2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خواهری چه خبرته خودت باید به خودت امید بدی حرف بقیه کشکه اصلا بهشون اهمیت نده تونباید الان حرفی از خ ...

شما پیگیر علتش نشدین؟ازمایشات لازم رو انجام دادیندادین؟

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
نه عزیزم کم نیست من میدونم دوز مناسب روزانه برای هر فرد ۲/۴ میکروگرم هستش. اما برای کسی که کمبودش رو ...

ممنون که جواب دادین😍

یعنی من الان دیگه قرص نخورم امپولش رو بزنم؟

بعد چرا دزش با ب۶ اینقد فرق داره؟ ب۶ رو ۴۰ میلی گرم می خورم اینم درسته؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش بحالت من اصلا دست به هیچی نزدم موندم 24 ام به بعد 

دوستهای شوهرم که خیلی خیلی باهاشون رودربایستی دارم برای اولین بار میخواستن بیان خونمون، تعطیلات 22بهمن،منم اشپزخونه رو قبل اومدنشون تمیز کردم، ولی اتاق ها و و... موندن

تاراجون اگر آندومتر برش خورده باشه چه اتفاقی می افته؟

نمیدونم عزیز

یکی از دوستان نوشتن که دکترشون گفته باعث کاهش جذب استروژن میشه و ضخامت خوب رشد نمیکنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام میشه بگید نذرتون چی بود؟

قبل از انتقال سه ماه قبلش از یکی شنیدم گفت نذر کن واسه امام جواد هرماه یه اشی بزاری اندازه وسعت و پخش کنی نه ماه پشت هم انجام بده من دوماه انجام دادم نذرم قبول شد حالا هم ادامشو تا نه ماه میپزم من به 7تا خونه میدم 

خدا برایم کافی است
سلام میشه بگید نذرتون چی بود؟

🍃🍂هر کس این پنج آیه را هر روز یازده مرتبه بخواند برای او هر حاجت و  امر مهمی آسان گردد و به زودی به مراد خویش انشاء الله خواهد رسید.🍂🍃

۱- آیة الکرسی : اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ

مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ

مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیم

۲- آل عمران آیه ۲ : اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ

۳-نساء آیه ۸۷  :اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ لَيَجْمَعَنَّكُمْ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ لاَ رَيْبَ فِيهِ وَمَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللّهِ حَدِيثًا

۴- طه آیه ۸ : اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَى

۵-تغابن آیه ۱۳ : اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُون

🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱اینو هرشب میخوندم و میخونم امیدوارم مشکلات همه حل بشه 

خدا برایم کافی است
نمیدونم دکتر برای چی بهتون داده؟ازمایش دادی؟کمبود داشتی؟

بله از های انعقادیم مشکل داشت. هم فاکتور mfthr هم پای وان

ب۶ و ب۱۲ و اسید فولیک و اسپرین برام تجویز شده

اما دزش رو نگفته در مورد ب۶ و ب۱۲. بعد چون خیلی باهم فرق دارن دزهاشون شک کردم

سلام من ۵روزه انتقال دادم ولی هیچ علامتی ندارم دوستان اگرم دارم واسه شیاف پروژسترونه تادیروز یکم درد تخمدان وزیردلم بود امروز هیچی نداشتم جز تهوع و درد سینه ک بخاطر پروژسترونه خیلی استرس دارم نگرانم میترسم مامان نشده باشم کسی مثل من بوده؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

یه سوال دیگه اگه لانه گزینی صورت نگیره یا نطفه ها بیوفتن متوجه میشیم خودمون؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بله از های انعقادیم مشکل داشت. هم فاکتور mfthr هم پای وان ب۶ و ب۱۲ و اسید فولیک و اسپرین برام تجویز ...

نه عزیزم دوزهایی که داده درسته فقط به نظرم اکه ب ۱۲ رو امپولشو بزنی بهتره بهتر جذب میشه و سریع تر بالا میره

سلام دوستان من اخرای اسفند انتقال دارم میگن ویتامین ای واسه لانه گزینی خوبه..منم میخوام استفاده کنم...کسی میدونه چند میلی باید بگیرم؟؟؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰