2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
عزیزم یه دکتری برو ولی فکر نکنم جای نگرانی باشه.....  پرد رو کم کردی بعد قطع کردی؟؟؟؟

این ماه چون سردرد داشتم سینافکت رو زود قطع کرد ودیگه پرد و ا اس ا  رو بهم نداد ولی سیکلای قبل داشتم یعنی واسه پرد بوده پری هام؟ کمردردم و دل دردهم دارم 

ممنون مهربون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشا.... که همیشه شاد و سلامت باشی دوست عزیزم....ممنون بابت این دعای دلچسب😘😍💗💐🌻 سهیلاا جون خیل ...

سلام آتریسای مهربونم❤🍀☘

من چون چندوقتیه زیاد سایت نیومدم،یکم اطلاعاتم ناقصه🙈

ولی همیشه دعاگوت هستم و امیدوارم پانکچرت عالی بوده باشه و جنین های کپل مپلت آماده باشن بیان تو دل مامان جون🍀☘🌻

بشن چشم و چراغ خونت❤🐣 بشن یار و همدم همیشگیت😍😇🍀

عزیزم ان شاءالله خدا بهترین عیدی رو برات کنار گذاشته☘😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها بتام ۲ بود ممنونم از همتون که برام دعاکردین

عزیزم زود امدم سایتو بازکنم ب امید خبرخوبت..ولی انگار قسمت توهم.نبوده..ولی خوشحالم ک روحیه داری وناامید نیستی.انشاءلله تو سال جدید خدا بهترینها رو برات رقم بزنه..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام من من ٦ بار پانکچر شدم هر بارم دوتا جنین بیشتر تشکیل نشد این بار آخری امروز ک ۱۲ انتقال بود بی بی چکم منفی شد کاش خدا منو لایق بدونه ک مادر بشم الان ک میبینم تنها راهی ک برام باقی مونده یا معجزست یا ابنکه تخمک اهدایی بگیرم واقعا خسته شدم البته قبلا  ی بار با آی وی اف باردارشدم ولی زایمان زودرس کردم دوستان اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنین الهی ک شمام ب حاجت دلتون برسین

خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم 
سلام آتریسای مهربونم❤🍀☘ من چون چندوقتیه زیاد سایت نیومدم،یکم اطلاعاتم ناقصه🙈 ولی همیشه دعاگوت هس ...

سلام عزیزم، چندم میری غربالگری؟ من طول سرویکسم تو سونو شکمی 27 و نیم بود، حالا مجدد میخوام برم واژینال، اون دقیق تره

سلام مامانا خوبین؟ بچه ها ما صبح ساعتای ده حرکت کردیم تا ساعت ۵  انقد اروم اروم میومدیم ولی ج ...

خاکستری جونم این همه استرس آخه واسه چی؟؟؟؟؟😑😕

بیام کتکت بزنم❤😍

اون جوجه ی قووووی ، محکم چسبیده بهت ... 🐣

راه و جاده ، سرما و طوفان ... تکون و چاله چوله ... 

هیچکدوم اون فسقل رو اذیت نمیکنه.

اما استرس های تو چرا خیلی آزارش میده..😑

ببین تو از عمد نرفتی وسط جاده خراب و سرما...‌شرایط ایجاب کرده پس نگران نباش...

در مورد شیافم... من کلا یادم رفت بزارم.. تو بخاطر یساعت استرس داری...

عزیزم آراااااااامش ... فقط آرامش داشته باش🍀🌻☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
@yalda123     یلداجان آزمایش دادی؟ بیا عزیزم دنبال یکی میگشتی مثل خودت من مثل توشدم بتا ...

شکر خداکنیم  عزیزدلم 

من بعد از گرفتن آز دوم خونمو مرتب کردم بهترین لباسم رو پوشیدم و یه عصر دلنشین ساختم برای خودم وهمسرم 

زندگی با بچه شیرینه اما زندگی دونفرمونم شیرینه چرا که نه 

باز خداروشکر مثبت نبود ک بعد افت کنه

یا یهو بعد چندماه سقط بشه 

یا بعد دنیا اومدن ناقص باشه خدارو شکر کن و با یه یاعلی برو برای انتقال جدید ماها قوی تر از این هستیم ک با یه انتقال جا بزنیم قراره مادر بشیم... مادر باید صبور باشه... به خدا اعتماد کن که ندادن هاشم رحمته😄

سلام عزیزم، چندم میری غربالگری؟ من طول سرویکسم تو سونو شکمی 27 و نیم بود، حالا مجدد میخوام برم واژین ...

سلام عزیزم...

ان شاءالله چهارشنبه میرم😍

تو رفتی؟؟

خوب نظر دکترت چی بود؟

سلام عزیزم... ان شاءالله چهارشنبه میرم😍 تو رفتی؟؟ خوب نظر دکترت چی بود؟

اره رفتم، فردا وقت دکتر دارم که جواب غربالگری رو نشونش بدم، دکتر سونوگرافی نوشته که حتما واژینال انجام شود، بقیه چیزا ام همه نرمال بود شکر خدا😍 فقط یه کیستم تو تخمدان راستم دید، من موندم کیست تو حاملگی از کجا در میاد🤔 جنسیتم گفت دختر، دخترم زود خودشو نشون داد😂😊 انشاالله چهارشنبه تو ام با خبرای خوب بیای

اره رفتم، فردا وقت دکتر دارم که جواب غربالگری رو نشونش بدم، دکتر سونوگرافی نوشته که حتما واژینال انج ...

ای جووووونم.... گل دخترت مبارکت باشه عزیزم🌻

منم امروز نوبتم بود ، بعد دیگه دیدم گفتن زوده و فلان انداختم چهارشنبه.

ان شاءالله برام دعا کن🍀❤🐣

حالو احوالت چطوره... شیمکت اومده جلو یا نه😁😁

من ک هنو گنده نشدم 😆😆😆 خیلی کم شبا حالت تهوع دارم.

والا این کیست دست از سر ما بر نمیداره😁

دقیقا چند هفته بودی رفتی؟

اناجون اين چرا خاليه؟

عزیزم اون قسمتها و گذاشته بودم که بتونم اطلاعات توشون بذارم.... 

من دونه دونه صفحات رو میخوندم و اطلاعات رو ده صفحه اول ميذاشتم..... 

تعاریف مهم..... 

تجربیات دوستان.... 

هر چیزی که حس میکردم میتونه به درد بخوره..... 

متاسفانه دیگه امکان ویرایش رو برداشتن.... 

یه بار به نی نی بار گفتم گفت مطرح میکنه به مدیریت.... 

اما فکر کنم جدی نگرفتم و اهمیت امکان ویرایش و لااقل برا مدیر تاپیک نتونستن درک کنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این ماه چون سردرد داشتم سینافکت رو زود قطع کرد ودیگه پرد و ا اس ا  رو بهم نداد ولی سیکلای قبل د ...

نه عزیزم پرد رو احتیاطا یادآوری کردم فکر نکنم مرتبط باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من من ٦ بار پانکچر شدم هر بارم دوتا جنین بیشتر تشکیل نشد این بار آخری امروز ک ۱۲ انتقال بود بی ...

عزیزم ذخیرت پايينه که هر بار دو تا جنین داری با مشکل از اسپرمه؟؟؟؟

از نظر آندومتریوز چی چک شدی؟؟؟