2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
اره اسمشو شنیده بودم پودر رو میگم ولی تا حالا استفاده نکردم. ممنون از راهنماییت عزیزم

آزی جون چیز مضری نیست پودره، میخوای دلت قرص شه از دکترت بپرس، ولی ب منم داده 

...
مهرافرین جون سلام، میگم این پریودی اول بعد از امپول برا شما چه طور بود؟ حالا من پریم قطع نمیشه، روز ...

مهیاااا مگه تو آمپول نزده بودی چطوری پریود شدی پس😳

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم در به در دنبالشم  هیچ کس نداره... خبر دار شدی به من هم بگو  من هم میگم اگر گیر آو ...

سم پا از گرید جنین ها راضی هستی؟ من هنوزم تو‌کف نینی های نازنینم که گرید سی شدن موندم،، آخه خیلی برام عجیب بود، یعنی بدنم کمبود ویتامینی چیزی داشته؟ یا چرا نمیدونم،، عجیب اینجاست که جنین شناس گفت تخمک ضعیف بود

از کجا فهمید به نظرت  

...
سلام گلم، الان یه ذره بیکار بودم داشتم فضولی میکردم تو پیاما گفتم جواب بدم،آخه معمولا تنبلیم میاد😁 ...

چه خوب که جواب دادی.

مرسی

ببین من هم ذخیرم چهار دهم بود 

میشه بگی سیکل آخرت دارو دقیقاً چی گرفتی

سینافکت و ال دی رو فهمیدم

از کی باید برم دکتر که بتونم همچین سیکلی داشته باشم

بیا تنبلی رو بزار کنار جواب بده😉

با این ذخیره چند تا بلاست عالی بوده نه؟

کی انتقال میدی انشالله؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستان من امروز روز ۲۲ میکرو هستم رفتم مرکز حضوری گفتن الان سونو خارج رحمی و نشون نمیده و...اوم ...

عزیزم من تجربشو دارم خیلی مواظب باش البته من بتام افت نداشت تا 5000 رفت ولی دکترمو خوب انتخاب نکردم با اینکه نه درد داشتم نه خونریزی وزود فهمیدم دکترم نتوتست درست حسابی عمل کنه ولولمو ناقص کرد که الان یه لولم چسبندگس داره فقط دکترتو خوب انتخاب کن امیدوارم که خارج رحمی نباشه

بهار بعد از امپول اول پریود میشی خب، بعدش دیگه نمیشی

آها چون دگتر بهم نگفت پریود میشی بهم گفت 26 اینماه دوباره باید برم بزنم

سم پا یکی از دوستای من اون مورد رو‌داشت که دکتر برده بودش اتاق عمل لوله رو ببنده ولی به لطف خدا تونس ...

خدا رو شکر

توی لوله یه مایعی جمع میشه

اون رو میکشن اما خیلی به ندرت بهبود پیدا میکنه متاسفانه 

لوله تو شرایط هیدرو بازه فقط حالت ارتجاعی ش رو از دست میده 

مژک ها میخوابن و تخمک نمیتونه هدایت بشه و اگر تخمک با اسپرم برخورد کنه جنین شکل بگیره ولی لوله نتونه جنین رو هدایت کنه 

خارج رحمی اتفاق میافته .

سلام به همه مامانای  عزیز  تبریک میگم به مامانی هایی جواب ازمایششون مثبت شده و ایشالله تا ...

سلام عزيزم.  مباركت باشه خانمي ، خدا رو شكر كه گل دختر نازت مشكلي نداره و ان شا الله سالم بياد توي آغوشت عزيز دلم . شما سونوي آنومالي رفتي يا هنوز نرفتي عزيزم ؟

سلام به همه دوستان خوبم جواب از های ایمنی انعقادی من اومد و متاسفانه مشکل انعقادی داشتم. راست ...

منم آخر این ماه جواب آز ایمنی انعقادیم میاد 

ولی منم مثل توام دوست دارم یه مشکلی توش باشه 😓😓😓😓😓😓😓

خداجونم شکرت       
آزی جون چیز مضری نیست پودره، میخوای دلت قرص شه از دکترت بپرس، ولی ب منم داده 

نه نگفتم مضره اتفاقا خیلی از مزایاش شنیدم بدم نمیاد استفاده کنم. کلا چندوقته رفتم تو کار تقویت خودم و همسری😉

سم پا از گرید جنین ها راضی هستی؟ من هنوزم تو‌کف نینی های نازنینم که گرید سی شدن موندم،، آخه خیلی برا ...

یه دونه فسقل دارم که گریدش A هست.

والا تا جایی که اطلاع دارم 

تخمک اگر سایزش خوب نباشه و یا اسپرم ضعیف باشه گرید پایین میاد

پس اگر سایز تخمک رو میدونی که خوب بوده مثلا ۱۸،۱۹ به بالا پس ایراد از اسپرم هست

یادم نیست مشکل شما چی بوده

اما گرید  C هم جنینِ به خدا

فقط بعدش استراحتت رو باید بیشتر کنی چون دست و پاش کوچولوِ خسته میشه 😉

دختر انتقال بده دیگه کشتی ما رو