2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
راستي ٢٠ اسفند تولدِ دخترمه، دوست دارم كادوش خبر دادن بارداريم باشه اگه بفهمه كلي ذووووووووق مي كنه ...

عزیزم انشالله خبر خوشگله رو میدی و رو ابرا میره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واي عزيز دلم خيلي ناراحت شدم برات خانمي ، 😔😔😔خدا رو شكر كه خودت سالمي عزيزم . از اول بارداري فشار ...

عزیزم ممنونم از دلداریت

من از هفته۱۳ فشارم رفت بالا. تحت نظر دکتر ، داروی فشار خون مصرف کردم ولی هرچی دوز دارو رو بالا میبردن هم فشارم کم نمیشد، دیگه روزای آخر دفع پروتئینم هم خطرناک شده بود و خودم هم خیلی ورم کرده بودم که هنوزم ورم پاهام کامل از بین نرفته.

انشالله شما و باقی دوستان به سلامت نی نیتون رو تو بغلتون بگیرید. اون موقع یاد منم بیفتید  و برام دعا کنید

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ممنونم از دلداریت من از هفته۱۳ فشارم رفت بالا. تحت نظر دکتر ، داروی فشار خون مصرف کردم ولی هر ...

ممنونم عزيزم ، چشم خانمي من اگر قابل باشم دعاگوت هستم ، ان شا الله خيلي خيلي زود دوباره صاحب ني ني بشي و به سلامت بغلش بگيري . 

مهربونا جواب غربالگری مرحله اول چقد طول میکشه بیاد..؟ سونو رو ک همونجا میدن.. آزمایش منظورمه😍🌻🍀☘

عزیزم صبح انجام بدی تا عصر حاصره ولی خوب فکر کنم کلی آز دیگه هم داری جواب اونا زمانبره.... 

اما اگه عجله داشتی میتونی بگی همسرت بره جواب آز غربال رو بگیره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیزم متاسفانه این روزها حال خوبی ندارم و در تاریک ترین لحظات زندگیم هستم...دائم باید ت ...

عزیزم نمیدونم چی بگم.... 

میدونی فعلا پانکچر شو شاید به اندازه کافی جنین بود بعد بتونی راحت‌تر تصمیم بگیری..... 

میفهممت واقعا شرایط سختیه هی بخوایی تصمیم بگیری و این تصمیمات مرتبط با سلامتیت و آرزوهام باشه..... 

جگر عزیزم....عزیزم اون وعده شبانه ی نینیه 😉 انشاله عزیزم خوش خبریه.... خواهر شوهر من نصفه شبا جفت ...

چه عروسی؟؟؟؟ 

لقمه های خواهر شوهرتو می‌شمردی؟؟؟؟ 

بعد میگن خواهر شوهر فلان خواهر شوهر بهمان.... 

طفلک اسمش بد در رفته..... 

کمپین حمایت از حقوق خواهر شوهر.... 

خخخخخخخ.... 

بله گلم ولی دچار مسمومیت شدید بارداری شدم، جنین هم iugr شدید شده بود و‌ پنجشنبه تو۲۶ هفتگی ختم باردا ...

وای عزیزم

خیلی ناراحت شدم......برای خودت و سختی های کشیده شدت

انشاله خدا زودی جبران کنه برات

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
زنجبیل ندارم .مرسی از راهنمایت

هیچی نداری گندمک جان ولی تا دلت بخواد بی بی چک داری درسته؟؟؟؟ 

فکر کنم بتونی برا تک تک مامانای منتظر عیدی بفرستی..... 

سلام خوشگلا خوبین؟ بچه ها میخوام برای همسرم وقت اورولوژ بگیرم از ابن سینا. اولش پیش دکتر سعید آر ...

والا من بقیه رو نمیشناسم اما امیر ج ن ت ی خوبه.... 

ما ازش راضی بودیم..... 

چه عروسی؟؟؟؟  لقمه های خواهر شوهرتو می‌شمردی؟؟؟؟  بعد میگن خواهر شوهر فلان خواهر شوهر به ...

ماشاله هر وقت میدمش فقط میخورد و از خوردن های شبانش میگفت...

دخترشم ماشاله دو سالشه گوله نمک.....فقط دهنش کار میکنه برا خوردن😂یعنی عشقش خوردنه.....هفته پیش نگین پشت مبل رو کنده کرده تو بینی 😲و رفته به مامانش گفته بینی بینی🤓

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یعنی شکمت گنده نشده؟؟؟؟  هنوز لگد نمیزنه؟؟؟؟  وا چه تنبله وروجکت الان باید لااقل روزی 10 ...

سلام عزیزم من یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین. درصد DFI و DNA آزمایش اسپرم‌همسرم‌ بالاس یعنی ب ترتیب ۳۵ درصد و ۲۰درصد هست که بالاتر از رنج نرماله آزمایشگاهه میخاستم ببینم با دارو یا تغذیه میشه پایین بیاد وبه رنج نرمال برسه درضمن مورفولوژی هم ۹۹درصد ابنرمال بود ک بامصرف دارو رسید به ۹۶درصدممنون میشم راهنماییم کنید

دیشب کیسه آب یخ گذاشتم بدتر شدم منتظرم جواب آزمایشم بیاد میرم دکتر چون سه روز مداوم سر درد دارم.

عزیزم من تا ماه چهار تقریبا به بند سردرد داشتم فقط هر از گاهی به مرخصی بکی دو روزه میداد..... 

پس از الان سعی کن نوع سردردت و درمانش پیدا کنی چون نمیشه که همش دارو بگیری..... 

پس گرم کردنم امتحان کن..... 

من شنیدم بچه های مییکرویی وقتی به دنیا میان باید خیلی مراقبشون بود... اگه عصبانی بشن جثه شون چندبراب ...

خخخخخخخخخخ..... 

سلام رفقا خوبین؟ امیدوارم اونایی که این هفته آز دارن همه مثبت بشن ، و هدیه روز مادرشون رو بگیرن. ...

عزیزم نمیدونم فقط به چیزی چک کردی ببینی بارداری یا نه؟؟؟ 

چون من سر پسرم عملا با تهوع شک کردم به بارداریم.....