2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
منم خیلی نا امیدم 😔 هیچ خبری از جوجه هام نیست روزه نهمم فکر میکردم الان باید یه حسایی داشته باشم😐

عزیزمممم قوی باش به علایما نگاه نکن هرکی یه علایمی داره توکل برخدا ان شالله خبرای خوبی بهمون بدی 😘😍❤️🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گفت باز باید سه شنبه آز بدم نمیدونم والا فعلا بلاتکلیفم انشالله امروز مامانی الهام شک نکن 😍😍 ...

ان شاالله جواب سختیهاتو بزودی با بهترین نتیجه میگیری گلم 🙏🏻🌸

توکل برخدا عزیزم اگر بودم با کله قر میذم 😂

ننه سه ساعت دیگه 😒طااقت ندارم الان اینجا ۸:۴۱ دقیقه هست شایدم زودتر اماده شد خیلی شلوغه ببینم کی صدام میزنن

ان شاالله جواب سختیهاتو بزودی با بهترین نتیجه میگیری گلم 🙏🏻🌸 توکل برخدا عزیزم اگر بودم با کله قر ...

ممنون عزیزم ❤وای دل تو دلم نیست انگار خودم آزمایش دارم😂😂😂😂 انشالله دست پر با بتای تپل مپل میای .خدا کنه زودتر صدات کنن😊😊😊

ان شاالله جواب سختیهاتو بزودی با بهترین نتیجه میگیری گلم 🙏🏻🌸 توکل برخدا عزیزم اگر بودم با کله قر ...

وای الهام جونممممممممممممم

آخ جونمی ایشاله علایم مثبت شدن باشه....

صبح موقع نماز اومدم احوالتو بپرسم گفتم الان بچه ها میگن حوله😁 بعدم سحر که نرفته از بده😂

پسرم رو که بیدار کردم اومدم پرسیدم با ارامش....

انشاله مثبتی دوسییییی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزدلم انشاءلله ک مثبتی..چون قر تو کمرا فراووونه💃.توکل بخدا ..خودش ب هممون کمک کنه ..

اماده کن کمربندتو   قراره تاپیکو پایین بیاریم 😂😂دور از چشم آنا 😆

سلام دوستای گلم خیلی خوشحالم ممنون از همتون که واسم دعا کردید مرسی از دوستایی که بهم پیام دادن برات صلوات فرستادیم 

من امروز رفتم آز مثبت بووووووووووووووود

خدا برایم کافی است
ممنون عزیزم ❤وای دل تو دلم نیست انگار خودم آزمایش دارم😂😂😂😂 انشالله دست پر با بتای تپل مپل میای . ...

میام خبر میدم عزیزم من الان دست پام انگار کَج کوله شدن از دست استرس 😂

شلوغی صبحگاهی اونجا😲یعنی انقدر زن قابلمه زیاده😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
وای الهام جونممممممممممممم آخ جونمی ایشاله علایم مثبت شدن باشه.... صبح موقع نماز اومدم احوالتو بپر ...

سیلاممممممممممم خواهرگلممم خوبی ❤️😍😘 من برعکس ۶صبح بیدار شدم خودمو اماده کردم اومدم حالا حالا باید بشیم 😆

تشکر عزیزم خیلی بهم لطف داری ❤️😍

سلام دوستای گلم خیلی خوشحالم ممنون از همتون که واسم دعا کردید مرسی از دوستایی که بهم پیام دادن برات ...

هورااااهورااااا مبارکه مبارک ❤️😍😍😍😍😍😍

تبریک میگم عزیزدلم با خیر خوشی بغل بگیری 🌹🙏🏻

سلام دوستای گلم خیلی خوشحالم ممنون از همتون که واسم دعا کردید مرسی از دوستایی که بهم پیام دادن برات ...

مبارک باشه عزیزم. ایشالله که صحیح و سالم دنیا بیاد و قسمت همه منتظرها بشه🌷

شلوغی صبحگاهی اونجا😲یعنی انقدر زن قابلمه زیاده😉

اره عزیزم همشون برای ازمایش خون اومده بودن بعضیهاشونم برای استرادیل ارمایش میدن ،