2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که تازه زدم البته من قبلنشم درست حسابی نمیشدم گاهی اوقاتم با آمپول میشدم الانم که این آمپولو زدم ...

عزیزم والا ابن سینا یکی از مراحل تشکیل پرونده‌ ش همین پاپسمیر بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

منم امروز روز ۱۲م انتقالمه.دیروز بی بی چک زدم منفی بود.نابود شدم.بنظرتون واقعا منفیه؟خیلی امیدوار بودم یه خدا.اخه ایندفعه دوتا بلاست انتقال دادن واسم دیگه جنین ندارم.دفه دومم بود.برام دعا کنید توروخدا 😭😭😭😭😭

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام دوستای گلم خیلی خوشحالم ممنون از همتون که واسم دعا کردید مرسی از دوستایی که بهم پیام دادن برات ...

مبارکت باشه عزیزم ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی😘😍😍

ببخشید میشه بپرسم روز چند انتقالتون بود و بتاتون چنده؟😓

الحمدالله❤
سلام دوستان واسم دعا کنید فردا باید آز بدم استرس دارم😌😌

عزیزم انشالله امروز خوش خبری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم امروز روز ۱۲م انتقالمه.دیروز بی بی چک زدم منفی بود.نابود شدم.بنظرتون واقعا منفیه؟خیلی امیدوار بو ...

توکلت بخدا....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم انشالله امروز خوش خبری..... 

ببخشید آنا جان به من گفتن شما لیست آزمایشات ایمنی انعقادی رو دارین.درسته؟

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام بچه ها.یه سوال دارم،خوردن پرتقال و ویتامین سی کلا توی ماه های اول مشکلی نداره که؟من تا الان نخو ...

والا من چون طبعم سرد بود همش موز و سیب و انار شیرین و انگور و طالبی و خربزه و..... کلا میوه های با طبع گرم مناسب فصل میخوردم....

بعد سه ماه که طبعم معتدل رو به گرمی رفت هر چیزی رو با رعایت اعتدال میخوردم..... 

من هفت تا جنین داشتم و دوتا  سه تایی انتقال دادم که هر دوبار منفی شدم در حال انجام کارهای ...

کار خاصی کردین طبیعی باردار شدین؟ ان شاالله بازم قبل انتقال طبیعی باردار شید.منم همسرم ضعیفه و در حد۴ملیون و مورولوژی و حرکت ضعیف.ولی این دو دفه خودم انجام میدم نمیگیره میگم لابد منم مشکلی دارم

من خیلی سرچ کردم نباید اینقدر گرون باشه  چون یکی از بچه ها ۴ تاشو گرفته ۴۰۰ البته با بیمه  ...

عزیزم ظاهرا الان اولین تزریق رو تایید نمیکنن مگر اینکه سابقه سقط و بتای + داشته باشی..... 

وگرنه اولیو آزاد میفته معمولا بعدیارو بعد + شدن فکر کنم راحت تایید میکنن.... 

دوستم سرم چی؟؟؟؟ مگه چه مشکلی داشتی؟

سرم آی وی آی جی برا نقص ایمنی معمولا تجویز میشه.... 

مهرافرین جون سلام، میگم این پریودی اول بعد از امپول برا شما چه طور بود؟ حالا من پریم قطع نمیشه، روز ...

بیا اینم جواب سوالات.... 

دیدی نه تنها یائسه نشدی تازه برگشتی به 14-15 سالگیت.... 

سرم آی وی آی جی برا نقص ایمنی معمولا تجویز میشه.... 

آنا جان ندونستی لیست آزمایشات رو؟