2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046751 بازدید | 684544 پست

سلام بهمتون 

ممنون ک یادم بودید😘

دوستای عزیزم فعلا آز اولم منفی بود اما ماما گفت باید حتما تکراربشه چون روز 12بوده احتمال بالارفتن بتا از روز 14 هست برام دعاکنید.... لا تنقطوا من الرحمة الله ☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم متاسفانه من منفی شدم. ان شاءالله خبر بارداری شما رو بشنویم.

ای وای چرا خب 😔😔خدا بزرگه انشأالله بزودی خبر خوش بدی همینجا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزای دلم من امروز رفتم ازمایشمو تکرار کردم بتا سه هزار و خورده ای بود.دکتر گفت عالیه.ولی خودم ته د ...

عزیزم خداروشکرپس ساک رو هم دیدی و خیالت راحت شد خدا حفظش کنه برات..تیکرت مبارک گلم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها چرا از یلدا خبری نیس اخه..امیدوارم غرق شادی مثبت شدنش باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سري قبلي هم روز١٤ كه رفتم آز و منفي شد داروها رو ديگه استفاده نكردم و چندروز بعدش پريود شدم و بهشون ...

پس براتون مشکلی نبوده والا یطوری به ما گفتن که من ترسیدم گفتم شاید نباید یهو قطع کرد،

ان شاالله دفه بعد مثبت شی عزیزم و این روزا رو فراموش کنی😘

الحمدالله❤
دعاکنید البته نمیدونم هیچکسی اینجا شبیه من بوده یانه اما امیدوارم ک رحمت خدا شامل حالم بشه

٢بود ؟؟؟ ان شالله كه بره بالا 🙏🏻

امروز روز چندمت بود عزيزم؟

خداااااااايا شكرت🙏🏻
سلام بهمتون  ممنون ک یادم بودید😘 دوستای عزیزم فعلا آز اولم منفی بود اما ماما گفت باید حتما ت ...

عه اومدی یلدایی..همش منتظرت بودیم..توکل بخدا عزیزم.اره ازمایشتوو حتما تکرار کن ممکنه بتا دیر بره بالا.چون خیلی رود آز دادی

عه اومدی یلدایی..همش منتظرت بودیم..توکل بخدا عزیزم.اره ازمایشتوو حتما تکرار کن ممکنه بتا دیر بره بال ...

دعام کن نفسی خیییییییلی 

ان شاء الله ک خدا رحمتشو شامل حالمون کنه