2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام دوستای گلم خیلی خوشحالم ممنون از همتون که واسم دعا کردید مرسی از دوستایی که بهم پیام دادن برات ...

مبارکت باشه خانومی .چقدر عالی که همش خبر +میشنویم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تا ماه سوم آره....  حتی یادمه برا غربالگری که رفتم به کمرم بود از اون روز دیگه بازش کردم چون د ...

گفتن کسی ک میخواد اقدام ب بارداری کنه بزنه خوبه درسته ؟ شما همیشه ۲۴ ساعته میبستی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس دوقلو رو حتما داری شکر خدا.پس کلینیک مادر یزد رفتی درسته؟

نمیدونم عشقم.سونو کرد گفت یه دونه ساک دیدم.هرچندتا باشه فقط سالم باشه

اره عزیزم بیمارستان مادر یزد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ازی جون میشه اگه در مورد پست قبلم اطلاعی دارین کمکم کنید؟

نه عزیزم کم نیست من میدونم دوز مناسب روزانه برای هر فرد ۲/۴ میکروگرم هستش. اما برای کسی که کمبودش رو داره بهتره امپولش رو بزنه چون  جذب امپولش بیشتره. 

اتفاقا قدیمیا میگن تو عروسی زن حامله برقصه کلی برکت بارون میشه اون سال.....  پس انشالله سال دی ...

مگه زن حامله هم میتونه برقصه  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم خوب بعصی دکترا در تخصصشون نیست....  به به ایمونولوژ که تو زمینه ناباروری کار کرده مراجعه ...

آناجون دکتر مریم توکلی بهم گفت تو به سرم آی وی آی جی احتیاج نداری ایمونولوژ رشت هم که دکتر لاله جون هم بود بهم گفت به سرم احتیاج نداری به نظرت برم به دکتر توکلی اصرار کنم سرم تجویز کنه برام؟

سللممممممم عزیزای دلم منو واقعا با بزرگواریتون ببخشید نیم ساعتی میشه خونه رسیذم جوابم دیر اماده شد و ...

ای خدا .خیلی دلم گرفت.از غروبی که برا خودم ناراحت بودم با دیدن خبرت بدتر شد حالم

‎انتظار یعنی هر ماه روزای سیکلت رو تو تقویمت بنویسی... ‎انتظار یعنی هر ماه بشینی روزای تخمک گذاریت ...

چی دارم بگم برا دلت اشکم در اومد فقط همین

ممنون من میوه فقط سیب میخوردم هروز صبحونه هم گردو وعسل بقیه دیگه همچی خوردم فقط دوغ و ترشی و دمنوش ا ...

سلام میشه بگید نذرتون چی بود؟

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
من اشپزخونه رو تموم کردم، امروز کوسن های مبل ها رو شستم، فکر کنم تا سه روز دیگه خونه تکونیم تموم بشه ...

خوش بحالت من اصلا دست به هیچی نزدم موندم 24 ام به بعد 

سلام ثمين خوبى؟؟؟دلم برات تنگ شده بود💕🌸

سلام عزیزم پرنسس دار شدنت مبارک والا روحیم داغون بود نخواستم بیام ناراحتتون کنم