2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من دندون درد دارم چیکار کنم دیشب یهو شروع شد نصف شب😭😭😭

عزیزم آب نمکی قره کن..... 

والا نمیدونم چی بگم..... 

چون الان فکر کنم نتونی راحت دارو بگیری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی از مربی زبان خبر ندارهه ؟؟؟؟ خیلی وقته نیست   @مربی_زبان1    عزیزم ...

سلام عزیزم

ممنونم که به یادم بودی

من خیلی به این تاپیک و دوستان خوبی مثل شما مدیونم اما متاسفانه اتفاقات تلخی برام پیش اومد که ترجیح دادم وارد تاپیک نشم  و‌خدای نکرده پستی نذارم که دوستان از لطف خدا نا‌امید بشن

محتاج دعای خیر همتون هستم

برای آرامش قلبم دعا کنید

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
به حق فاطمه زهرا كه ايندفعه ماماني اونم سه قلووووو😍

الهی امین ممنون دوست مهربونم💜و برای همه انشالله

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان  یه سوال دارم  همسرتون تو ابن سینا آزمایش اسپرم دادن؟؟  من همسرم قبلا ...

عزیز دلم اشتباه نکرده سیستم کلا فرق داره..... 

برا همینه من این همه التماس میکنم که تو مراکز ناباروری انجام بدین..... 

ببین عزیزم شمارش تو مراکز ناباروری توسط متخصص و با چشم مسلحه..... 

ولی غیرناباروری با کامپیوتره.... 

قرص کن تو متخصصی و میخوایی یه برنامه بنویسی که مثلا اسپرم چه شکلی باشه نرمال نیست.... 

خوب اینطوری مگه چند مدل میتونی تعریف کنی که غیر نرماله..... 

مثل فرق بین شنیدن و دیدنه..... 

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه..... 

خلاصه هر چه قدرم بهترین برنامه رو بنویسی بازم به جاش میلنگه چون غیر ممکنه بتونی به کامپیوتر همه شکل‌های غیرنرمال رو بشناسونی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزدلم.منتظر بتای تپلت هستیم😍😍😍 کاش علم اونقد پیشرفت کنه که سر نیم ساعت جواب بتامونو بدن😂

عزیزم علم انقدر پیشرف داره ولی..... 

آره واقعا😂😂😂 هنوز سر درد دارم  جواب آزمایشم بیاد برم دکتر دارم میمیرم از سر درد .😥😥

عزیزم آسپرین داری؟؟؟؟؟ 

آب زیاد بخور.... 

چرا عزيز دلم ؟ خيلي ناراحت شدم خانمي ، شما باردار بودي ، درسته ؟

بله گلم ولی دچار مسمومیت شدید بارداری شدم، جنین هم iugr شدید شده بود و‌ پنجشنبه تو۲۶ هفتگی ختم بارداری انجام شد، متاسفانه  فشار خونم  غیرقابل کنترل شده بود و خودم احتمال تشنج و کما  داشتم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
Amh اما حتما نیاز  نیست اون ازمایش رو بدی عدد fsh و یه چیز دیگه که یادم نیست هم میتونه اون ...

مرسی عزیزم از توضیح خوبت🥰

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
Amh همون ذخیره تخمدان هست و باید روز ۳ پری آزمایش رو بدی

واقعا این آزمایشو باید روز ۳ پری داد؟ من دو بار دادم ۱ بار دکتر رزاقی و ۱ بارم بیمارستان شریعتی بهم دادن. هیچ کدوم نگفتن بهم!!!

بار اول بعد از ۱ ماه تاخیر و بار دوم وسط سیکل بودم. نکنه نتیجش الان معتبر نیس ... پی سی او هستم. ممکنه بخاطر این بهم نگفتن روز ۳ بدم؟؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام به همه مامانای باحال گروه😍😍😍 من فک کنم روز ۵ رو تموم کردم!!!! درسته؟؟؟؟؟ ولی هیچ علامتی ند ...

یعنی شکمت گنده نشده؟؟؟؟ 

هنوز لگد نمیزنه؟؟؟؟ 

وا چه تنبله وروجکت الان باید لااقل روزی 10-20 تا ملقم میزد.... 

شنا میرفت..... 

کلاغ پری، گرگم به هوایی، هفت سنگی چیزی..... 

بله گلم ولی دچار مسمومیت شدید بارداری شدم، جنین هم iugr شدید شده بود و‌ پنجشنبه تو۲۶ هفتگی ختم باردا ...

واي عزيز دلم خيلي ناراحت شدم برات خانمي ، 😔😔😔خدا رو شكر كه خودت سالمي عزيزم . از اول بارداري فشارت بالا بود يا يكدفعه اينطور شد ؟ ببخشيد توي اين شرايط ازت سوال ميپرسما ولي من خودم هم كمي مشكل فشار دارم البته دفع پروتيين ندارم ولي توي اين بارداري از اول بارداري تحت نظر دكتر كليه و فشار خون هم هستم و ماهي يك بار ميرم دكتر .

از ته دلم برات آرزوي صبر دارم و اميدوارم به زودي دوباره ني ني دار بشي و به سلامت در آغوش بگيريش .