2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
برای من امروز لخته ی خون عجیب بود توش یه حجو خیلی خیلی کوچیک سفید بود انگار یه رگ خونی تو اون سفیدهِ ...

واسه منم پارسال كه انتقال داشتم موقعي كه پريود شدم روز دوم اگه اشتباه نكنم دوتا تيكه سفيد بود ولي امسال هيچي نديدم هم پارسال و هم امسال دوتا انتقال داده بودن واسم

خداااااااايا شكرت🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم ها دوستان 

کسی تا به حال کلومیفن استفاده کرده؟

چجوریه؟

دکتر زنان حتما باید بنویسه؟ عمومی بنویسه نمیدن داروخانه ها؟

از روز دوم پری باید خورد؟ الان من الان هشتم پری هستم ، دیگه دیر شده برای این ماه؟ برای اقدام ماه بعد باید بخورم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خانم ها دوستان  کسی تا به حال کلومیفن استفاده کرده؟ چجوریه؟ دکتر زنان حتما باید بنویسه؟ عموم ...

من استفاده کردم از روز دوم پری روزی دوتا خوردم تا پنج شب روز دهم تا دوازدهم سونو شدم اگه لازم بود دکتر آمپول آزادسازی هم میداد

من سرخود نخوردم دکتر نوشته بود واسم

روز هشتم نمیشه خورد

عزیزم خیلی متاسفم منم اخیرا یک بارداری خارج از رحم داشتم.حالتو می فهمم. من باید چند ماه دیگه دوباره ...

ممنونم عزیزم نه من چون جنین م قلب داشت اورژانسی عمل کردن و جنین رو درآوردن،دارو واسه زمانیه که جنین خیلی بزرگ نشده باشه،نه انتقالم با سونو نبود

شما چند وقت بعدش پریود شدین؟من الان در حد لکه بینی و خیلی کم خونریزی هست،میخواستم بدونم چقدر بعدش پریود میشم؟

ممنونم عزیزم نه من چون جنین م قلب داشت اورژانسی عمل کردن و جنین رو درآوردن،دارو واسه زمانیه که جنین ...

الهی که خدا زود جاشو واست پر کنه عزیزم🙏

ان شاالله دفعه بعد این اتفاق نمیوفته واست نگران نباش😊

ممنونم عزیزم نه من چون جنین م قلب داشت اورژانسی عمل کردن و جنین رو درآوردن،دارو واسه زمانیه که جنین ...

من از روز ۱۰ انتقالم حدود ۴۰ روز لکه بینی و خونریزی داشتم تا بتام رسید به ۱۱ 

بعدش پریود شدم یعنی مثل همیشه بود پریودم خونریزی کامل داشتم.الانم نمیدونم نیازه که دوباره آزمایش بتا بدم یا نه

الهی که خدا زود جاشو واست پر کنه عزیزم🙏 ان شاالله دفعه بعد این اتفاق نمیوفته واست نگران نباش😊

ممنونم آریانا جان،حالم که خیلی بده ، تمام خوشیم یهو خراب شد،چقدر ذوق کرده بودم وقتی با تکرار آزمایش بتا نرمال بالا رفت،چقدر دلم خوش بود،میگفتم بالاخره بعد این همه سختی و منفی شدن ها خدا به منم بتا مثبت داد،راه میرفتم میگفتم خدایا هزار بار شکرت،چقدر یهویی همه چی خراب شد،خیلی دلم شکست

من از روز ۱۰ انتقالم حدود ۴۰ روز لکه بینی و خونریزی داشتم تا بتام رسید به ۱۱  بعدش پریود شدم ی ...

من اصلا لکه بینی نداشتم،حتی اندازه سر سوزن،از یه روز بعد از عمل شروع شد ولی هنوز پریود نشدم،یعنی نمیشه اسمش رو پریود گذاشت

برای من امروز لخته ی خون عجیب بود توش یه حجو خیلی خیلی کوچیک سفید بود انگار یه رگ خونی تو اون سفیدهِ ...

برای منم همینطور بود من یه لحظه سرم گیج رفت واقعا ضعف کردم. انشالله که این چیزها دیگه از هممون دور باشه و فقط لحظه های خوش رو تجربه کنیم. اما این علامت خوبیه احتمالا کاملا دفع میشه و رحمت پاک میشه