2777
2789
عنوان

دلیل این‌کاراش چیه واقعا😐

162 بازدید | 14 پست

این اتفاق واسه یکشنبه هست ولی خب تعلیق بودم نمیتونستم بگم 

خلاصه که منو دوستم باهام از مدرسه پیاده برمیگردم خونه یه راهیو بقیش با سرویس میریم خیلی باهم خندیدیم و اوکی بودیم 

ولی یکشنبه باهام یکدفعه بدون هیچ دلیلی قهر کرد و حرف نمیزد حرفم میزدم جوابمو نمی‌داد بعد با دوستای دیگش پیش من حرف می‌زد تا میدید نگاش میکنم سریع بغلشون میکرد 

اصلا بدون هیچ دلیلی باهام قهره قبلا اینجوری باهام قهر میکرد بعد میگفتم چرا باهام حرف نمیزنی میگفت حوصلتو نداشتم 

منم چهارشنبه لج کردن صبح باهام میریم مدرسه بهش زنگ نزدم بریم مدرسه اونم زنگ نزد الان دوباره قهر کرده😐

واقعا تقصیر منه؟

خانوم پرستار آینده👩🏻‍⚕️📚🌱 محرمی نیست وگرنه که خبر بسیارست :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازین مدلی دیدم اینا مث پرچم میمونن ولشون کن یهو جو میگیرتشون از همین الان رابطه ات رو باهاش قط کن ای ...

اعصابمو داغون کرد😐🤦🏻‍♀️

سخت نگیرید...

توی سن شما پسرا شدیدا مودی هستن وای به حال شما که بیشتر تحت تاثیر هورمونا قرار میگیرید...

با ساده ترین چیز ناراحت ممکنه بشید و با ساده ترین چیزاهم آشتی میکنید...

چند روز دیگه اوکی میشید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

باور کن خودشم نمیدونه دلیل کاراش چیه فقط الکی میخواد یکاری کنه

خیلی اعصابمو خورد کرده کاراش 

امیدوارم تقاص گریه هامو پس بده🙃🙂

قشنگم قدر بدون این روزهای زیبای زندگیت رو بزرگ‌تر که بشی دنیا انقد بی رحم میشه که خودت و گاهی گم میکنی توش و بایاد زمان نوجوانی و مدرسه حتی نصف شبی گریه میکنی پس قشنگ ترین روزای عمرت رو سر این حرفای الکی ازدست نده این موضوع انقد حقیره که اصلا نیاز نیست درموردش فک کنی از الان تا بزرگسالیت یادت باشه وقتی اشتباهی انجام ندادی بابت رفتار دیگران خودت و مقصر ندونی و هیچ اهمیت و واکنشی بهشون نشون ندی چراکه آدم‌ها گاهی خودشون با خودشون و دنیاشون مشکل دارن تو بی تقصیری و آدم‌ها بسته به حالی که توی اون روز دارن باهات رفتار میکنن وقتی خوشحالن تو خداشونی و وقتی ناراحت بدترینی پس با رفتارها و حرفای بقیه خودت و سرزنش نکن و بی اهمیت باش تا خودش بیاد و باهات صحبت کنه و روی این دست آدم‌ها هم حساب نکن هیچوقت