2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
مشکل شما چی بود؟ مگه میشه آدم با اسپرم ضعیف طبیعی باردار شه

عزيزم من هم همسرم مشكل داشت البته خيلي خيلي شديد هم نبود مشكلش ولي خوب به هر حال اسپرمش يك مقدار ضعيف بود و واريكوسل هم داشت كه عمل كرد و همسر مدير تاپيك هم كه اسپرمشون خيلي ضعيف بوده ، چرا نشه عزيزم خدا بخواد همه چيز ميشه ، من خودم ٣ ماه بود ورزش پيلاتس ميرفتم كه ميگن براي تقويت رحم و تخمدان خيلي خوبه و همسرم هم ورزش ميرفت و ديگه سر كار هم نميرفت چون با ٢٠ سال بازنشسته شده و يه جورايي فكر هر دومون كاملا راحت و آسوده بود .

همه ما وقتی منفی شدیم دقیقا همین حال و روز شما رداشتیم.....فکرنکن کم تحمل شدی یاضعیف هستی....همه ماب ...

متاسفانه ساکن تهران نیستم 😔😔😔ساکن خوزستانم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم من هم همسرم مشكل داشت البته خيلي خيلي شديد هم نبود مشكلش ولي خوب به هر حال اسپرمش يك مقدار ضعي ...

چه عالی.من همسرم تو این اوضاع شرکتشون هم تعطیل شده و کارش هم شده یک دغدغه.هرچند من خیلی به اون فکر نمیکنم الان همه فکرم فقط بچس

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
چون از داشتن یکیش خیالتون راحت بوده.این خودش خیلی تاثیر داره.

دقيقا همينطوره عزيزم ، تازه براي اولي ما اقدامهاي خيلي منظمي داشتيم كه منجر به بارداري نميشد ولي اين بار ماهي يك يا نهايت دو بار اقدام بيشتر نداشتيم و اين بار كه باردار شدم دو بار اقدام داشتيم اون هم نزديك اواخر سيكل كه احتمال بارداري خيلي كمه تازه اون هم بارداري پسر ، پس خدا بخواد كار براش نشد نداره وقتش بايد برسه كه ان شا الله شما انتظارت طولاني نميشه و به زودي مامان ميشي .

چه عالی.من همسرم تو این اوضاع شرکتشون هم تعطیل شده و کارش هم شده یک دغدغه.هرچند من خیلی به اون فکر ن ...

ان شا الله كه همه چيز براتون درست ميشه هم كار همسرت و هم بچه ، مطمئنم كه به زودي ميا همينجا و خبر خوب بهمون ميدي .

ان شا الله كه همه چيز براتون درست ميشه هم كار همسرت و هم بچه ، مطمئنم كه به زودي ميا همينجا و خبر خو ...

ممنونم ازت بخاطر حرفای قشنگت.من با این وجود بازهم به خدا پناه میبرم.هیچ پناهی ندارم جز خدای بزرگ

ممنونم ازت بخاطر حرفای قشنگت.من با این وجود بازهم به خدا پناه میبرم.هیچ پناهی ندارم جز خدای بزرگ

خواهش ميكنم عزيزم ، مطمئن باش كه امن ترين پناه رو براي خودت انتخاب كردي ، همه ما امن ترين پناهمون آغوش خداي بزرگ هست ، ان شا الله كه خودش به همه و همينطور شما كمك ميكنه .

گلصحراحون خداروشکر که آن شدی توروخدا بیا یه لحظه بابا من پریودی بعد از دیفیرلین هستم پریودیم قطع ن ...

سلام عزيزم خوبي ببخشيد يكم كم حوصله م انلاين نميشم

من قشنگ يادمه بهترين پريودم زماني بود ك اين امپولو زدم ن درد ن خونريزي زياد كاش زودتر ميگفتي از دكترم امروز ميپرسيدم ولي يادمه ب حدي رحممو خشك كرد ك سونو واژينال شدم اتيش گرفتم 

نگران نباش استراخت كن بخدا قسم فقط اين وسط استرس كارتو خراب ميكنه 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
خونریزی دارم امشب زیاد خدا به خیر کنه فعلا تا سه شنبه کاری ازم بر نمیاد ممنون عزیزم که نگرانی ❤❤❤❤ د ...

انشالله ك دفع شده باشه امشب و جونت سلامت باشه

سلام عزيز دلم ، همه ما اين روزها رو گذرونديم خانمي ، حالا شما جووني سنت كمه هنوز خيلي فرصت داري. &nb ...

ممنونم از همدردیتون. میدونم من خیلی کم تحمل شدم ولی واقعا دست خودم نیست.تلاش میکنم بیخیال شم و دیگه واسم مهم نباشه.میرم دنبال ادامه درمان با فکر به اینکه مثلا مشکل کلیه دارم اومدم دکتر.چون واقعا دیگه تحمل اینهمه استرس و دلهره رو ندارم.

انشالله ك دفع شده باشه امشب و جونت سلامت باشه

سلام.مبارکتون باشه بارذاریتون.ان شاالله با صحت و سلامت فارغ شید.شما آی وی اف کردین؟اگه آره کجا

سلام.مبارکتون باشه بارذاریتون.ان شاالله با صحت و سلامت فارغ شید.شما آی وی اف کردین؟اگه آره کجا

سلام عزيزم ممنونم بله اي وي افيم

بيمارستان پيامبران دكتر شاكري

سلام عزيزم ممنونم بله اي وي افيم بيمارستان پيامبران دكتر شاكري

بار چندمتون بود؟

بار چندمتون بود؟

بار اول بدون هيچچچچچ كاري و پيگيري و اشتباه بعد دوتا پريود از هايپر شدن رفتم ك ميدونسم منفي ميشع

ولي اين بار با امادگي اول روحيه و بعد جسمي رفتم شكر خدا شد الان هفتع اول ماه چهارم