2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
نه عزیزم من توی عضله با.سن تزریق میکردم و جاش کمی دردناک بود تا دو سه روز ولی قلمبه نمیشد. احتملا عض ...

مهرافرین جون سلام، میگم این پریودی اول بعد از امپول برا شما چه طور بود؟ حالا من پریم قطع نمیشه، روز شش هستم تازه شروع شده باز شُر شُر😧

...
عزیزم استرس به شدت تو رشد تخمک تاثیر داره شما مکمل استفاده میکنی؟ از  دکترت بخواه تهاجمی نره ...

گلم لووبوست لوبیا سبز و کیوتن ۳ ماهی میشه ک استفاده کردم

خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلا بد نیست اوضاع تون مکمل ۲ یا ۳ ماه زمان نیاز داره تا تاثیرش رو بذاره فقط پودر اینفولیک و ...

نه چند ماه پیش خریده بودم داروخونه دو بسته داشت ک همه را خریدم

خواهری امیدوار باش درست 6بار پانکچر شدی میدونم سختت بوده ولی منو ببین 15بار انتقال جنین دادم برا بار ...

امیدوارم ک هممون ب آرزوهامون برسیم

دیشب دوازدهم انتقالم تیتر بتام شد ۱.۲ چون لکه بینی داشتم و وقت پریودیمه داروهامو قطع کردم فکر نکنم ک بتام بالا بره بنظرتون کار بدی کردم  

اره دیگه چون این امپول رو زدی تا اخر عمرت پری میمونی 😂😂😂

آزی جون اگر میدونستم اینقدر بیظرفیت و بی جنبه هستم غلط میکردم اون امپولو بزنم🤨 فقط چ کنم که دکتر گفت اول نقاط اندومتریوزی رو خوار کنیم بعد بریم سراغ تحریک مجبور شدم مجبور   

...
اره دیگه چون این امپول رو زدی تا اخر عمرت پری میمونی 😂😂😂

چ جالب به چالش کشیدی فکر مضطرب منو

آزی جون کلافه ام

من خیلی ترسوام،تاب و تحمل داروها رو ندارم

شما میکروی قبلی تون نچرال بوده، خیلی خوبه، خداروشکر ک جواب گرفتین

...
سلام بچه ها.یه سوال دارم،خوردن پرتقال و ویتامین سی کلا توی ماه های اول مشکلی نداره که؟من تا الان نخو ...

عزیزم مشکلی نداره من اتفاقا فقط پرتقال خوردم و سیب اون اولا

فقط اگه یبوست داری موز رو کم بخور

خدایا شکرت
AMH , Inhibin B (ذخیره تخمدان) دیبا جون اکثرا amh رو مینویسن اما بعضی دکترا اون یکیم مینویسن!!!! ببی ...

اناجون یعنی طبق این پست شما واقعا سیکل بلند بعنی سیکلی که اولش مهار باشه تخمدان استراحت کنه بعد بره روی تحریک برا ذخیره بالا که امکان هایپری دارن بهتره، درست فهمیدم؟

...