2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

توروخدا جواب سوالمو بدید بلد نیستم رنگیش کنم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام من ۵روزه انتقال دادم ولی هیچ علامتی ندارم دوستان اگرم دارم واسه شیاف پروژسترونه تادیروز یکم درد ...

سلام عزیزم من نشنیدم کسی حالت تهوع داشته باشه برای پروژسترون انشالله بارداری و علایم بارداریه.

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ۵روزه انتقال دادم ولی هیچ علامتی ندارم دوستان اگرم دارم واسه شیاف پروژسترونه تادیروز یکم درد ...

به هیچ وجه دنبال علائمی نباش.سیستم بدن همه با هم فرق می‌کنه.ان شاالله خدا دم عید خوشحالت کنه.ان شاالله ارحم الراحمین کمک همون کنه و ریشه هرچی ناباروری از رو زمین برداشته شه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

عزیزان کسی اگر دکتر خوب یا کلینیک خوب تو اهواز می‌شناسه که نتیجه گرفته باشن معرفی کنه ممنون میشم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام عزیزم من نشنیدم کسی حالت تهوع داشته باشه برای پروژسترون انشالله بارداری و علایم بارداریه.

اگرم باشه خیلی زوده فک کنم از استرسه ممنون

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
به هیچ وجه دنبال علائمی نباش.سیستم بدن همه با هم فرق می‌کنه.ان شاالله خدا دم عید خوشحالت کنه.ان شاال ...

ممنون فقط من موقع پریودی پای راستم تیر میکشید الان ۱۰روز ب پریودیم مونده گاهی حس تیرکشیدن پارو دارم

سللممممممم عزیزای دلم منو واقعا با بزرگواریتون ببخشید نیم ساعتی میشه خونه رسیذم جوابم دیر اماده شد و ...

ای وای.الهی بگردم الهام جونم 😢 از ظهر مهمون داشتم نتونستم گوشی بگیرم دستم تا الان.دلم پیشت بود.همینجور دعا میکردم که خوشحال باشی 😔 هیچی ندارم برات بگم جز اینکه قوی باش .مطمئن باش به زودی مادر میشی.یه مادر مهربون و صبور❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
‎انتظار یعنی هر ماه روزای سیکلت رو تو تقویمت بنویسی... ‎انتظار یعنی هر ماه بشینی روزای تخمک گذاریت ...

قربون اون دلت برم 😢😢 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

به نظرم درد زیر شکم و تخمدان نشونه خوبیه 🤗🤗🤗

خداجونم شکرت       
به نظرم درد زیر شکم و تخمدان نشونه خوبیه 🤗🤗🤗

وای جدی

‎انتظار یعنی هر ماه روزای سیکلت رو تو تقویمت بنویسی... ‎انتظار یعنی هر ماه بشینی روزای تخمک گذاریت ...

😢😢😢😢😢 کسی از حال دلمون خبر نداره 

چقدر خوبه که شماها هستین 

نمیدونم اگه تو گوگل آزواسپرمی و میکرو سرچ نمیکردم و شماهارو پیدا نمیکردم الان تو چه حالی بودم 

خداروشکر که اینجارو پیدا کردم 

خداجونم شکرت       
وای جدی

آره عزیزم یادمه سری اول که مثبت شدم دقیقا یه وجب بغل نافم تیر میکشید 

اغلب دوستانی که مثبت شدن درد زیر دل و تیر کشیدن وحتی احساس نبض رو داشتن 

خداجونم شکرت       
سلام دوستان من اخرای اسفند انتقال دارم میگن ویتامین ای واسه لانه گزینی خوبه..منم میخوام استفاده کنم. ...

هر روز یدونه ۱۰۰۰ یا ماهی یدونه ۵۰ هزار. اگر هم ویتامین دی شما پاییینه هم تا یکماه هفته ای یدونه ۵۰ هزار بعدش هفته ای یدونه

گفتن کسی ک میخواد اقدام ب بارداری کنه بزنه خوبه درسته ؟ شما همیشه ۲۴ ساعته میبستی ؟؟

عزیزم من چون رحمم سر بود میزدم..... 

من یه سال تموم زدم.... 

تابستون و زمستون بی وقفه..... 

همش به کمرم بود..... 

جوراب پشم هم میپوشیدم...... 

اذیتم نمی‌کرد..... 

تا اینکه وقتی به سه ماهگی رسیدم یواش یواش حس کردم گرمم میشه.... 

تا اون موقع شلوار پام میکردم..... 

دیگه دیدم گرمم میشه حتی به مرور شلوارم در آوردم..... 

دیگه با پیرهن میخوابیدم..... 

خلاصه بدنم تعیین کرد کی چی کار کنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه زن حامله هم میتونه برقصه    

چرا نتونه عزیزم؟؟؟؟

ما چشمون ترسیده وگرنه مامانمون کوهم میکندن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com