خواهش میکنم عزیزم، راستش داروها رو زیاد یادم نیست، یکیش پیورگان بود یکی دیگشم نمیدونم ال داشت آخرش الانم نسخه هامو رفتم دیدم نتونستم پیداش کنم
جالبه مال سری اولو بیشتر یادمه که ستروتاید و سینال اف بود🙄
منفی اولم قبل از عید بود دیگه گفتن برو بعد از عید بیا دوباره رفتم گفتم آزمایشی چیزی نمیخواد،ایمنی،انعقادی؟ گفتن نه هر چی لازمه داریم،دیگه بعد از عید تقریبا اوایل اردیبهشت بود که رفتم و یه برگه دادن که طول سیکلم رو مشخص میکرد که حدودا ۴۰_۴۵ روز طول کشید
هیچ مکملی هم بهم ندادن فقط گفتن پاسخ تخمدانهای شما ضعیفه اگه میخوای میتونی تو طرح آزمایشی ما بیای طب سوزنی بشی هفته ای یه بار،ولی من چون شاغل بودم نرفتم، فقط خودم بعد از عید به مدت دو ماه ژل رویال ۵۰ درصد رو خوردم که وقتی واسه شروع سیکل رفتم و سونو شدم بهم گفتن اصلا تعداد فولی هایی که داری با عدد ذخیرت نمیخونه، گرچه آخرش همون ۴ تا بزرگ شد و به ۱۷ رسید که پانکچر شدم، بعدشم برگه رو که دادن بهم دیدم نوشته بلاستو ! خودش تصمیم گرفتن دیگه! خدا رو شکر چهار تاش بلاست شد و دو تاشو انتقال دادن و دو تاشو نمیدونم چیکار کردن!
اتفاقا سیکل خیلی بدی بود سینافکت رو هر روز همسرم قبل از اینکه سر کار برم میزد واسم هم جاش میسوخت و خارش میگرفت هم سرگیجه و سردرد داشتم
ال دی هم که عذر میخوام واژنم رو خشک کرده بود و اوضاعمو حسابی ریخته بود به هم ولی واقعا تهش ختم بخیر شد