2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
آنا جون دکترم به من دیفرلین داده بود 29 بهمن زدم یکیشم باید 26 اسفند بزنم حالا دکتر بهم عکس رنگی داد ...

عزیزم آز رو میخوان که مطمئن باشن باردار نیستی......

یه آز بده و بعد برو واسه عکس..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم

مرسی که جوابمو دادی. منم مشکلم مث تو. خواستم بینم شما. تو کدوم مرکز انجام دادی و اینکه تخمک اهدایی. رو از کجا پیدا کردی و اینکه هزینت چه قد در اومد ؟الان چندتا. جنین برات. تشکیل شد و چند تاشو انتقال دادن ؟ راستی منم کرد کرمانشام ممنون میشم با دقت جوابارو بدی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه سوال دارم 

داروهای ivf سیکل کوتاه و بلند دارند؟ 

یعنی ۲ هفته ای و ۴۵ روزه؟؟

دکتر به من گفت یک ماه ال دی بخورم و بعد آمپول ها رو شروع کنه 

می خواستم ببینم فرق سیکل ها چی هست؟؟ تو سیکل بلند میزان هورمون کمتره؟؟؟

با توجه به ذخیره تخمدان نوع سیکل رو انتخاب می کنند؟؟ 

انا جون شما بچه دوم رو چند سالت بود باردار  شدی؟ رفتم دکتر قلب برای بررسی هموزیگوت و asa خوردن 

میگه تو ۳۶ سالته و بالای ۳۵ های ریسک هست هموزیگوت هم که هستی و گفت چون یک بچه داری اصلا اصلا دنبال بچه نرو 

خیلی ناامیدم کرد😔😔😔

دوستان یه سوال دارم  داروهای ivf سیکل کوتاه و بلند دارند؟  یعنی ۲ هفته ای و ۴۵ روزه؟؟ د ...

نه لزوما فقط با دخيره تخمدان بلكه با توجه به خيلي چيزاي ديگه ممكنه نوع سيكل رو انتخاب كنه، فقط اينجاشو شنيدم كه وقتي ال دي ميده قبل از شروع آمپولاي تحريكي، اون ال دي باهث ميشه تخمك هاي يك دست به وجود بياد يعني سايز همه شون نزديك هم باشه نه كه يكي گنده باشه يكي خيلي كوچيك و ب درد نخور، يكي از محسنات ال دي قبل از سيكل اينه، لابد جوانب ديگه ي هم داره كه نميدونيم، ولي لزوما نميشه گفت با ال دي بهتره يا بي ال دي، بسته به شرايط هركسي داره، در نهايت فقط و فقط توكل به خداي قادر متعال

...
آنا جون دکترم به من دیفرلین داده بود 29 بهمن زدم یکیشم باید 26 اسفند بزنم حالا دکتر بهم عکس رنگی داد ...

بهار جون با دكترت مشورت كن بگو كه لك بيني داري و درحال لك بيني نميخواي بري عكس، ببين ميزاره بعد از عيد مثلا بري؟ درضمن اين ديفريلين منم ب لك بيني انداخته بود😕

...
عزیزم آز رو میخوان که مطمئن باشن باردار نیستی...... یه آز بده و بعد برو واسه عکس..... 

یعنی اشکال نداره که یکم لکه بینی دارم ولی هنوز پریودم شروع نشده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بهار جون با دكترت مشورت كن بگو كه لك بيني داري و درحال لك بيني نميخواي بري عكس، ببين ميزاره بعد از ع ...

دکترم گفت بجای پریود ممکنه لکه بینی داشته باشی یعنی خطرناکه الان که لکه دیدم برم عکس رنگی بنظرت لکم کم بود ببخشید در حد خون آبه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

هیچ کس نبوده روز۱۱انتقال کلا علامت پریودی داشته باشه من ضعف پادارم قبل از پریودیم همیشه داشتم یعنی پری میاد؟ یعنی انتقالم منفیه؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو