2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
نه عزیزم .من امپول انوکسان میزدم و میزنم درد داشتم و دارم اما فرد به فرد علایم فرق میکنه .شکمم باد ...

منظورم آخرین آمپول قبل پانکچر تون بود.که آیا اسم اون آمپول ها ،دکاپپتیل بوده؟ همون آمپول آخری که سرساعت معین وبعنوان آخرین آمپول قبل از پانکچر باید به بازو زد؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا نمیری دکتر 

اصلا نمیتونم سوار ماشین شم.از درد گریه م میگیره.باید ازکرج تاتهران برم.امروز باشوهرم گفتیم بریم بیرون حال و هوام عوض شه.سوارماشین شدم یه خیابون آهسته رفتم مردم و زنده شدم....برگشتیم خونه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
محبت و بزرگواري ميكني، ميري تو ليست كسايي كن ديني ب گردنم دارند و هميشه براشون تو مكان هاي زيارتي دو ...

دختر نگو این حرفو به خدا شرمنده میشم یه سوال جواب که این حرفها رو نداره عزیزم خوشحال میشم بتونم کمک کنم. عزیز دل همسرم گفت اثر موثر دارو از بدنت بیرون رفته و دیگه هیچ ارتباطی با سیکل بعدی نداره. خیالت راحت باشه کلا اثر سرکوب کنندگیش تا  ۲۸ روز میمونه شما هم که دیگه پری شدی رفت این دارو با یه درصد خیلی پایین برای کسانی یائسگی میاره که طولانی مدت ازش استفاده کنن محور هیپوتالاموس رو کلا سرکوب میکنه اونم با یه درصد خیلی کم. 

اصلا نمیتونم سوار ماشین شم.از درد گریه م میگیره.باید ازکرج تاتهران برم.امروز باشوهرم گفتیم بریم بیرو ...

قبل پانکچر تعداد فولیکولات تو سونو بالا بود؟

چرا حالت بده آخه؟

اویترول بود

این سارا که میگم هایپرشده بود ،عکس کاربریش دوتا عروسک بود.حالا لینک تاپیک ر برات میفرستم تابدونی کدوم سارا منظورمه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2526433/شیراز

قبل پانکچر تعداد فولیکولات تو سونو بالا بود؟ چرا حالت بده آخه؟

خودمم شاخ دارم درنمیارم.بجااینکه بهتر شم دارم بعضی وقتها خیلی بدتر میشم.تعدادر نمیگن باید برم کارت جنین بگیر م تابفهمم . اونم انقدروضعم خرابه توفکر رفتن وگرفتن کارت جنین نیستیم😥😥😥

خودمم شاخ دارم درنمیارم.بجااینکه بهتر شم دارم بعضی وقتها خیلی بدتر میشم.تعدادر نمیگن باید برم کارت ج ...

منظورم تعداد فولی هات تو سونو های کنترلت قبل پانکچر بود

اگه تهران نمی تونی بری تو کرج یه ویزیت برو فردا

آخرین آمپول قبل از پانکچر hcg هستش که سر ساعت خاصی میزنن.

مهرآفرین جان

بنابرتعدادتخمک ها و وضعیت وسن بیمار،آمپولهای متفاوت از هم خانواده این آمپول میدن که ممکنه قوی تر یاضعیف تر ویا همراه با اثرات مکمل دیگه ای باشه

عزیزم بهتره هر چ زودتر اولین دکتر و بیمارستانی که نزدیکته بری . دکترت کیه ؟؟؟

دکترعارفی

منظورم تعداد فولی هات تو سونو های کنترلت قبل پانکچر بود اگه تهران نمی تونی بری تو کرج یه ویزیت برو ...

اخلاق دکترعارفی هم به اینصورته که میگه میخوای بدونی چیکارکنی؟ دقیقا همین جواب ر بهم داد قبل پانکچر تومطبش.😂😂😂

بچه هااااااااا❌❌❌❌ کسی بوده که با فعالیت و کار خیلی خیلی خیلی زیاد بعد از انتقال باردار شده باشه؟؟

سلام عزیزم من اینطوری بودم بعد انتقالم شروع کردم به خونه تکونی خرید رفتم کار خونمو خودم کردم اشپزی همچیز مهمونیم رفتم و چند روز پیش ازمایشم مثبت شد