2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
ن عزیزدلم من همسرم آزواسپرم نبود اسپرماش کم بود ک ابن سینا رفتیم فهمیدن ک مشکل پرولاکتین دارن با دا ...

ممنون که پاسخ دادی انشاءالله به حق امام زمان طبیعی باردارمیشی عزیزم

😍😍خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من زیاد تو این چیزا سر رشته ندارم اما من تا صفحه دو هزار و خورده ای از این تاپیک رو خوندم.اگه آنا جو ...

کاملا درسته تا اونجایی که من  فهمیدم مقدار بتا به بدن خود فرد و تنظیم هورمون هاش هم بستگی داره مثلا خود من بتام دیر بالا میره و وقتی این بار به دکتر گفتم تایید کرد که بدن هرکس با بقیه فرق داره 

من زیاد تو این چیزا سر رشته ندارم اما من تا صفحه دو هزار و خورده ای از این تاپیک رو خوندم.اگه آنا جو ...

آره درسته به بتا ربطی نداره من خودم ۱۰۹۸ بودم ولی یه دونه بود 

خداجونم شکرت       
عزیزم گفتم که من تا روز آخر یعنی یه روز قبل زایمان دور ناف زدم....  سر دخترم یه کوچولو ترسوتر ...

ممنون عزیزم ببخشید اون یکی پستت رو دیر خوندم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنونم که به یادم بودی. ان شاءالله هرچی خیره برامون پیش بیاد. منم با مرکز تماس گرفتم گفتن دو ماه دیگ ...

ببين شما چه دو پريود پشت سر بزاري چه نزاري هروقت دوماه گذشت برو، يعني از همين روزا حساب كن دو ماه بعدش برو اگرم پريود نشده بودي دارو ميدن بشي سيكل انتقالت شروع كني، مهرآفرين پريودات معمولاً سر وقت بوده؟ 

دكترت افلاطونيانه؟

...
ممنونم که به یادم بودی. ان شاءالله هرچی خیره برامون پیش بیاد. منم با مرکز تماس گرفتم گفتن دو ماه دیگ ...

مهرآفرين جون برا شمام ديفريلين از بازو بود؟ و وقتي تزريق ميكردي به صورت يه توپ زير پوست حسش ميكردي؟ رفته رفته كوچيك ميشه اون گلوله؟

...
عزیزم دلتو بسپار به خدا. من هر وقت بین دوراهی گیر میکنم توپ رو میندازم تو زمین خدا😂😂میگم خدایا من ...

آزي جون سلام خوبي؟ آزي جون ميگم ممكنه يه زحمتي بازم بهتون بدم؟ يه سوالي داشتم، من خيلي نگرانم كه ايا بعد از ديفريلين ٣/٧٥ كه ٢٨ روزه است ايا كسي كه قبلا پريود منظم داشته به روال عادي برميگرده؟ مخصوصا كه اگر پانكچر بشه، ايا حجم داروهاي تحريك كننده اون همه گونال اف و اينا باعث ميشه كه بازم سيستم تخمك گذاريش به كار بيوفته؟؟؟ و بعدش روال عادي داشته باشه،،، خيلي ناراحت خواهر گلم، ميگم ميخوايم ابرو درست كنيم نزنيم چش و چالش كور شه

ممكنه از همسرت سوال كني؟ من فقط يه دونه داشتم ٣/٧٥

ايا بعدش بالاخره درست ميشه طرف خودش پريود شه بدون دارو؟ يا زبونم لال ميزنه يائسه كنه؟

...
ممنونم عزیزم کاش صدتا مثل تو بیان و تجربه و نظراتشو بهم بگن منم طبق تجربیات دوستام دارو‌خریدم‌دوستام ...

ممنون عزیزم ان شاالله هیچ کس تو حسرت بچه نمونه

معلومه خیلی تلاش میکنی مطمئنم به زودی جواب میگیری

فقط حتما مرکز ناباروری آزمایش بده ما یکسال دور خودمون تو مراکز خصوصی چرخیدیم

ممنون عزیزم ان شاالله هیچ کس تو حسرت بچه نمونه معلومه خیلی تلاش میکنی مطمئنم به زودی جواب میگیری ف ...

این ازمایش که بعد پنج ماه داد رفت بیرون داد چون مرکز گفت ما دکتر ازمایشگاهمون نیست رفته خارج کشور چندروز دیه میاد برا همین رفت بیرون از داد الان ۱۰ روزه دارو میخوره ۲ماه ک شد دوباره میفرستمش برو ازمایش بده ببینم چی پیشه تو مرکز امیدوارم‌دکترش بعد دوماه باشه

سلام همگی .ببخشید من بعده دوسال تلاش برا بارداری هفته ی پیش لاپراسکپی شدم دکترم تشخیص دادن تو هردو لوله هیدروسالپنکس دارم البته خیلی خفیف بهم گفتن ۳ ماه فرصت داری بطوره طبیعی اقدام کنی نشد باید Ivfکنم 😭😭 میخواستم ببینم کسی بوده با این شرایط خودش بطور طبیعی باردار شده باشه ؟راه درمانی داره؟

طریق طب سنتی جواب میگیرم یا نه؟

خواهش میکنم اگه میدونید جواب بدین ممنونم