2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بار اول بدون هيچچچچچ كاري و پيگيري و اشتباه بعد دوتا پريود از هايپر شدن رفتم ك ميدونسم منفي ميشع ول ...

آمادگی روحی و جسمی یعنی چی؟ببخشید که من خیلی سوال میکنم آخه من این دفه خیلی امیدوار بودم همش به خودم امید میدادم پیشاپیش خداروشکر میکردم بخاطر اینکه کمکم کرده ولی امروز روز ۱۱م انتقالی بود بی بی چک زدم منفی شد.حالم واقعا خراب شد

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
آمادگی روحی و جسمی یعنی چی؟ببخشید که من خیلی سوال میکنم آخه من این دفه خیلی امیدوار بودم همش به خودم ...

روحي اينكه همش مثبت فكر ميكردم ميگفتم كارامو بكنم تا ٩ ماه ديگه جايي نميتونم برم مو رنگ كنم قبلش رفتم شمال جسمي هم ب دكترم گفتم پي ار پي كنه ويتامين د٣ خوردم قرص تقويتي رحم امپول واسه فيبرمام زدم توكل كردم ب خدا سفره حضرت رقيه انداختم توسل كردم و رفتم و مثبت شدم

روز ١١ زوده چون ممكنه بتات دير بياد بالا و دلايل ديگه واسا سه روز ديگع از بده

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روحي اينكه همش مثبت فكر ميكردم ميگفتم كارامو بكنم تا ٩ ماه ديگه جايي نميتونم برم مو رنگ كنم قبل ...

منم قبلش رفتم موام رو رنگ کردم گفتم احتمالا دیگه نتونم رنگ کنم.سز میزدم به تمام پیج ها واسه گرفتن سرویس خواب کودک، لباسارو می‌دیدم میگفتم چقدر گرون شده باید خیلی هزینه کنم.تا اینحد واقعی فکر مثبت کردم😑 نمی‌دونم  واقعا 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
منم قبلش رفتم موام رو رنگ کردم گفتم احتمالا دیگه نتونم رنگ کنم.سز میزدم به تمام پیج ها واسه گرفتن سر ...

نگران نباش الان ي درصد فكر كن گرفته داري با اين حرفا اونو اذيت ميكني

بعدشم دنيا ب اخر نرسيده 

دوباره امتحان ميكني

همينجا كاربر داريم ١٥ بار انجام دادع باز ميخاد انجام بده

بجنگ توكل كن ب خدا توسل ب حضرت رقيه 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

سلام

صبح همه مامانی های گل بخیر...

elhamiiiiiii# خواهر خوبم انشاله آزت مثبت بشه ....... چشم براه شادی در وجودت هستیم انشاله 🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بله pai l رو هم دادم. تو هر دوش مشکل بود. هتروزیگوت بودم

عزیزم درمانش چیه؟ من اصلا مشکل سقط ندارم چندتا بارداری داشتم فقط واسه اطمینان دادم 

میگم نوشته بود تو اینترنت که این جهش ژن ممکنه مشکلات اوتیسم و سندروم داون و .... بیاره 

دکتر شما چی گفت؟؟ یعنی با مصرف ویتامین و آمپول هپارین مشکل حله؟؟ 

برای من mthfr a1298c نرمال بود اما mthr c677t  رو milder deficiency نوشته بود 

آزمایشهای انعقادی  مثل Pt و پروتئین c و  s هم تو محدوده نرمال بود 

منم چون می خوام انتقالم بعد عید باشه می خوام از تعطیلات عید استفاده کنم و کمبودهای بدنم رو جبران کنم

بله pai l رو هم دادم. تو هر دوش مشکل بود. هتروزیگوت بودم

تو اینترنت نوشته بود از هر ۴ خانم یک نفر هتروزیگوت است و از هر دو خانم یک نفر هتروزیگوت خفیف دارد 

یعنی یه چیز شایع هست ولی نمی

دونم چرا اینقدر عوارض در موردش نوشته بود  

دکتر شما گفت که این فقط مشکل انعقادی میاره و با هپارین حله؟ راستی در مورد اسید فولیک چی گفت ؟ باید مصرف بشه یا مکمل های دیگه اش مثل فولات باید مصرف بشه چون تو سرچ نوشته بود اگه هتروزیگوت هستید قبل از مشاوره با پزشک مصرف اسید فولیک رو قطع کنید 

بار اول بدون هيچچچچچ كاري و پيگيري و اشتباه بعد دوتا پريود از هايپر شدن رفتم ك ميدونسم منفي ميشع ول ...

خانومی بی بی چک مثبت روز نهم انتقال درسته یا تاثیره دارو هستش؟؟منم تحت نظر دکتر شاکری هستم

خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی
باشه الانشم دارم از تجربیاتت استفاده می کنم تو خوشحال باش😄😄میگم مگه با وجود این باید پریود شد که ت ...

بستگی به دفعات استفاده داره اگه اشتباه نکنم بار اول امکان بارداری باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون برای من از شش ماه گذشته اما دوباره آز ندادم به دکتر گفتم چه خبره مگه در عرض شش ماه ایدز و هپ ...

عزیزم والا نمیدونم تا جایی که میدونم روال رفتن به اتاق عمله.... 

شایدم مذکر با مرکز فرق داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مامانای خوشگل حال و آینده. بچه ها یه سوال داشتم. همسر هیچکدوم شما آمپول سینال اف زده؟ گفتن ...

عزیزم بعضیا داشتن بله دور ناف سه چهار انگشت فاصله بده بزنه خودش میتونه یا شما براش بزن راحته..... 

صفحه 6 رو یه مطالعه کن.... 

مثل گونال اف میمونه تزریق‌..... 

اگه نتونستین بره تزریقات ولی دقت کنین میتونین کاری نداره..... 

راستی این سیکل بلند و کوتاه بر چه اساسی تعیین میشه؟ یعنی چه کسایی باید سیکل کوتاه داشته باشن چه کسای ...

بسته به سونو و آزهای هورمونی دکترت باید تشخیص بده.... 

🔊🔊🔊🔊 🕪🕪🕪🕪 🔔🔔🔔🔔 🕭🕭🕭🕭 دوستان من امروز میخواستم برم دکتر...اما همسر گرام میگن اگر ا ...

میتونی به حرفش عمل کنی مگه اینکه دردی چیزی بیاد سراغت که مشکوک به کیست باشی.....