2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
وای رویا جون نگو من کلا تو عمرم دندون درد نکشیدم ولی اخیرا خیلی دندونام حساس شدن و الکی الکی درد میک ...

عزیرم خمیر دندان ضد حسایتورو امتحان کنین.من تمام وندون هام با هم درد میکرد بعد از 2 بار استفده ازش کاملا خوب شو.اگر  oral-Bصورتی پیداکنین که عالیه.سنسوداین هم میگن بد نیست.البته ضد حساسیتش .فکر کنم اونم صوررتی یا گلبهی باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله به سلامتی خاکستری جون. ان شاءالله فردا بیای و خبر بتای تپل مپلت رو بهمون بدی   ...

ان شاالله هممون جشن مامان شدنمونو بگیریم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
واي عزيز دلم خيلي ناراحت شدم برات خانمي ، 😔😔😔خدا رو شكر كه خودت سالمي عزيزم . از اول بارداري فشار ...

شما برای فشارخونتون چه داروهایی مصرف میکنید 

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
بله گلم ولی دچار مسمومیت شدید بارداری شدم، جنین هم iugr شدید شده بود و‌ پنجشنبه تو۲۶ هفتگی ختم باردا ...

متاسفم عزیزم.انشاالله خدا بهترین ها رو برات رقم میزنه

سلام عزیزدلم.امیدوارم حالت خوب باشه و از این به بعد فقط شادی و خوشبختی وارد زندگیت شه.منم فردا میرم ...

انشالله که مامان شدی عزیزم، من امروز خیلی لک بینی داشتم خداروشکر الان کم شده برام دعا کن

خدايا تو رو قسمت ميدم به بانوي دوعالم ، كه همه ي منتظراي ني ني😍 تا آخر سال ديگه بچه هاشون صحيح و سالم تو بغلشون باشه و سال ديگه بيايم با خوشي از اين روزا حرف بزنيم😍🙏🏻❤️ كلي انرژي مثبت براي تمام بچه هاي كلوب

خداااااااايا شكرت🙏🏻
انشالله که مامان شدی عزیزم، من امروز خیلی لک بینی داشتم خداروشکر الان کم شده برام دعا کن

عزیزدلم امروز روز چندمته؟اصلا نگران لک نباش اگه با شیاف و استراحت قطع میشه چون اتفاقا میتونه نشونه ی مثبتی باشه.من دلم روشنه هممون جواب صبوریمونو میگیریم به زودی

من هرروز و هرشب برای تموم منتظرا دعا میکنم عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها من امروز نفخ شدید دارم از صبح،یبوست هم یه مقدار دارم،ولی نفخ خیلی اذیت میکنه،مخصوصا موقع راه ...

عزیزم غذاهای نفاخ نخور.برای رفع یبوست روغن زیتون و اب فراوون و انجیر و آلو رو میدونم اما برای نفخ نه.نگران نباش ان شاالله هفته ی بعد بهترین آهنگ زندگیتو میشنوی.فقط لحظه ی شنیدنش برای تموم منتظرا دعا کن💚

سلام عزیزم ممنونم که به یادم بودی من خیلی به این تاپیک و دوستان خوبی مثل شما مدیونم اما متاسفانه ا ...

سلامممم دوستم نبودنت رو احساس میکردم چون همیشه بودی یا لایک میکردی به دلم جور درنیومد با خودم میگفتم نبودنت خیر باشه 😔هرچی بگم دردی رو دوا نمیکنه 😔 

خیلی ناراحت شدم پستتو دیدم فقط از خدا خواستم اگر قراره بده  صحیح سالم بده 🙏🏻 دعا میکنم اگر قابل باشم خدا اجر این دردایی رو که کشیدی به بهترین شکل بده و ارامش میخوام از خدا برات عزیزم 🌸🌹😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستای گلم،من چند روز اتفاقاتی بدی برام افتاد که حال مساعدی نداشتم،برای همین نتونستم به تاپیک س ...

سلامم عزیزم ان شاالله که حالت خوب و خوشو خرم باشی ❤️🥰

تشکر گلم که بیادمون بودی من دوشنبه اینده ازمایش دارم اگر بتونم بمونم   روزا یه ذره تکون نمیخوره بقیه اوقات ببینی فرط یا فرت   اخر هفته میشه   

سلام عزیزدلم.امیدوارم حالت خوب باشه و از این به بعد فقط شادی و خوشبختی وارد زندگیت شه.منم فردا میرم ...

بیب بیب. بیب بیب اوهوراااااااااااااا فرذا نوبت جشن توئه 😘😍🌸❤️❤️❤️