2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بله گلم ولی دچار مسمومیت شدید بارداری شدم، جنین هم iugr شدید شده بود و‌ پنجشنبه تو۲۶ هفتگی ختم باردا ...

ببین خدا چقدر دوستت داشته دختر. دوست من ماه های اخر بارداری فکر کنم هفت مسمومیت بارداری گرفت ولی متاسفانه دیر متوجه شدن و دیر سزارینش کردن دخترش دنیا اومد مثل فرشته ها خوشگل و ناز اما انگشت های دست راستش ناقص خیلی کوچیکن و انگشت شست هم نداره نمیدونی چه زجری این پدر و مادر کشیدن و دارن میکشن تازه گفته بودن اگه دیر تر متوجه میشدن ممکن بوده اندام های دیگه هم درگیر بشن. عزیزم دوباره باردار میشی اینبار نی نی صحیح و سالم دنیا میاد و این روزای سخت از یادت میره به امید خدا. ما رو تنها نذار بیا اینجا هممون بهم احتیاج داریم 

سلام دوستای گلم،من چند روز اتفاقاتی بدی برام افتاد که حال مساعدی نداشتم،برای همین نتونستم به تاپیک س ...

سلام عزیزدلم.امیدوارم حالت خوب باشه و از این به بعد فقط شادی و خوشبختی وارد زندگیت شه.منم فردا میرم ازمایش میدم مهربونم.دکتر برام چهارشنبه نوشته اما من تاکید دارم فردا برم،😄حوصلم سر رفته خب.خیلی دیر میگذره.و اینکه به نظرم یه روز تاثیر آنچنانی توی نتیجه ی بتا نداشته باشه‌الهامی جون و مهرآفرین و یلدا خانمی و گندمک و بقیه انتقالیا هم ان شاالله همه مثبتن و خوش خبر

کلی مامان داریم این ماه😍ان شاالله شما هم مامان سال ۹۸ مایی😍😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم.امیدوارم حالت خوب باشه و از این به بعد فقط شادی و خوشبختی وارد زندگیت شه.منم فردا میرم ...

اقا حسودیم شد منم. خوبه منم فردا حالا ازمایش که نه لااقل به بی بی  بزنم.  الکی مثلا منم مامان عیدم🤪🤪🤪🤪

اقا حسودیم شد منم. خوبه منم فردا حالا ازمایش که نه لااقل به بی بی  بزنم.  الکی مثلا منم ما ...

شما که صد در صد مامان سال جدید مایی.نی نیت یه ذره از نی نی ما ها کوچیکتر میشه سنش.اونم عیب نداره😍ضعف کردم برا فندقت😂😂😂همبازی میشن بچه هامون😎

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان لطفا میگین قبل اینکه آزمایش های ایمنی و انعقادی رو بدیم شرایط خاصی داره ؟؟؟ یا هر موقع ک ...

عزیزم ترجیحا زنگ بزن بپرس ولی برا انعقادیا میدونم لااقل 2هفته از آخرین آسپرین یا امثالهم باید بگذره..... 

گوشتم نخور روز و شب قبلش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای رویا جون نگو من کلا تو عمرم دندون درد نکشیدم ولی اخیرا خیلی دندونام حساس شدن و الکی الکی درد میک ...

آنا جون خیلی به پریودت دل خوش نکن. یه وقت دیدی باردار بودی!😉😄

همکار من تا چهار ماهگی سر وقت پریود میشد... 😜

شما که صد در صد مامان سال جدید مایی.نی نیت یه ذره از نی نی ما ها کوچیکتر میشه سنش.اونم عیب نداره😍ضع ...

خدایا خودت شاهدی یه مادر حامله برام دعا کرد دیگه باید منم مامان بشم واسه عید😂😂

عزیزم صبح انجام بدی تا عصر حاصره ولی خوب فکر کنم کلی آز دیگه هم داری جواب اونا زمانبره....  ام ...

آره تیروئید و اینارم برام نوشته...

آخه یه هفته بعدش نوبت دارم با دکتر.. امیدوارم تا اون موقع حاضر شه❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بله گلم ولی دچار مسمومیت شدید بارداری شدم، جنین هم iugr شدید شده بود و‌ پنجشنبه تو۲۶ هفتگی ختم باردا ...

عزیزم خیلی متاسفم..

از خدا برات صبر میخام...ان شاءالله به زودی معجزه خدا لونه کنه تو دلت☘

چیه این مسمومیت آخه😔😔😔

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

عزیزم خیلی برات تاراحت شدم 😞منم از دوازده هفتگی درگیر فشارم تا الان که بیست و پنج هفتمه ،الانم دکتر برام قرص لبتالول تجویز کرده منم میترسم این قرصو مصرف کنم نگرانم برای بچه ضرر داشته باشه راستی شما فشارتون چتد بوده؟

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
سلام عزیزدلم.امیدوارم حالت خوب باشه و از این به بعد فقط شادی و خوشبختی وارد زندگیت شه.منم فردا میرم ...

فداتشم عزیزدلم ان شاء الله بادعای تو مهربونممممم

خبر یادت نرها ما حامله هارو منتظر نذاریا خوب نیست😜😜

خدایا خودت شاهدی یه مادر حامله برام دعا کرد دیگه باید منم مامان بشم واسه عید😂😂

مطمئنم مامانی به زودی.خدا خیلی مهربونه💚

بچه ها من امروز نفخ شدید دارم از صبح،یبوست هم یه مقدار دارم،ولی نفخ خیلی اذیت میکنه،مخصوصا موقع راه رفتن،هفته دیگه باید برم واسه سونو ساک و قلب،شما نفخ داشتین؟چیکار کنم بهتر شم؟امروز نگران شدم بابت درد شکمم،تا سونو برم آرامش ندارم