2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
دوستان یکی فقط منو راهنمایی کنه من امروز ۱۴ روز از انتقالم گذشت ازمایششم که در جریانین منفی شد الان ...

عزیزم درد قابل تحمل جای نگرانی نداره اما اگه غیر قابل تحمل شد حتما برو.... 

ضمنا کار سنگین نکن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هر دوبار هم آزمایشگاه آزمایش داده، ولی آزمایشگاهدمسعود و مرکزی داده که جاهای معتبرین، آخه روزی هم که ...

عزیزم اونا که بهسون اعتباری نیست.... 

برا آی یو آی پرونده بیمارستان داری..... 

اعتمالا نوشتن تو مراحل قبل و بعد شستشو مورفو و تحرک و... در چه وضعیه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااااااااا❌❌❌❌ کسی بوده که با فعالیت و کار خیلی خیلی خیلی زیاد بعد از انتقال باردار شده باشه؟؟

بله عزیزم کم نبودن..... 

یادمه یکی از دوستامون به اسم دریای دنیز اگه اشتباه نکنم روز دوم انتقال ی کی از عزیزانش فوت کرد..... 

خوب به طبع نه تنها استراحت نکرد همش تو مراسم و مهمون آری لود حتی یادمه میگفت تنهایی یه گوسفند رو تمیز کرده و.... 

روز آزش همینطوری رفته بوده آز بده و هیچ امیدی به + شدن نداشت ولی شکر خدا مامان شد..... 

پس + فکر کن انشالله شمام مامان پرکاری هستی عزیزم.... 

ولی من رنج های ازمایشگاه بیرون که میریم با ناباروری فزقی نمیکنه

عزیزم خوب لابد مشکلی نیست اما معمولا زمین تا آسمون فرق هست مگر اینکه واقعا همسرت بدون مشکل باشه..... 

بچه ها ی سوال..نظرتون راجع به اپلاسیون زیر بغل چیه؟اینکه میگن غدد لنفاوی کش میاد و به مرور باعث غده ...

والا من انجام میدم فقط تو بارداری انجام ندادم..... 

انشالله که مشکلی نداره..... 

سلام شب خوش من سه شنبه پانکچر شدم اون روز درد داشتم که با شیاف و دکتر نگفتن که هایپر شدم...بهتر شدم ...

عزیزم بعد هل دادن درد داری؟؟؟؟ 

الان بهتری؟؟؟؟ 

استراحت بکن انشالله چیزی نیست اگه ادامه داشت دردت برو لااقل یه سونوت کنن.... 

دوستان هرکسی میدونه ممنون میشم جواب بده.تا حالا همسرتون ازمایش های هورمونی رو داده ؟ چه آزمایش هایی ...

عزیزم همسر من نداده اما میدونم چند تا از دوستان انجام دادن و مشکل داشتن و دارو گرفتن بهتر شده شرایط اما دقیقا چی بودن یادم نیست..... 

من چندین سال انجام میدادم مشکلی هم برام پیش نیومد بعد دیگه رفتم لیزر و تمام😊😊😊

عزی م یه سی وال تخصصی..... 

من کی میتونم برم برا لیزر؟؟؟ 

دوران شیردهی ممکنه؟؟؟؟

این سارا جون تو همین پیجه ی سوال فوری دارم ازش .

بله عزیزم اینجاست فقط شاید هر لحظه نباشه که جوابتو بده پس که گذاشتی صداش کن....

بذار ببینم اسم کاربریش دقیقا چی بوده!!!! 

عزی م یه سی وال تخصصی.....  من کی میتونم برم برا لیزر؟؟؟  دوران شیردهی ممکنه؟؟؟؟

خود لیزر برای شیردهی ضرر نداره فقط به خاطر تغییرات هورمونی تو اون دوران ممکنه خیلی نتیجه دلخواه رو نده و اینکه اگه خواستی انجام بدی نباید از مواد بی حسی استفاده کنی چون یه مقدارش از پوست جذب میشه و وارد شیر میشه. البته چون درصد هر دو مورد  خیلی پایینه  خیلی ها انجام میدن اما من ندادم.