2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
آره عزیزم . این سینا نداشت. کلی داروخانه دیگه زنگ زدم نداشتن.   عزیزم خودت و جوجوت چطورین. خیلی ...

قربونت ماهم خوبیم عزیزم.😍

ببین همون داروخونه پایین مطب برو.اگه قرص رو نداشته باشه مشابهش رو میده که دکترم قبول داره.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام بر همه مامانا🙌🙌🙌 شاهکاری جدید از بنده📛📛📛📛 دیروز  رفتم پاساژ گردی تو راه تصادف هم ...

خیلی باحالی تو دختر.  یه فسقلی بلایی بیاری تو که پوستتو بکنه از شیطونی. به نظرم تا به دنیا اومدبفرستش بادی بیلدینگ😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه واسه جشن عقدش پریودم عقب افتاده بود تا صبح نخوابیم که صبح زود پریود شدم و با اینکه کلی هزینه ی ل ...

اگه فرش انتقال بدن که تا اون موقع دیگه بارداری انشالله اگر هم فریز باشه که دیگه دست خودته میتونی زمانشو مشخص کنی. نگران نباش با ارامش کارهاتو پیش ببر

آینوش جان .از صمیم قلب از خدا میخوام این بارمامان شی.مامان دوقلوها.وسالم بیان درآغوشتون وانتظارتون ب ...

ممنون از بهترین دعایی که برام کردی عزیزم ان شالله با نفس گرم شما خوبان🙏این دفعه مامان بشم🤰🙏

۵ تا سرم گرفتم آزاد عزیزم شد ۶ میلیون و هفتصد البته تحت لیسانس آمریکا هست نمی دونم چرا اینقدر گرونن😞🤔

بیمارستان رضوی زدم یه شبم موندم شد ۴۹۰ تومن.

البته سری اول نگه می دارن چون بدن تازه سرم میگره شاید واکنش نشون بده که از من واکنش نشون داد و تهوع سر ردرد شدید و تب ولرز گرفتم😪😪🤕🤒خیلی حالم بد شد.

امیدوارم خدا خودش واسه همه مون درست کنه اینقدر صبر می کنیم و راضی هستیم به هرچی پیش بیاد...🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
ممنون از بهترین دعایی که برام کردی عزیزم ان شالله با نفس گرم شما خوبان🙏این دفعه مامان بشم🤰🙏 ۵ تا ...

وای خدای من !!!!!چقدر هزینه بره

من اصلا این مقدار پول کنار نذاشتم!!!!!!خدا به دادمون برسه خدا به فریادمون برسه

بنظرم باید یه مرکز خیریه راه بندازیم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام بچه ها.یه سوال دارم،خوردن پرتقال و ویتامین سی کلا توی ماه های اول مشکلی نداره که؟من تا الان نخوردم اخه نمیدونم کجا یه مطلب‌خوندم نوشته بود نارنگی و پرتقال خوب نیست.نمیدونم برای دو هفته ی انتقال منظورشون بود یا بعد مثبت شدن...من فقط میوه سیب و‌ گاهی کیوی و خیلی کم موز میخورم😑به هم‌میخورم

شماها  چی میخورین توی ماه های اول

بنظرتون چی خوبه برای تشکیل قلب؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
🔊🔊🔊🔊 🕪🕪🕪🕪 🔔🔔🔔🔔 🕭🕭🕭🕭 دوستان من امروز میخواستم برم دکتر...اما همسر گرام میگن اگر ا ...

منم با همسرت هم نظرم خودمم همین قصد و دارم بنظرم به تخمدانهای بی نوا یه استراحتی بدیم بد نیست ❤

سلام خانوما  من روزی سه تا گلوکوفاژ میخورم ولی دکتر طرازی گفتن روزی دوتا کافیه  از امروز ...

عزیزم میشه بگید چراگلوکوفاژ می خورید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
این بچه تو شده سپر بلات😂 انشاله میاد حسابی جبران خسارت رو ازت میگیره دختر رانندگی رو بزار کنار تا ...

مریم جونی اخه یه جوررایی به دلم افتاده مامان نیستم برای همین اصلا زدم به بی خیالی😆😆😆

وای خدای من !!!!!چقدر هزینه بره من اصلا این مقدار پول کنار نذاشتم!!!!!!خدا به دادمون برسه خدا به فر ...

من خیلی سرچ کردم نباید اینقدر گرون باشه 

چون یکی از بچه ها ۴ تاشو گرفته ۴۰۰ البته با بیمه 

شاید از من چون آزاده اینقدره.

خدا خودش درست می کنه عزیزم نگران نباش🤗

امیدوارم 🙏سهیلا جون من وشما دوتایی بیایم اینجا جشن مامان شدنمونو بگیریم ان شالله به حق جدم امام حسین 🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
خیلی باحالی تو دختر.  یه فسقلی بلایی بیاری تو که پوستتو بکنه از شیطونی. به نظرم تا به دنیا اومد ...

بخدا قسم اگه یه درصد فک میکردم مثبته مراعات میکزدم ولی الان!!!!!!!!🤔🤔😢

بخدا قسم اگه یه درصد فک میکردم مثبته مراعات میکزدم ولی الان!!!!!!!!🤔🤔😢

عزیزم خدا بخاد بچه بده تحت هر شرایطی میده. روز چندی الان؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹