2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
دوستم سرم چی؟؟؟؟ مگه چه مشکلی داشتی؟

سرم آی وی آی جی عزیزم

کسانی که مشکل ایمنی انعقادی دارن باید قبل انتقال تزریق کنن...که البته مشکل من بعد ۵ دفعه انتقال منفی مشخص شد اونم با اطلاعات وراهنمایی های دوست خوبمون آناجون استارتر تاپیک و اصرار خودم قبول کردن که مشخص شد هم غلظت خون دارم هم مشکل ایمنی😐

ان شالله شما به این مراحل نمیرسی و همین دفعه مامانی🎂🎉🎉🎉🤰🤰🤰

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
عزیزم خدا بخاد بچه بده تحت هر شرایطی میده. روز چندی الان؟

روز چندم؟؟؟؟؟؟؟🤨🤨🤨

نمیدونم والله ببین چهارشنبه دو هفته قبل انتقال داشتم

تازگیا باید از بدم

اهااااا ۱۵ وقت از دارم و ۱اسفند انتقال داشتم🙈 الان تقویمم رو دیدم یادم افتاد😁😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز چندم؟؟؟؟؟؟؟🤨🤨🤨 نمیدونم والله ببین چهارشنبه دو هفته قبل انتقال داشتم تازگیا باید از بدم اها ...

واااای خیلی باحالی..حال و هوات رو عشقه..انشاءلله ک چندروز دیگه خوش خبری ومامان میشی ی مامان متفاوووت 😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سرم آی وی آی جی عزیزم کسانی که مشکل ایمنی انعقادی دارن باید قبل انتقال تزریق کنن...که البته مشکل من ...

یا خدا ایشالله که به خیر بگذره و یه زودی زود نی نیتو بغل کنی🙏🙏🙏

الهامی جوونم فردا از داری ..کوجاااایی ننه

@elhamiiiiiiiii    ‍ iiii

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
واااای خیلی باحالی..حال و هوات رو عشقه..انشاءلله ک چندروز دیگه خوش خبری ومامان میشی ی مامان متفاوووت ...

اخه میدونی چیه؟؟؟ لک که اصلا نداشتم، و هرچی به ‌ پری که نردیک میشم بیشتر حالشو دارم برای چی باید توقع بیجا داشته باشم؟؟؟؟؟😕

من از همون روز سوم دیگه مراعات نکردم😖

اخه میدونی چیه؟؟؟ لک که اصلا نداشتم، و هرچی به ‌ پری که نردیک میشم بیشتر حالشو دارم برای چی بای ...

اخه همه ک لک ندارن خانومی..توکل بخدا دیگه اصل کار هم.همون 3روز اوله

سلام بچه ها.یه سوال دارم،خوردن پرتقال و ویتامین سی کلا توی ماه های اول مشکلی نداره که؟من تا الان نخو ...

والا عزیزم من ازاون اول بعداز انتقال بیشترین چیزی که میتونستم بخورم پرتقال ولیمو شیرین بود خداروشکر بعداز مثبت شدن هم یک هفته بعدش قلبش تشکیل شد وضربانم داشت،،پس زیاد نگران نباش عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
الهام که یه روز زودتر از من انتقال داده بود !!!! چرا فردا از میده ؟؟؟؟؟

چوون خارجیه😜😁

یا خدا ایشالله که به خیر بگذره و یه زودی زود نی نیتو بغل کنی🙏🙏🙏

ممنون عزیزم ان شالله ...

امیدوارم شما هم با یه جواب آزمایش بتای تپل مپل بیای😘😍

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
خداروشکر که به خیر گذشت و مشکلی هم پیش نیومد انشالله بعد از این هم همه چی به خوبی و راحتی میگذره.&nb ...

مرسی، به خیر ک منتظرم انشالله به کمک خدا بگذره دیگه، تازه ۲۵ روز قبل امپول مبارک رو زدن، باید ببینیم پری بعدی چی میشه، میگن امپولو که میزنن اولین پری میشه بعدی نمیشه چه میدونم والا خدا ب خیر کنه، توکلت علی الله، حالا آزی جون روز شش سیکلم خونریزیم هنوز زیاده نسبت به همیشه ی روز شش، میترسم روز هفت قطع نشه

...