2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
الهی بگردم.چشم مواظبم خانمی.خدا همون یه دونه فسقلتو حفظ کنه و به سلامتی بغلش بگیری عزیزم تو برای دی ...

ممنونم عزيزم 

من ٢٢ اذر انتقال دادم 

چون بتاي دومم ٣٧٣٠ بود ٨ دي رفتم سونو ساك ك دوتا بود جنين هم داشت ٢٠ دي هم رفتم قلب ميزد 

ولي شما صبر كن يكباره برو هي نخاي واژينال شي خطرناكه خيلي 

بنظرم ي ٢٩تا٢٥ روز بعد انتقال برو واسه ساك و قلب

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
بچه ها به دکترم گفتم روز 9انتقالم یه کوچولو لک و خون ابه دارم بهم استرادیولم داد غیر پروژسترون احمق ...

بیچاره رو کشتی که...

لازم نبوده به همه معمولا فقط پروژسترون میدن

انشالله لانه گزینی بوده 

بسلامتی خبر های خوش بیاری برامون🌹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم مهربوووونم ، من الان با دلداري شما خوبان آروم شدم زندگي ادامه داره و شايد الان قسمتم نيست م ...

اره والا زندگی همش همینه غصه هاش رو بزار دم در فقط شادی ها رو راه بده تو خونه ی دلت. خدا رو شکر کن که با این چیزا امتحان پس میدی 

واقعا بعضی از بچه ها میان میگن مثلا غربالگری مشکوک بوده یا سلفری یا اینجور چیزاااا قلبم میاد تو دهنم که وااای خدایا خودت رحم کن سر دشمنم هم نیار مادری بخواد مریضی بچه ش رو ببینه.

آفرین دختر خوب برو قشنگ شام خوشمزه درست کن و با حال خوب بگو خدایا شکرت که خانواده م سالم هستن

اره والا زندگی همش همینه غصه هاش رو بزار دم در فقط شادی ها رو راه بده تو خونه ی دلت. خدا رو شکر کن ک ...

مرسي گلم 😘😘😘😘😘😘😘❤️🙏🏻

خدايا شكرت🙏🏻

خداااااااايا شكرت🙏🏻
راستش واسه اولي يه دوسال طول كشيد تا باردار شدم و خيلي هم دكتر رفتم و وقتي از دكترا نااميد شدم و كام ...

دوستم تمام هورمون ها و ویتامین ها و تیروئید رو جدیدا یعنی زیر ۶ماه چک کردی؟

ایمنی و انعقادی 

چک شدن پولیپ

پی ار پی 

خراش 

برسی لوله ها (عکس رنگی جدید)

اسپرم همسر

اینا هر کدوم میتونه مانع بشه و یا رو مثبت شدن تاثیر مستقیم بزاره

تا کامل و جدید برسی نشدی تو سیکل نرو

که هی هورمون مزخرف به بدن بزنی و منفی های ناراحت کننده رو تحمل کنی.

بچه مون میخواد سال ۹۸ بیاد

با عدد ۹۷حال نمیکرده😉

ميدونيد آدم از چي ناراحت ميشه كه مشكلي نداشته باشه و هر چي هم سعي مي كنه مي بينه فايده نداره من الان ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم منم ۱۰روز پیش جوابم منفی شد خیلی سخت اما باید توکل کنیم و کم نیاریم مطمئن باش اون یه دونه جنینت میگیره انشالله و به لطف خدای مهربون 🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
باران جون متاسفم.... منم مثل توام هیچ مشکلی ندارم اما خب شش ساله بچه دوم رو خدا نمیده...دوبار سقط ک ...

آفرین بانو

اما الان رنگ نمیگره موهات هویجی میشه

مگه پ ر ی و د نیستی

هیچی ... عروس خانواده موهاش هویجی شده

شوخی میکنم باهات😉 ولی واقعا شاید رنگ نگیره

اونوقتِ که باید گفت خواهرم حجابت رو رعایت کن😂

دوستم تمام هورمون ها و ویتامین ها و تیروئید رو جدیدا یعنی زیر ۶ماه چک کردی؟ ایمنی و انعقادی  ...

اره ازمايش داده بودم ولي نمي دونم كدوما رو دادم كدوما رو نه؟ 

خداااااااايا شكرت🙏🏻
سلام به همگی خبر اینکه من هم با داشتن سه تخمک یه دونه جنین گرید خوب برام تشکیل شده و قراره اسکیمویی ...

عزیزم .ی دونه جوجت مبارکت..انشاءلله ک.موفق باشی روحیتو عشقه دوستم...با تمام پستات خنده میاد رو لبم.خیییلی باحالی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم .ی دونه جوجت مبارکت..انشاءلله ک.موفق باشی روحیتو عشقه دوستم...با تمام پستات خنده میاد رو لبم.خ ...

باحالی از خودتِ نفسی جونم

دنیا دو روزه

بخند تا دنیا به روت بخنده😘

ممنونم عزيزم  من ٢٢ اذر انتقال دادم  چون بتاي دومم ٣٧٣٠ بود ٨ دي رفتم سونو ساك ك دوتا بو ...

عزیزم بتای اولت چند بود مگه؟در حد بتای من بود بعد دومی شده بود ۳۷۳۰؟!

یعنی دکتر گفت برای اطمینان برو سونو شو یا اینکه خودت خواستی بری؟نمیشه برای ساک‌ سونو شکمی انجام بدن؟اخه دوستم میگفت سونو واژینال خطر داره برای قلب و ساک شکمی انجام داده بود.من اگه به امید خدا فردا ازمایشم خوب بود همه‌چیش برای ساک نمیرم الکی.صبر میکنم تا تشکیل قلب ان شاالله.ممنون گلم.التماس دعا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام بچه ها،  من یه مشاوره میخوام،من ۳ ساله بدون علت باردار نشدم، البته ۶ ماه پیش طبیعی باردار شدم که سقط شد، این ماه آی یو آی کردم،اولین بارم بود، حالا تو تصمیم گیری مرددم که اگه باردار نباشم چی کار کنم

۱- به نظر شما دوباره آی یو آی کنم

۲- یا برم سراغ ای وی اف

۳- یا یه دکتری رو بهم معرفی کردن بنام دکتر پاک روش، برم پیش اون ، میگن اون علت رو پیدا میکنه و طبیعی باردار میشی؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
عزیزم بتای اولت چند بود مگه؟در حد بتای من بود بعد دومی شده بود ۳۷۳۰؟! یعنی دکتر گفت برای اطمینان بر ...

بتاي اولم روز فكر كنم ١٣ شد ١٢٠١

بتا دوم روز ١٥ ٣٧٣٠

من خودم ترسيدم ك چرا بتام انقد بالا بود هواسم ب دو قلو نبود ذهنم به خارج رحم بود ديگه رفتم پس فردا ازمايش اونجا گف دوتا ساك

تا ٨ هفته از رو شكم هيچي معلوم نميشه مگه اينكه صبر كني تا ٨ هفته تازه اونم ميگن توپول باشه شكمت معلوم نميشه

زود ترو واسه ساك و قلب همون ٢٥-٩ برو

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️