2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
بچه ها من سمت راست شکمم بالای نافم بیشتر اوقات تیر میکشه.ملت پایین شکمشون فعل و انفعالات رخ میده برا ...

خوب کلاسش بالاست..... 

دارن پنتهاوس رو میچینن برا خودشون دیگه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره خیلی بده زخم شدم😥 اصلا سابقه یبوست نداشتم فردا انجیر میگیرم روغن زیتونم میخورم

نشاسته نمیخوری که؟؟؟؟ 

تغذیت چطوری فقط سوگ و آش و آبکی نمیخوری که؟؟؟؟؟ 

غذای حجیم میخوری؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه لک لانه گذینی چقده مگه من دیروز صبح لک داشتم شیاف گزاشتم بازم خیلییییی کمرنگ بود تا شب بعد صبحش ...

بعضیا ندارن برا بعضیا یه باره برا بعضیا چند روز.... 

برا بعضیا کمه بعضیا زیاد.... 

نمیشه مقایسه کرد... 

بچه ها الان رفتم دستشویی دستمال کشیدم لکه کامل ندیدم اما دستمال یه کوچولو قرمز کمرنگ شد.هروقت هم لک ...

عزیزم طبیعیه لک و درد توام باشن..... 

نگران نباش انشالله لانه‌گزینی..... 

مامانا به سوال دیگه  من هرشب دو تا پروژسترون میزنم ساعت ۱۰شب، حالا میخوام از فردا به بعد ساعت ...

والا فاصلش زیاده ولی بعدش مرتب بزنی فکر کنم جبران کنه.... 

چرا میخوایی جابجا کنی؟؟؟؟ 

ممنونم عزيزم ، ان شا الله قسمت خودت باشه خانمي .

سلام عزيزم خوبي!؟بخدا امروز ب يادت بودم خداروشكر ك ني ني سالمه و پسر😍

تبريك برا پيوستن ب ماماناي پسر دار😄

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
نشاسته نمیخوری که؟؟؟؟  تغذیت چطوری فقط سوگ و آش و آبکی نمیخوری که؟؟؟؟؟  غذای حجیم میخوری ...

نه آنا جان تغذیه ام تغییر نکرده به نظرم به خاطر استرادیوله

امروز روغن زیتون خوردم با انجیر بهتر بودم تا ببینم روزایه بعد چطورم، ماساژ با روغن زیتون هم دادم😘

عزیزم طبیعیه لک و درد توام باشن.....  نگران نباش انشالله لانه‌گزینی.....

انا جون اخه تا روزای ۱۱؟

من از روز هشت انتقالم اینجوری شدم.و البته همیشگی نبوده.یه روز میدیدم یه روز دوباره نبود

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چه خلوت شداینجا😥

اره خیلی خلوت میشه بعضی وقتا.ما هم که همش اینجاییم😄

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عوارض دیفرلین مثل موقع یائسگیه، من خودم گاهی طپش قلب داشتم و خیلی زیاد گرگرفتگی، شاید روز 7-8 بار گر ...

مهرآفرين جون بعد از پانكچر دكتر درمورد كيفيت تخمك چيزي بهتون نگفت؟ ميخوام بدونم همونطور كه دكتر ميگه ديفيرلين كيفيتو واقعا بهتر ميكنه؟

...