2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
آنا جان ممکنه به خاطر اینکه هایپر شده بودم و انتقال دادن خارج رحمی شده باشه؟آخه دکتر سونو کرد گفت رح ...

نه عزیزم فکر نکنم به اینا ربط داشته باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرررسی عزیزم  آسپرین تو بارداری هم مشکلی نداره؟؟

اگه نیاز باشه نه ضرر نداره نگران نکن الکی خودتو.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم میفهمت....  میدونم خیلی سخته اما شک نکن همین اتفاق بهترین بوده برات.....  عزیزم مط ...

میدونم میتونست بدتر هم باشه ،اینکه دنیا بیاد و نمونه دیگه غیرقابل تحمله،فقط میدونم حالم بدجوری بده،گفتم دیگه نوبت من شده اصلا فکر نمیکردم اینجوری بشه،میترسم از انتقال،میترسم باز منفی شه،آنا جان بوده کسی بعد از انتقالی که خارج رحم شده ، انتقال بعدیش مثبت بشه؟

میدونم میتونست بدتر هم باشه ،اینکه دنیا بیاد و نمونه دیگه غیرقابل تحمله،فقط میدونم حالم بدجوری بده،گ ...

عزیزم بله به خدا بوده......

یکیش همین شاینا جون..... 

دوقلوها هر دو خارج رحمی بودن و شکر خدا این دفعه خدا دوقلوهاشو بهش برگردوند و فکر کنم نصف راهم به لطف خدا رفته.... 

چند تا دوست دیگم هست..... 

اگه نیاز باشه نه ضرر نداره نگران نکن الکی خودتو.... 

مرررسی عزیزم 

آخه من موندم بخورم یا نه؟؟ و تو بارداری هام مشکلی نداشتم اینبار هم شانسی این آزمایش رو دادم که fthmr رو موتانت نشون داد

موندم انشالله بعد عید که باردار بشم خوردنش برام بهتره یا نخوردنش؟؟

میدونم میتونست بدتر هم باشه ،اینکه دنیا بیاد و نمونه دیگه غیرقابل تحمله،فقط میدونم حالم بدجوری بده،گ ...

عزیزم همه چیز درست میشه منم سالها نازایی کشیدم یه روزی که فکرشونمیکنی معجزه اتفاق میفته الان خوشحال باش باردار میشی

روز پانزدهم 2600 بود

عزیزم پس طبیعیه..... 

میدونی که حالت تهوع به خاطر بالا رفتن همین هورمونه عزیزم؟؟؟

29 بهمن

عزیزم خوب 2 هفته و 5 روز از انتقالت میگذره.... 

2 هفته هم برا ساخت تخمک..... 

جنین چند روزه بوده؟؟؟؟ 

من فرض میکنم 3 روزه بودن..... 

2هفته و 5 روز+2 هفته+3 روز میشه 5 هفته و 1 روزت.... 

بچه ها من روز هجده انتقالم آزمایشم مثبت شد ولی از دیروز به شدت تهوع دارم چی کار کنم مشکلی هست به نظر ...

عزیزم به نطر من تهوع بارداری هست ، من تو ۳ تا بارداری هام یک هفته بعد از اینکه بی بی چک مثبت می شد تهوع ام شروع میشد 

انتقال اولت بود؟؟

عزیزم بله به خدا بوده...... یکیش همین شاینا جون.....  دوقلوها هر دو خارج رحمی بودن و شکر خدا ...

خداروشکر،اینقدر ناامید شدم که فقط دنبال یه روزنه امیدم،شاینا جون به تاپیک سر میزنه؟میشه کاربریش رو بنویسی برام؟میدونی چند وقت بعد از خارج رحمی واسه انتقال رفت؟تو این فاصله کاری انجام داد؟