2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ایمنی انعقادیم انجام دادی؟پس چرا نمیگیره😣😣

بله گلم چندتا از ازمایش هاشو قبلا انجام دادم 

فقط ویتامینا کم بود اونم به دکترم گفتم میگفت نیازی نمی بینیم استفاذه کنی😑

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرررسی عزیزم انشالله که اینبار همه چی برات روبراه بشه  تو ایتالیا زندگی خوبه؟ چند سال بمونیم ا ...

ان شاالله عزیزم 🌹 

زندگی سخته ایتالیا چون کار نیست و مالیات بالاست حقوق پایینه و خرجا بالا ! شاید دونفر کارکنی بتونی زندگی خوبی داشته باشی من بخاطر درمان بدون کارم !

از طریق کاری برای اقامت منظورته گلم ؟

عزیزم احتمال دادن شاید مشکل خونرسانی داری تجویز کردن.....  چه عجب یه تکونی به خودشون دادن؟؟؟؟& ...

عزیزم خیلی اهسته پیش میرن نمیدونم به کارشون احتیاط میشه گفت یا بیخیالی 😑 

هرچی بگم دکترم یه حرفی رو میزنه حرف حرف خودشه 🤕 

بهش گفتم چرا جنینم ضعیف بوده حتما مشکل اسپرم هست میگه نه خیلیم تعدادش زیاده و شاید کمی اسپر م تنبل باشه که مشکلی نیست حاظر نشد بهم نسخه ازمایش برای همسرم بده 😑

خدارو شکر که متوجه شدن....  حتما مرتب بخور....  آبم زیاد بخور.....

خداکنه ایندفعه نتیجه بگیرم 😔چون دکترم میگفت بخاطر استروژن بالا ایندفعه دوز داروهامو کم میکنن تا هایپر نشم و تخمک کمتری با کیفیت باشه ،، و با جنین تازه بتونیم انتقال بدیم ! 

ممنونم آریانا جان،حالم که خیلی بده ، تمام خوشیم یهو خراب شد،چقدر ذوق کرده بودم وقتی با تکرار آزمایش ...

الهی بمیرم حق داری 😔

ولی چکار میشه کرد

فقط خدا می‌تونه کمکمون کنه توکل کن بهش این سری واقعا مثبت میشی عزیزم

خداکنه ایندفعه نتیجه بگیرم 😔چون دکترم میگفت بخاطر استروژن بالا ایندفعه دوز داروهامو کم میکنن تا های ...

الهام جون یعنی الان باز میخای پانکچر بشی؟مگه تخمک.فریزرنداری ؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الهی بمیرم حق داری 😔 ولی چکار میشه کرد فقط خدا می‌تونه کمکمون کنه توکل کن بهش این سری واقعا مثبت ...

عزیزم.امروز ازمایش داری بسلامتی.؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم نوع جفت كه قدامي باشه يا خلفي رو نوشته و فاصله جفت تا دهانه رحم رو هم نوشته كه معلوم ميكنه جفت ...

خخخخخخ....‌

من هایده غلامین رفتم.کنار آزمایشگاه نیلو.. دکترم اونجا میفرسته.والا جوابش یه صفحه بود ... جدول مانند اصطلاحاتشم خارجکی😁😁😁😁 فقط از رو اون سن جنین و ضربان قلبشو طول سرویکسمو فهمیدم😂😂 خارجکی در همین حد بلد بودم.. 

البته اینم بگم که به بقیه نگاه نکردما🙈 بعد ک رفتم سونو رو تحویل دادم گفتم اوا چرا من نفهمیدم جفتم چطولیه😁😐

میگم ک فقط عکس سونو هارو نگاه میکردمو با گوشیم عکس برداشتم ازشون.اون برگه رو تحویل نگرفتم🙈😣 حالا ۴شنبه نوبت دکترمه میفهمم بلاخره😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ان شاالله عزیزم 🌹  زندگی سخته ایتالیا چون کار نیست و مالیات بالاست حقوق پایینه و خرجا بالا ! ...

بله برای کار دوست داشتم برم کشورهای اروپایی البته اینقدر متقاضی کار زیاد شده که اصلا جواب ما رو نمی دن

من اصلا لکه بینی نداشتم،حتی اندازه سر سوزن،از یه روز بعد از عمل شروع شد ولی هنوز پریود نشدم،یعنی نمی ...

دکترم به من گفت وقتی بتات تقریبا صفر بشه چند روز بعدش پریود میشی.

شما بتات صفر شده؟