2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

الهام جون خوبی؟ من امروز حدوده ۲۰ کیلومتر پیاده روی داشتم برای کارم😥

به همسرم گفتم واقعا اگه ایندفعه مثبت بشه جای تعجبه🤭🤭🤭

هفته اول بکم علایم داشتم وای این چندروزه از بس راه رفتم  حسی جز حس پری ندارم🤨

شماچطوری؟😉

منن دیگه درر ندارم ولی ببخشید گاهی رگه های خون تیره میاد🙈🙈تو چی؟موعد پریودت شده؟

عزیژمممممم به فال نیک بگیر میدونمم خوش خبری🤲🥰😍

نه من صاففف صافممممم  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیژمممممم به فال نیک بگیر میدونمم خوش خبری🤲🥰😍 نه من صاففف صافممممم    

موعد پریودیت کیه ؟واسه من فرداست 😥ایشالا صاف بمونی تا 9ماه😍😍

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
خیلی هم خوبه عزیزم خدا رو شکر کن. نگران نباش با یه دونه ش هم انشالله به آرزوی قلبی ت میرسی🙏 من هم ...

عزیزم خیلی خیلی ممنونم بابت انرژی مثبتی که در جملاتت هست🌻🏵😘😍

دختر نازنین و مهربون من خداروشکر میکنم بابت تمام اتفاقات خوب و به ظاهر بد زندگیم..حتی بابت تشکیل نشدن تعداد کافی جنین...چون شاید قسمتم این باشه که مادری رو جور دیگه ای تجربه کنم...کلا از سکون و یکنواختی زندگی بدم میاد شاید واسه همینه که چالش دارم همیشه😁

اگه دوست داشتم شانس انتقال داشته باشم دیگه الان فقط و فقط بخاطر این بود که بارداری واسه من حکم یه پاکسازی و عمل رو داره و به شدت برای سلامتیم مهمه اما انگار باید سالی یکی دو بار چشمم به جمال اتاق عمل بیفته وگرنه که من حتی دنبال فرزند خواندگی هم هستم

عزیزم از صمیم قلب برای شما بهترین تا رو آرزو میکنم و امیدوارم این دونه های انار شما هم به زودی به تعداد دلخواه برسه و شما به وصال اونهاااااا...الهی آمین...میبوسمت دوست صبور و پر انرژی خودم😍😍😘😘😘

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بچه ها دلم خیلی گرفت چرا منفی میشه اخه ای خداااا @hawre   جان @anahidd   جان و @مهرآف ...

ممنونم گلم واقعا دیگه فقط دلم به معجزه خدا خوش دیگ نای جنگیدن ندارم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
موعد پریودیت کیه ؟واسه من فرداست 😥ایشالا صاف بمونی تا 9ماه😍😍

نترس عزیزممم دلم روشنه برات 😍

موعودم پنج شنبه هفته اینده هست گلم !

سلام بچه ها،  من یه مشاوره میخوام،من ۳ ساله بدون علت باردار نشدم، البته ۶ ماه پیش طبیعی باردار ...

عزیزم باید با هیستروسکوپی برسی بشی ممکن پولیپ داشته باشی یا مشکل ایمنی و انعقادی خون یا خیلی چیزهای دیگه...

پاکروش دکتر خیلی خوبیه اما بی حوصله ست و شلوغ ، نمیدونم اصلا بتونی ببینی ش یا نه چون مریض جدید نمیگرفت.

ولی خیلی دکترهای خوب هست که همه چی رو برسی میکنن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستان عزيزم ، آتريسا جون ان شا الله كه با همين ٦ تا تخمك مامان ميشي عزيزم ، ديگه زياد خودت رو ...

سلام به روی ماه مامان خوشگل مون🌹🌼💐🌻🌺عزیز دلم ممنون بابت دعاتون...بله واقعاااا دیگه فقط از خدا میخوام همین ۶ تا کنجد من دوام بیارن البته فعلا ۴ تاشون دل مامان رو شاد کردن😍

قربونتون من همون لحظه که گفتن ۶ تا تخمک دارم و خب نمیدونم چندتا جنین میشن دیگه مصمم تر شدم واسه ساروگیت..حتی مامانم طفلی میگن که شاید اینطوری واسطه خیر میشی برای کسی که نیاز داره به این کمک حتی گفتن اگه بچه ای هم داشته باشه خودم هزینه هایی که لازمه واسه اونا رو تامین میکنم.،،و خیلی حس خوبی دارم..،در کل خیلی شخصیت اکتیوی دارم و از یکنواختی خوشم نمیاد😎😎😎

شما میدونید که پبگیر هستم واسه فرزند خواندگی اما.....

✔✔✔باردارشدن واسه من خیلی حیاتیه واسه گوهر گرانبهای زندگیم سلامتیم.خداشاهده دیگه واسم هیچ فرقی نداره...ساروگیت مشکل گلخونه گلم رو حل میکنه اما گل زندگیم همسرم پدر و مادرم چی......دوست دارن من سلامت باشم و با انرژی و روحیه امیدوارم بتونم رو سفیدشون کنم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
الهام جون خوبی؟ من امروز حدوده ۲۰ کیلومتر پیاده روی داشتم برای کارم😥 به همسرم گفتم واقعا اگه ایندف ...

قربونت عزیزم منم خوبم 🌸من زیاد به علایم فکرنکزدم  گلم چون با این داروها بدنم هر روز خدا مست میشه 😂😂

نگران نباش عزیزم اینجا میگه سه روز اول خیلی مهمه بهم میگفت فقط سنگین بلند نکنی میتونی پیاده روی هم بری  مهم اینه مثبت باشی خدا اگر بده باور کن هیچیش نمیشه قوی باش گلمممم🥰🌸

🤣🤣پروژسترون قط کردی؟سیکل بعدیت کی شروع میشه

اره دیگه برای چی بزنم میخوام فریز کنم

سیکل بعدی م میره واسه ۱۷ ، ۱۸ فروردین انشالله

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نترس عزیزممم دلم روشنه برات 😍 موعودم پنج شنبه هفته اینده هست گلم !

خدا از دهنت بشنوه جفتمون با هم مثبت شیم😍😍من یکشنبه میخوام برم ازمایش

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
سلام به روی ماه مامان خوشگل مون🌹🌼💐🌻🌺عزیز دلم ممنون بابت دعاتون...بله واقعاااا دیگه فقط از خدا م ...

عزيزم ماشالله به اين روحيه اي ك داري (در مورد فرزندخواندگي)واقعا هركسي اينجوزي نيس

اول ب سلامتيت فكركن اين از همه مهمتره

بعدشم ٤ تا جنين عاليه برا اجاره اي ميتوني دوبار انتقال بدّي عاليه برو انشالله عملاتم عالي ميشه😍

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
ابن سینا رفتی؟ همسرم امروز پیش جنتی ویزیت شد خیلی خوش اخلاق بود و با اینکه مورفولوژی همسر من ۱ بود ...

آره ابن سينا رفت ولي ساعت ٩:٣٠ رسيده بود كه دكتر ساعت ١٠ رفت و بهش نرسيد. آباد پور هم سلن پلاس و ويتامين اي و   تاموكسيفين داده با آمپول سينال اف. به همسر تو هم همينا رو داده جنتي؟ 

بله عزيزم

روز 8 انتقال بتات 1200بود😨😨