2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست
انشالله بچه هایی که امروز ازمایش دارن amima و yalda با جواب مثبت بیان و دلشاد بشن امروز. لطفا برای م ...

مرسی عشقققق جاننننن♥️😘

چشممون به دعاهای شماست و البته لطف خدا

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما قرار شاه و گدا هست یادتان

آری همان شبی که زدم دل به نامتان

مشهد ، حرم ، ورودی باب الجوادتان

آقا دلم عجیب گرفته برایتان

آری منم همان غلام رو سیاهتان

چون زاغ به جمع کبوتران حریمتان

عادت که کرده ایم به هوای ضریحتان

آقا منم ، چه بگویم برایتان؟!

گم گشته ی سرا و دیار مرامتان

سامان گرفته است دلم در هوایتان

درویش را چه حاجتی آخر جز نوایتان

آقا دلم عجیب گرفته برایتان . . .

بچه هااین شعر کامل امضام هست عاشق امام رضام.... حتما همه تون مهربونی امام رضارو توی زندگی تون دیدید♥️

بخونیدش تادلتون قرار بگیره واز لطف و کرمش بخواهید برای خودتون و همه مون 🌹

حتما قرار شاه و گدا هست یادتان آری همان شبی که زدم دل به نامتان مشهد ، حرم ، ورودی باب الجوادت ...

عزیزم انشاءلله ک خوش خبری..وااای من عاشق این شعرم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزی م یه سی وال تخصصی.....  من کی میتونم برم برا لیزر؟؟؟  دوران شیردهی ممکنه؟؟؟؟

سلام.ببخشید که من جواب میدم.من خودم برا صورتم میرم لیزر.سوال کردم برا بارداری گفتن زمان بارداری نمیشه چون برا جنین خطرناکه اما دوران شیر دهی مشکلی نداره و انجام میشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سارا جون اگه تو اب بدنتو کشیدی و هایپر بودی لطفا ی پیام بهم بده @سارا13691     ...

سلام...عزیزم من الان دیدم پیامتو.برات درخواست فرستادم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم من هایپر شدیدم . انتقال چند ماه دیگس  پنج شنبه تا غروب بستری بودم ی مرحله رفتم اتاق عمل ...

عزیزم من سه چهارروز موندم بیمارستان.دوبار کشیدن اب شکممو.درکت میکنم.داشتم مرگو جلو چشمم میدیدم.ان شاء الله زودتر خوب شی گلم.به من خیلی خیلی سرم زدن و بدنمو شستشو دادن یه جورایی.همه فاکتورای خونیم چندبرابر شده بود...

سارا جان آمپول دکا زده بودی قبل انتقال؟ منم راهنمایی کن حالم خیلی بده .برمنم فریز کردن .....ولی امر ...

عزیزم منم همین وضع بودم.با این که سه تا دکا قبل پانکچر زده بودم.پنج تا بعدش.ولی این عوارض لعنتیش بخاد بیفته به جون ادم دیگه اصلا انگار هیچی جلودارش نیست.😥 خیلی روزای بدی بود. ولی میگذره...

تا پریود نشی اوضاع همینه.من دوازده روز بعد پانکچر پریود شدم.سعی کن اب زیاد بخوری عزیزم که خونتو رقیق کنه.

منم هنوز دوتا از انوکسان هام مونده...بایدفردا وپس فردا بزنم.اماحالم بده.تواین نه روز کلا تو رختخواب ...

عزیزم بااین حالت نرفتی یه ازمایش بدی فاکتورای خونیتو کنترل کنی؟خدا بهت رحم کرده واقعا

من وزنم رفته بود بالا.تقریبا ده کیلو.رفتم بیمارستان بهم البومین زدن خیلی خیلی بهتر شدم.

اومدم خونه بازم حالم بد شد.تب و لرز هم داشتم.شب تا صبحش عرق ریختم.رختخواب خیس شده بود.ولی بعدش دیگه حالم رو به بهبودی رفت تا پریود شدم کلا خوب شدم.

نمی دونم چقدر طول میکشه تا دوباره پریود شم، شما می دونی؟

بستگی داره..... 

س الی ده روز شایدم 2 هفته.... 

بیشتر شد برو دکتر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اصلا نمیتونم سوار ماشین شم.از درد گریه م میگیره.باید ازکرج تاتهران برم.امروز باشوهرم گفتیم بریم بیرو ...

عزیزم به نظرم لااقل همونجا یه سونوی برو.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com