2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
الان همه ی مراکز میکرو میکنن و ای وی اف کمتر شده اما چون میکرو اسمش زیاد آشنا نیست میگن ای وی اف . ...

میگن میکر و تخمک و اسپرم خیلی دستکاری میشه من هم میترسم مشکل نداشته باشه بدتر از این بدبخت  بشم 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره باهم میگیرم  .انشالله زیاد فکرم رو درگیر نکردم دیگه شده ازمایشهای روتین . راستی گل پسرت &n ...

عزيزم . 😍😍 ان شا الله كه خدا برات حفظش كنه خانمي .

ني ني من هم يك تكونهايي ميخوره ولي كم.  دخترم تكونهاش خيلي زودتر شروع شد.  الان هم ماشاالله براي خودش شيطونكيه . 

مرسی عزیزم من شوهرم خیلی ضعیفه و کم تحرکه ولی ازمایش که داد گفت با میکرو جواب میگیرید من خودم ...

امیدت به خدا

اگر انقدر شرایط ت سخته و واقعا فقط یک بار میتونی دارو استفاده کنی همه چی رو برسی کن

هیسترو بشو رحم تمیز باشه

آزمایش های تکمیلی تون رو بدید

که معمولا دکترها نمینویسن اما به اصرار انجام بدید

مثل آزمایش ایمنی و انعقادی

برسی تمام ویتامین ها

برسی پرولاکتین و تیروئید

برسی قند و fsh و amh و lh

برسی اندومتریوز با سونوگرافی سه بعدی

و لوله ها اگر عفونی باشن جنین معمولا نمیتونه لانه گزینی کنه

امیدوارم که همه چی عالی پیش بره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستان، امروز روز یازده انتقالم بود و از یک ساعت پیش زیر شکمم احساس سنگینی می کنم، گاهی تخدونام ...

عزیزم بهش فکر نکن فقط دعا کن که اروم بشی مطمعن باش که بارداری این علامتارو همه ی کسایی که مثبت شدن دارن

میگن میکر و تخمک و اسپرم خیلی دستکاری میشه من هم میترسم مشکل نداشته باشه بدتر از این بدبخت  بشم ...

نه بابا کاری بهش ندارن

تخمک رو میگیرن بهترین اسپرم رو هم سوا میکنن تزریق میکنن تو تخمک خودش شروع میکنه به رشد و تکثیر شدن بعد هم انتقال ش میدن تو رحم و کار رو راحت میکنن

استرس و نگرانی در بدن هورمونی رو ترشح میکنه که جنین رو مثل اسید ذوب میکنه و از بین میبره

واقعا باید آرامش داشته باشی و بعد از برسی های مهم و دقیق دیگه خودت رو بسپاری به دکترها و خدای مهربون

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام خانوم های عزیز

من روز ۱۶هستم با کلی دارو ضخامت آندومتر شده بود ۷. دوباره بهم گفتن داروها رو ادامه بدم تا روز ۱۹   که ببینم چی میشه. خودم دیگه حوصله ندارم می‌خوام انتقال کنسلش کنم. نمی‌دونم چه کنم. 

همش میگم به زور دارو معلومه فایده ندارد. خون‌رسانی انجام نمیشه دیگه.

تو رو خدا کسی مثل من بوده که انتقال داده باشه و مثبت شده باشه؟؟

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت