2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
😐😐😐 چرا اینجوری میشه پس از صبح منتظره انرژی مثبتم کلی دعا میکنم واسه بچه ها😶 خدایا بازم شکرت ...

این چه حرفیه عزیزم خوب قسمت منن نبود ولی شما انشالله حتما مثبتی عزیزمممم♥️♥️

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
پس منم بذارم برا بعد....  من که این همه صبر کردم حاضر نیستم جگرگوشم لطمه ببینه.....  ممن ...

انا جان هیچ مشکلی واسه بچه پیش نمیاد منظوره دوستمون این بود چون تو شیردهی تغییرات هورمونی داریم ممکنه نتیجه گرفتنش با زمانایه عادی فرق کنه

وگرنه اشعه لیزر که نمی‌مونه تو بدن که آسیبی به بچه بزنه عزیزم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.ببخشید که من جواب میدم.من خودم برا صورتم میرم لیزر.سوال کردم برا بارداری گفتن زمان بارداری نمیش ...

ممنون از راهنماییتون.... 

بازم فکر کنم احتیاط بکنم بهتر باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون يادتونه چي بود مشكلش؟

نه عزیزم دیگه اطلاعات دقیق دوستان یادم نیست.... 

یه زمانی ثبت میکردم صفحه اول اما بعدا که امکان ویرایش رو برداشتن شرایطش جور نشد..... 

صفحه اول بخون ببین اسمشو پیدا میکنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بیشتر ناراحتی م از اینه که جنین فریز ندارم من بیست وسوم بهمن پانکچر شدم دوازده تاتخمک خوب داشتم ولی متاسفانه فقط یدونه جنین داشتم که انتقال دادن اونم که نشد ناراحتم از اینکه اون لحظه بااینکه گفتن فقط یدونه س حتی ناامید نشدم گفتم حتما همین یکی قراره بشه که بفیه ش لازم نبود ه خدا همینو داده این یدونه معجزه ی منههه باانرژی و باامید زیااااد رفتم انتقال دادم اما....

حالا تمام این راه رو باید از اول برم میگم خدایا توکه نمیخواستی ایندفعه بشه چرا بقیه رو نگه نداشتی برام لااقل 

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
بیشتر ناراحتی م از اینه که جنین فریز ندارم من بیست وسوم بهمن پانکچر شدم دوازده تاتخمک خوب داشتم ولی ...

میما از صبح منتظر خبرای خوبت بودم، دوست قدیمی امیدوار بودم خبر مثبت شدنتو بدی مطمئنم ب زودی خبرشو‌ میدی،، چرا از اونهمه تخمک یکی جنین شد؟ علتشو گفتن؟ همسرت آز اس دادن؟

...
بیشتر ناراحتی م از اینه که جنین فریز ندارم من بیست وسوم بهمن پانکچر شدم دوازده تاتخمک خوب داشتم ولی ...

😔😔 خدارو شکر انرژی دوباره شروع کردنو داری عزیزم

بعده تعطیلات دوباره شروع میکنی سال بعد ان شاالله مامان میشی ما که حکمته خدارو نمی‌دونیم،شاید چیزی می‌دونه که ما نمیدونیم،چاره ای جز جنگیدن و انرژی داشتن نیست دوسته خوبم غصه نخوری ها

منم جنین فریز ندارم امیدم به همیناست که بمونن برام

ممنونم عزیزم راهنمایی های شما خیلی خوبه اوندفه هم آزمایشمو برات فرستادم درست تفسیر کردی و بعد که پ ...

فدات عزیزم.... 

خوشحالم تونسته باشم کمکی کنم.. 

@تورک_آنا   سلام دوستان اگر بارداری خارج ار رحم باشه چقدر فرصت داریم تا متوجه بشیم از کی نشون ...

عزیزم اگه تهرانی برو سونوی دکتر نصر..... 

منم شرایطم مثل شماست دو روز اول خیلی ناراحت نا امید بودم ولی زمان آرومترت میکنه  غیر تسلیم و رضا کو چاره ایی .بزار سه چهار ماه بگذره بعد بازم شروع کن به درمان .انشالله که جواب میگیری .من بیچاره هی بتام میره بالا میاد پایین نمیدونم تکلیفم چیه باز شما منفی شدی خیالت راحت .

اگه بدونی من چقد استرس وارد کردم به مامان بیچاره و شوهرم.انقد غر زدم سرشون که پشیمونشون کردم از برگش ...

من پیام ت رو برای رفتن دیر دیدم

پیشنهادم هواپیما بود 

حالا که دیگه بیشتر راه رو رفتی 

آهنگ بزارید ، حرفهای قشنگ بزنید از منظره و جاده لذت ببرید و خوشحال باشید که دست پر (شکم پُر😉)داری بر میگردی 

هر چی به مسیر بیشتر فکر کنی راه طولانی تر میشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام دوستان و انا مهربون 

من چند بار سیکل انتقالم کنسل شد که هربار بعداز قطع داروها (پرد -ا اس ا وانوکسان واسترادیول ...)یه هفته بعد پری میشدم اما اینبار بعداز یه هته از قطع داروها حدودا ده روزیه که فقط لک قهوه ای دارم خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم