2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خوبی عزیزم..ببخشید میشه بپرسم شما واسه کارای ناباروری کدوم مرکز میرین؟و اینکه خبر دارین بیمارستان ام ...

من رفتم پیش دکتر طرازی ..در مورد بیمارستان امام هم اطلاعی ندارم حقیقتش 

امیدوارم دوستان دیگه بیان و اهنماییت کنن عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم باردارم  قرص پردنیزول 5،هیدروکسی کلروکین سولفات وای وی ای جی  مصرف میکنم

ممنون عزیزم. ان شالله ۹ ماهو به سلامتی طی کنی.. برا منم دعا کن دعای باردارا زودتر اجابت میشه. برا همه بچه های اینجا دعا کن😍😍

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من عمل کردم،چون جنین قلب داشت و بزرگ بود خطرناک بود و نمیشد با دارو کنترل کرد،واسه همین اورژانسی عمل ...

عزیزم همه چی رو بسپار بخدا ...ان شالله که این بار با بررسی بیشتر نتیجه رو بگیری 

استرستون هم طبیعیه ..کاملا درکت میکنم 

میتونی از دکتر بخوای برات هیسترو کنه چون یه بارداری نابجا داشتی ...اصلا شاید خود دکتر پیشنهاد داد 

ممنونم شاينا جون ، اتفاقا چند روز بود كه ميخواستم بيام و ازت يك خبري بگيرم ، تيكر نداري نميدونم چند ...

سلام مامان سبحان، شما گفتی سرکلاژ کردی، میخواستم بدونم تا چند روز بعدش لکه بینی داشتید؟ من چند روزه گذشته اما موقع ادرار لک میبینم، نمیدونم تا چند وقت طبیعیه

عزیزم فکر کنم شاینا جون تجربه آنتی + داره شاید بهتر بتونه کمکت کنه....  زیر نظر روماتولوژی بود ...

بله گلم ایشون جوابمو دادن. تحت نظرم . باید بعد عید جواب آزمایشامو ببرم ببینن

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
آزمایش های هورمونی رو چرا باید تکرار کنم آنا جان؟من همه آزمایش های ایمنی و انعقادی و هورمونی رو انجا ...

عزیزم معمولا اگه 6 ماه از آخرین آز هورمونیت بگذره بهتره تکرارش کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جانم کلا انرژی مثبتی عزیزم درسته خیلی اینجا فعالیت نداشتم ولی تک و توک خوندمتون و دوست داشتم به ...

عزیزم کجاشو دیدی مراقب نباشی بعدیم پشت بندش میاد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شکرگذار بودم وهستم اما من ذخیره تخمدانم خیلی اومده پایین دیگه اگه این  بار پانکچرشم میشم زیر۱.. ...

عزیزم زیر یک مگه ذخیره کمه؟؟؟؟؟؟ 

اینو نگو عزیزم..... 

دوستات با ذخیره 0/1 حتی 0/01 دارن تلاش میکنن..... 

من ذخیره قبل شروع این بند و بساط 1/۴ بود تازه بعد دو تا پانکچر شد 1/١٨ یعنی فقط ٠/22 کم شد..... 

من با همین ذخیره هم پانکچر شدم هم پشت بندش طبیعی باردار شدم..... 

امروز از خواب پاشدم،گفتم به به میبینم که امروز بیحال نیستم مث روزای دیگه... یکم وسایل جمع کردم ...حا ...

میدونی منم همیشه خودمو چشم میزنم..... 

زورم به خودم میرسه..... 

خخخخخخخ..... 

بچه ها اینجا کسی هست ک همسرش مث همسر من آزواسپرم باشه؟😔😔

عزیزم بله دوستان زیادی با مشکلت هستن اینجا و بینشون مامان زیاد داشتیم.....