2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم روز ۱۵ انتقال ۴۷/۵ روز ۱۷ انتقال ۳۲ روز ۲۱ انقال ۳۷ ....

اصلا نگران نباش فقط مرتب آزمایشاتو بده و ویزیت دکترتو برو 

مال من بتام تا نزدیک ۵۰۰ هم اومد ولی بازم توی سونو چیزی پیدا نبود که آخرش یه دکتر سونو کرد گفت لوله ی سمت چپم ورم داره و برام آمپول متوتروکسات نوشت که این بار دومم بود زدم و خدارو شکر بتام اومد پایین

نمیدونی چقدر دکترا منو ترسوندند حتی یکیشون تا توی اتاق عمل منو برد 

اصلا نگران نباش فقط مرتب آزمایشاتو بده و ویزیت دکترتو برو  مال من بتام تا نزدیک ۵۰۰ هم اومد ول ...

یعنی هی باید هر سه روز برم آزمایش بدم؟ حالا خداروشکر متوجه شدن و با آمپول حل شد مشکل کار به اطاق عمل نرسید

سلام به همه مامانای  عزیز  تبریک میگم به مامانی هایی جواب ازمایششون مثبت شده و ایشالله تا ...

ای جووونم خدا رو شکر عزیزم

بسلامتی و دلخوشی این روزها رو بگذرونی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اصلا نگران نباش فقط مرتب آزمایشاتو بده و ویزیت دکترتو برو  مال من بتام تا نزدیک ۵۰۰ هم اومد ول ...

الهی بگردم...

درد هم داشتی 

من شنیدم با درد و حالت تهوع و گاهی تبِ

اما کسی رو ندیدم که مطمئن باشم

و اما اینکه من از سونو اومدم و نتیجه اینکه نشد که نشد مامان قبل عید بشم اما چون از خدا بهترین اتفاق ...

عزیزم میدونم انتظار سخته اما حتما خیر و صلاحت بوده 

لتروزول خیلی داروی خوبیه

البته برای من عوارض سر درد رو داشت

شما نزدیکی رو داشته باش خدا رو چه دیدی😉

مخصوصا با مصرف لتروزول

اگه دوست داشتی پودر اینفولیک هم دقیقا تو رشد صحیح تخمک اثر خوبی میزاره ، استفاده کن

یعنی هی باید هر سه روز برم آزمایش بدم؟ حالا خداروشکر متوجه شدن و با آمپول حل شد مشکل کار به اطاق عمل ...

آره عزیزم تا یه مدت باید آزمایش بدی تا بتات بیاد پایین ولی مال تو زیاد بالا نیست خدارو شکر زود میاد پایین. من ۱۰ بار ازمایش خون دادم

باورت نمیشه منو روی تخت اتاق عمل خوابوندند و بعدش گفتند بلند شو نیازی نیست. تا چند ساعت بدنم می لرزید

وقتی تشریف اوردن دیدن مامانشون یه تار مو سیاه نداره دیگه اونوقت میفهن دیر قدم رنجه فرمودن😂😂😂

پس فکر کردی رنگ اختراع شد برای چی؟

دلت جون باشه خواهر سن عددِ

الهی بگردم... درد هم داشتی  من شنیدم با درد و حالت تهوع و گاهی تبِ اما کسی رو ندیدم که مطمئن ...

مرسی عزیزم

درد زیاد نداشتم گاهی اوقات که مسکن می خوردم.خونریزی خیلی داشتم نزدیک یک ماه خونریزی داشتم. تو

آره عزیزم تا یه مدت باید آزمایش بدی تا بتات بیاد پایین ولی مال تو زیاد بالا نیست خدارو شکر زود میاد ...

خداروشکر به خیر گذشت من از امروز دردامم شروع شده عین درد پریود یکم بیشتر هر چی خدا بخواد دیگه کاری ازم برنمیاد

هیدروسالپنکس یه عفونتی هست که مژک های داخل لوله رو مختل میکنه یعنی دیگه لوله حالت مکشی ش رو از دست م ...

سم پا یکی از دوستای من اون مورد رو‌داشت که دکتر برده بودش اتاق عمل لوله رو ببنده ولی به لطف خدا تونسته بود تمیزش کنه و لوله باز شده بود و بعدش دوستم باردار شد

...
عزیزم میدونم انتظار سخته اما حتما خیر و صلاحت بوده  لتروزول خیلی داروی خوبیه البته برای من عو ...

اره اسمشو شنیده بودم پودر رو میگم ولی تا حالا استفاده نکردم. ممنون از راهنماییت عزیزم

عزیزان کسی تازگی قرص اووابوست خریده ؟؟ چند روز هست میگردم داروخانه ها ندارن

من هم در به در دنبالشم 

هیچ کس نداره...

خبر دار شدی به من هم بگو 

من هم میگم اگر گیر آوردم