2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دوستاي مهربونم سلام روزتون بخير خيلي بهتون زحمت دادم چند روز،از همه تون بينهايت ممنونم آزي ...

سلام دوستان عزيزم ، خدا رو شكر عزيزم كه الان خوبي ، ان شا الله هميشه آرامش داشته باشي و حال دلت خوب باشه .

سللممممممم عزیزای دلم منو واقعا با بزرگواریتون ببخشید نیم ساعتی میشه خونه رسیذم جوابم دیر اماده شد و ...

الهاااااممم، عزززيزم، دوست مهربونم

چيزي نميتونم بگم كه اروم شي

تمام غم روز منفي شدن خودم، دوباره اومده تو دلم

هميشه به خودم ميگم خدا در جبران اين سختيها ، به وقتش برامون سنگ تموم ميذاره

الان به تو هم همينو ميگم

ي چند روزي خيييلي سخت هست ولي عزيزم اميدتو از دست نده

ي روزي هم نوبت ما ميرسه، اون روز دور نيست

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
من هم در به در دنبالشم  هیچ کس نداره... خبر دار شدی به من هم بگو  من هم میگم اگر گیر آو ...

عزیزم داروخانه جمالزاده چندتا داره زود برو بگیر  تا تموم نکرده  من صبح گرفتم. فقط هم با نسخه میده. البته بازم قبلش زنگ بزن بپرس تموم نکرده باشه 

‎انتظار یعنی هر ماه روزای سیکلت رو تو تقویمت بنویسی... ‎انتظار یعنی هر ماه بشینی روزای تخمک گذاریت ...

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
روز 14  بتا هم 4915

مبارکت باشه عزززززززیزم😗😘☘🌻🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان من دیشب افتادم به خونریزی دوقلوهام رو بالاجبار هفته 34 به دنیا آوردم هر دوشون زیر دستگاه ...

سلام عزیز دلم😗☘🌻🍀

ان شاءالله که دوقلوهای نازنینت صحیح و سلامت کنارت میمونن عزیزکم.🐣❤

اونا قوین شک نکن.. توکل کن برخدا😘😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من تهران رویان انجام دادم عزیزم

ممنون عزیزم فکر کردم شما یزد انجام دادی منم رویان میرم انتقالتون فرش بود یا فریز گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
هر روز یدونه ۱۰۰۰ یا ماهی یدونه ۵۰ هزار. اگر هم ویتامین دی شما پاییینه هم تا یکماه هفته ای یدونه ۵۰ ...

ممنون عزیزم باشه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ببخشید عزیزم تو پست قبلی که گذاشتم  من فکر کردم ویتامین دی رو پرسیدید

باشه عزیزم ممنون

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰