2777
2789
عنوان

داداشم به دخترم توهین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 133 پست
دخترمم خیلی دوس دارن بارها شده دخترم اشتباهی کرده من دعواش کردم همین داداشم باهام دعوا کرده که چرا د ...

حالا‌ کفته باشه  دایشه حکم پدرشو داره  مثلا ک چی لابد ی کاری کرده کفته گوه نخور   

برای من هیچ کس وهیچ چیز با ارزشتر ازبچه هام نیستن. همین داداشم دنیایی برام عزیز بود ولی با کارامشبش ...

مواظب باش بچه هاتو بیشتر از خودت دوست نداشته باشی

چون دو روز دیگه بزرگ شن 

اونا تو رو دوست نخواهند داشت. میدونی چرا؟

چون تو خودت برای بچه ها بیشتر از خودت ارزش قائل بودی 

نومرولوژیست هستم .. فالگیر و رمال نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترمم خیلی دوس دارن بارها شده دخترم اشتباهی کرده من دعواش کردم همین داداشم باهام دعوا کرده که چرا د ...

تاپیک چهار صفحه رفته جلو و همه از شما انتقاد کردن . بعد یهو یادت اومد بیای بگی به بچم گفته گه نخور؟!؟ 

خب بعد در جواب چه حرفی ، داداشت این حرف رو ژد؟

خب اخه در جواب چه حرفی داداشتون برگشت گفت گوه نخور؟حتما دخترتون یه بی ادبی ای کرده دیگه.

همینطور داشتن باهم بحث میکردن دخترم داشت بهش میگفت اصلا معلوم نیست چته اومدی یه چیزیت بود دخترم بی ادبی نکرد همینطور داشت حرف میزد بعد داداشم کفتم بامن بحث نکن اعصاب وحوصله ندارم و بعداین حرفوزد

داداشت که میگی برام عزیز بود وقتی امشب ناراحت بود بچه هاتو دعوا میکردی که سربه سرش نذارن میرفتی ببینی چه مشکلی داره . منم اعصابم خورد باشه بچه ی خودمم سربه سرم بذاره میزنمش تو دیوار حالا این بنده خدا دیده تو که باید یچیزی بگی نمیگی ی کلام گفته حوصله ندارم ....

چه توقعا....

همینطور داشتن باهم بحث میکردن دخترم داشت بهش میگفت اصلا معلوم نیست چته اومدی یه چیزیت بود دخترم بی ا ...

خب طبیعتا منم اعصاب نداشته باشم و یکی هی وراجی کنه و ولکن معامله نباشه همین حرفو میزدم:/

همینکه با شما ام بحث نکرده و نگفته بیا بچتو جمع کن خیلی لطف کرده 

همینطور داشتن باهم بحث میکردن دخترم داشت بهش میگفت اصلا معلوم نیست چته اومدی یه چیزیت بود دخترم بی ا ...

دختر ۱۲ ساله  بیخود میکنه ب بزرگترش میگه معلوم نیست چته چ طرز حرف زدنه ما ب داییمون جرت نداشتیم حرف بزنیم   

بعدش که اومدیم خونه دخترمو دعوا کردم که توهم بی ادبی کردی خیلی دلم ازداداشم پره ولی پیش دخترم چیزی ...

تقصیر شماست رفتار شما نرمال نیست دخترتون سر ب سرش گذاشته حریم شخصیش رعایت نشده عصبی شده چرا فک میکنی داداشتم باید نوع نگاهش به بچت مث خودت باشه یکم از دید بقیه ببین