2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
واقعا خوب نشدی هنوز؟الهی‌بگردم.مامان شدن اینجوریاس دیگه😄امیدوارم بتای تپلتو که دیدی سردردت یادت بره ...

حتما میام میگم😁😁😁زنگ زدم مرکز گفت هر شش ساعت میتونی استامینیفون بدون کدئین بخوری ولی هر شش ساعت میترسم مصرف کنم ❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به دل شوهرامون و مادرامون و تمام اونایی که برامون دعا میکنن نگاه کنه و امیدمونو ناامید نکنه ان ...

ان شالله 🙏🏻😘 منم منتظر عيديم و روز زن هستم 😃😍😘

خداااااااايا شكرت🙏🏻
دکتر اورولوژیستتون توی ابن سینا دکتر امیرجنتی هست؟تعریفشو شنیدم.اما فکرنکنم بگن باید عمل شه حتما.شما ...

مرسی عزیزم ممنون از حوصله و وقتی که برام میزاری 

انشاالله که ۱۰۰ درصد مثبت هستی 

چندتا انتقال دادی؟؟

دکتر همسرم تو ابن سینا بهرنگ ابادپور هستند منم اصلا حوصله عمل واریکوسل رو ندارم همین ۱ درصد مورفولوژی نرمال هم از بین بره چی میشه؟؟ البته چون بحث عمل هست احتمالا باید حتما خودمون راضی باشیم  حالا توکل به خدا 

فاکتور DNA اسپرم همسرم حدودا خوب هست دو تا فاکتور داره که یکیش ۱۳ و یکیش ۱۸ درصد هست 

یعنی به نظرت دکتر امیر جنتی برم یا همون ابادپور؟ چون دکتر مردان اجباری نیست یک دکتر باشه

راستي ٢٠ اسفند تولدِ دخترمه، دوست دارم كادوش خبر دادن بارداريم باشه اگه بفهمه كلي ذووووووووق مي كنه و يكي از آرزوهاشه كه هر روز بهم ميگه خدايا بخاطر دلِ دخترم 🙏🏻

خداااااااايا شكرت🙏🏻

مهربونا جواب غربالگری مرحله اول چقد طول میکشه بیاد..؟

سونو رو ک همونجا میدن.. آزمایش منظورمه😍🌻🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام دوستان عزیزم

متاسفانه این روزها حال خوبی ندارم و در تاریک ترین لحظات زندگیم هستم...دائم باید تصمیم بگیرم هیچ مسئله‌ای روال عادی ش رو طی نمیکنه. 

🔴🔴🔴🔴🔴از دید دکتر زنان رحم آماده انتقاله اما دیشب با دکتر پادمهر ویزیت شدم گفتن من شرایط رحمت رو کاملا یادمه و شما نیاز به جراحی سنگینی داری حتی کولستومی بگ شاید(واسه دفع مدفوع تا مدتی) و شاید یک یا دو تخمدان برداشته بشه...قضیه ریه هم که بماند

✔✔✔✔درصورت برداشتن تخمدان دیگه پربود نمیشم یعنی؟؟ هیچی دیگه یائسه هم میشم لابد

اما اگه گفتن برای بار آخر انتقال بده فرش یا فریز رو نمیدونم؟؟گفتن هر چی دکتر زنان گفت.ایشون هم میگن هر چب خودت بخوای موندم چه کنم؟؟؟

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴سه شنبه هم پانکچر دارم...اما اصلا نمیدونم چه راهی بهتره....تازه باید ببینم چند تا جنین تشکیل میشه

🌻💐💐💐💐شدیدا به دعاهاتون دلگرمم...فقط امیدوارم حداقل از بابت جنین خیالم راحت شه.....همسرم هم کم طاقت شده...چون بسیار سرشلوغه این روزها...باید روحبه ام رو حفظ کنم...همش میگه انقدر پیگیر نباش...آخه مگه میشه این پروسه میطلبه که من واسه هر مرحله ش تصمیم جدیدی بگیرم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام دوستان عزیزم متاسفانه این روزها حال خوبی ندارم و در تاریک ترین لحظات زندگیم هستم...دائم باید ت ...

چرا عزیزم مشکل چیه مگه؟ تخمدان چرا باید برداشته بشه ؟ قاعدگی در صورت برداشتن رحم قطع میشه عزیزم 

امیدوارم همه چی خوب پیش بره واست دوران سختیه واست الان درکت میکنم

مرسی عزیزم ممنون از حوصله و وقتی که برام میزاری  انشاالله که ۱۰۰ درصد مثبت هستی  چندتا ا ...

فدات مهربونم.کاری نمیکنم.وظیفمه اگه‌ چیزی بدونم به دوستامم کمک کنم

راستی من ۱۲ تا تخمک داشتم که ۵ تا جنین تشکیل شد برام😍اولش خورد تو ذوقم اما بعدش خداروشکر کردم بخاطر همین ۵تا فندق.

برام ۲ تا با کیفیت خیلی خوب انتقال داده عزیزم.سه تا دیگمم فریزه که امیدوارم حالا حالاها احتیاج پیدا نکنم به فریزام و با همین انتقال نتیجه بگیرم.بازم هرچی خدا بخواد عزیزم

درمورد دکترت راستش من اصلا نمیشناسم دکترای تهران رو.همین دکتر جنتی هم توی این تاپیک زیاد اسمشو شنیدم که بچه ها واسه شوهراشون رفتن پیشش.بازم از بچه هایی که ابن سینا میرن بپرسی بهتر میتونن راهنماییت کنن گلم.زیاده تعداد مامانای ابن سینا.اما من تعریف امیر جنتی رو شنیدم.بقیشونو نمیدونم گلم.ان شاالله نتیجه بگیری و بهترینها سر راهت قرار بگیره و به زودی تیکرتو ببینم😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
راستي ٢٠ اسفند تولدِ دخترمه، دوست دارم كادوش خبر دادن بارداريم باشه اگه بفهمه كلي ذووووووووق مي كنه ...

ان شاالله هم خودت هم شوهرت هم دخترت همگی سوپرایز شین به زودی😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
@خاکستری   ننه احساس ضعف نداری من دو روزه مخصوصا شب خیلی گشنم میشه الان ۱:۳۰ساعت پیش خوردم باز ...

جگر عزیزم....عزیزم اون وعده شبانه ی نینیه 😉

انشاله عزیزم خوش خبریه....

خواهر شوهر من نصفه شبا جفت یخچال نشسته بود😋

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

من که قرار بود اخر فروردین برم واسه سونو واژینال و مراحل ای وی اف میخوام کنسلش کنم اصلا دل و دماغ ندارم اینقدم برم امپول و سونو و استرس اخرشم ببینم اسپرم از فریز در نیاد 

سلام دوستان عزیزم متاسفانه این روزها حال خوبی ندارم و در تاریک ترین لحظات زندگیم هستم...دائم باید ت ...

الهی دورت بگردم اتریسای مهربونم.نمیتونم بگم درکت میکنم واقعا صبوری و مهربونی شما برای ما ثابت شده ست.امیدوارم که معجزه ی خدا رو به زودی ببینی و نیازی به برداشتن تخمدان و این حرفا نباشه.ان شاالله کلی جنین خوب برات تشکیل بشه و با اولین انتقال مامان شی

عزیزم یعنی ممکن نیست با باردار شدنت این مشکلات که دکتر پادمهر میگن از بین بره؟

برات دعا میکنم خدا بیشتر از همیشه هواتو داشته باشه و خودش دستاتو بگیره و خیلی زود دلتو شاد کنه...