيشتر بخورم تا احتمال اينكه زودتر از ١٤ پري نشم بيشتر شه😯ميشه؟ اين مدل خوردن ال دي سابقه داشته؟

...
عزیزم برای خارج رحمی فقط جنین رو بیرون می آورند یا اینکه لوله رو هم باید دربیارن؟

عزیزم بستگی به شرایط داره،اگه جنین توی لوله باشه و بزرگ باشه که لوله رو هم درمیارن،اگه جنین کوچیک باشه ممکنه عمل نکنن و با دارو درمان بشه و لوله حفظ شه،جنین ممکنه روی تخمدان باشه که اونم بسته به میزان آسیبی که ممکنه زده باشه تصمیم میگیرن،که بخش آسیب دیده رو ترمیم میکنن و جنین رو درمیارن

بستگی داره عزیزم.....  ممکنه با دارو حل بشه.....  یا با عمل....  یا ممکنه جنین بزر ...

آنا جون عزیزم اگر با دوست خوبت در ارتباطی....

لطف کن اسم بهار 213 رو بجای من بهش بده.....

از صب که پستشو دیدم ناراحتم دوست دارم اسم اون بجای من باشه .......

ممنون دختر تورک خوشکل😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آنا جون يعني ميشه كه از دكتر اجازه گرفت و به جاي ٢١ تا ٢٣ تا خورد؟ يعني دوتا اضافه؟؟ آخه من يه گيري ...

وای محیا تصمیمم مصمم شد برای خوردن ال دی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خوبی عزیزم..ببخشید میشه بپرسم شما واسه کارای ناباروری کدوم مرکز میرین؟و اینکه خبر دارین بیمارستان ام ...

من کلینیک جهاد میرفتم که راضی نبودم الان تحت نظر دکتر ن ق ا ب هستم و میخوام برای انتقال بعدی برم مرکز مهزیار. از امام اصلا اطلاعاتی ندارم عزیزم

وای محیا تصمیمم مصمم شد برای خوردن ال دی

اي بابا، نه سر خود كه نبايد خورد، من كه ديدم دكتر خودم كاملا بدون ال دي پيش ميره، حالا ايندفعه اون ديفريلينه باعث كيست شده بود ال دي داد، وگرنه هر سيكلي جوانب مثبت و منفي خودشو داره، كار سختي نيس كه يه سوال از دكترت بكن بعد اگه موافق بود بدون فكر و خيال استفاده كن

...
به خدا گیج شدم رفتم آزمایش بتا هم دادم واسه عکس رنگی حالا موندم برم واسه عکس رنگی یا نه خسته شدم😭😭 ...

بهارجون خودتو ناراحت نكن بابا فقط يه تلفني از دكترت سوال كن تا خيالت راحت شه همين

...
جدی😍چ خوب😍 با اسپرم همسرشون باردار شدن یا اهدایی؟؟؟

نه عزیزم اکثرا با اسپرم همسرشون باردار شدن..... 

یه چند نفرم جنین اهدایی گرفتن..... 

اما صفحه اول رو نگاه کنی سبز رنگا آزو هستن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com