2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046955 بازدید | 684566 پست
مریم جونم برنامه ات برای ادامه چیه؟طبیعی؟دوباره ای یو ای ؟یا میری سراغ میکرو؟

آزی جو فردا میرم دکتر....انشاله بعد از عید پروسه ای وی اف رو شروع میکنم...دکترم میکرو نمیکنه 😒فقط زمانی که همسر مشکل داشته باشه..

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم شما چی همه چیو بررسی کردی؟؟؟؟  عزیزم من کسی رو سراغ دارم برا بچه دوم آزاده‌ای تکمیلی و د ...

آره ...بعد از دو تا سقطم بررسی کردم.

فقط فکر میکنم دی اف ای اسپرم نباشه.....🤔حالا فردا میرم دکتر ببینم چی میگه...

هیسترو هم سال95 کردم..

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزم.....  انشالله برا زایمانت موهاتو رنگ (ترجیحا هویجی) میزنی....  خخخخخخخ ...

ممنون انشاله افتخار هویجی شدن مو نصیب منم بشه😍

بچه ها مارک پروژسترون پریروزم یه چیز دیگه بود که تموم شد مارک دیروز وامروزم چیز دیگه به نظرتون از ای ...

موردی نداره عزیزم..... 

دزش یکی باشه موردی نداره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گاهی چقدر دلت میخواد یکی مثل تو باشه شرایطش که دلت گرم بشه که بدونی نباید هیچ وقت ناامید شدکاش دلگرم ...

عزیزم همیشه استثناها وجود دارن قرار نیست یکی حتما مثل خودت باشه میتونی خودت یه شروع باشی.... 

پس همیشه امید داشته باش عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سه خط یعنی چی؟

فکر کنم یعنی دو لایه باشه..... 

سلام خانما من کم کاری تیروئید دارم چندساله دارو مصرف میکنم الان ازمایش دادمTpoخیلی بالاست قراربود وا ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم کم کاری+ آنتی ای پی او بالا یعنی نقص ایمنی داری..... 

عزیزم حتما با یه ایمونولوژ مشورت کن.... 

شاید سرم یا پردنیزولون نیاز باشه داشته باشی قبل و بعد..... 

پس منم حتما یه قلو

نمیشه قطعی گفت..... 

هر تعدادی ممکنه..... 

پس منم حتما یه قلو

ببخش 500 رو حواسم نبوده منظورم این بوده با 500 سه قلو باردار بود دوستمون..... 

به جای  «س»،  «ی» افتاده..... 

من زیاد تو این چیزا سر رشته ندارم اما من تا صفحه دو هزار و خورده ای از این تاپیک رو خوندم.اگه آنا جو ...

دقیقا همینه!!!!! 

ممنونم که به یادم بودی. ان شاءالله هرچی خیره برامون پیش بیاد. منم با مرکز تماس گرفتم گفتن دو ماه دیگ ...

منظورشون دو دوره پریودی بعد منفیته..... 

البته این پریود پیش رو رو حساب نکن..... 

سلام خانما من روز 9 انتقالم خانما خیلیییییییی ببخشید امروز لک دیدم و  خیلییییی ببخشید بصورته خو ...

انشالله لانه گزینی بوده..... 

استراحت رو بیشتر کن انشالله رفع میشه اگه نشد تماس بگیر شاید پروژسترون اضافه کنن..... 

عزیزم اگه اشتباه نکنم کم کاری+ آنتی ای پی او بالا یعنی نقص ایمنی داری.....  عزیزم حتما با یه ا ...

عزیزم منم دقیقا همین مشکل و دارم هفته دیگه با طرازی نوبت دارم خودش میگه که لازم دارم یا نه؟

یا حتما باید ایمونولوژ باشه

در مورد هزینه های نسخه 3و 4اطلاع دارین؟

آزي جون سلام خوبي؟ آزي جون ميگم ممكنه يه زحمتي بازم بهتون بدم؟ يه سوالي داشتم، من خيلي نگرانم كه ايا ...

عزیزم چطور یائسه بشی وقتی هنوز ذخیرت صفر نشده؟؟؟؟ 

سلام همگی .ببخشید من بعده دوسال تلاش برا بارداری هفته ی پیش لاپراسکپی شدم دکترم تشخیص دادن تو هردو ل ...

عزیزم والا لوله هیدرو رو من شنیدم یا میبندن یا در میارن......

احتمالا برا شما انقدری نبوده اینکارو بکنن..... 

توکل کن انشالله جواب میگیری....