2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046790 بازدید | 684548 پست
لیمو عزیزم منتظر جواب آزمایشت هستم بیا ببینم چی شد😍 ان شالله هر چی صلاحته پیش بیاد ....

آینوش ببر پلنگی من    

چطوری؟کی آزمایش داری گلم؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام دوستای عزیزم،به دوستانی که مامان شدن تبریک میگم بهشون،،بچه ها من سه روز از موعدم گذشته هنوز پریود نشدم،،برا انتقال بعدی چیکار کنم؟کی برم سراغش؟به دکتر بگم دفعه بعد جنین بلاست انتقال بده؟راهی هست بشه فهمید چرا انتقالم منفی شده؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نكته ي ظريفي اشاره كردي😄آفرين😀 ولي خب مگه ٢٨ روزه نيست؟ اگه يه نفر يكي بزنه ديگه بايد بشه ديگه، ...

من که تازه زدم البته من قبلنشم درست حسابی نمیشدم گاهی اوقاتم با آمپول میشدم الانم که این آمپولو زدم فکر نکنم بشم 😒

میگم یه سوالی چرا از ما قبل میکرو یه تست پاپ اسمیر نمیگیرن یعنی نیازی نیست؟

@تورک_آنا

@‍mahya 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزان کسی تازگی قرص اووابوست خریده ؟؟ چند روز هست میگردم داروخانه ها ندارن

عزیزم داروخونه ابن سینا یا دکتر سعادت زنگ بزن ببین ندارن... دکتر طرازی گفته بگیری؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ببین مردا همه شون همینن.شوهرمن نمیذاره بر اردیبهشت وقت انتقال بگیرم میگه بذار تیرماه.میگه به جسمت فر ...

هههههه

چه مردای به فکری داریم😎

قدرشونو نمیدونیم.....

خدا زیادشون کنه😁😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم داروخونه ابن سینا یا دکتر سعادت زنگ بزن ببین ندارن... دکتر طرازی گفته بگیری؟

آره عزیزم . این سینا نداشت. کلی داروخانه دیگه زنگ زدم نداشتن.   عزیزم خودت و جوجوت چطورین. خیلی وقته نینی سایت نیومدن. 

زنده ام شکر خدا با ماشین بودم که تصادف کردم🤭

این بچه تو شده سپر بلات😂 انشاله میاد حسابی جبران خسارت رو ازت میگیره

دختر رانندگی رو بزار کنار تا وقتی آژانس هست ...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم 👼👼👼 فعلا سرم گرفتم ان شالله نتیجه بگیرم🙏

آینوش جان .از صمیم قلب از خدا میخوام این بارمامان شی.مامان دوقلوها.وسالم بیان درآغوشتون وانتظارتون به سربیاد.

الهی آمین

میتونم بپرسم سرم ر باچه بیمه ای وجند گرفتی وکجاتزریق کردی وچند برای تزریق ازت گرفتن؟

منم سرم باید قبل انتقال بزنم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آخه همسر ما هم چون میدونه من خیلی عجولم اینو گفت....میگه چرا عجله میگم زمان میگذره حیفه! میگه چی ؟می ...

ما هم دقیقا همین مشکل رو داریم همسر خونسرررررررد تشریف دارن من عجول امروز هم که نوبت دکتر دارم میگه چرا عجله میکنی بزار برای بعد از عید اما خودم اروم و قرار ندارم انگار. دیگه گفتم میرم اگه دکتر گفت بهتره صبر کنی میزارم برای بعد عید. 

آره درسته منم سيكلم قبلا كوتاه بود، فقط براي عكس و اينا چن ماه معطل شدم، بعدش كه مدارك حاضر شد بردم ...

خداروشکر که به خیر گذشت و مشکلی هم پیش نیومد انشالله بعد از این هم همه چی به خوبی و راحتی میگذره. 

آزي جون قبلا سابقه داشتي در مورد ضخامت اندومتر؟

راستش 5 سال پیش که میرفتم تهران برای میکرو اصلا حرفی از ضخامت کم و این حرفا نبود استرادیول و امپول و اینا هم نگرفتم و با سیکل نچرال بدون دارو باردار شدم. اما اینجا دکتر سونو میکرد میگفت ضخامت کمه و دارو میداد تا اینکه دیگه همسرم موافقت نکرد دارو بگیرم و گفت برو سیکل نچرال بدون دارو. که بعد هم دیدیم واقعا بدون دارو ضخامت اندو بهتر از وقتی بود که روزی چهارتا استرادیول میخوردم یعنی با دارو به زور میرسید به هفت بدون دارو تا ۸/۶ هم رسید.