2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
همون جایی نداریم ک همش قرنطينه هستیم 😂😂🤣

اره بخدا.روزای اخر چه دیر میگذره 😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من روز ۱۴ انتقالم فردا آزمایش دارم لطفا برام خیلی دعا کنید ممنون❤❤❤ و یه سوال سه روز سر درد و لرز دارم میتونم یه استامینیفون بدون کدئن بخورم ؟ دیگه مغز درد گرفتم به خدا

سلام دوستان من روز ۱۴ انتقالم فردا آزمایش دارم لطفا برام خیلی دعا کنید ممنون❤❤❤ و یه سوال سه روز سر ...

نه اصلا.

تحمل کن

بسلامتی ، انشالله که مثبت مثبتی😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام بچه ها  کدومتون بعد پانکچر بهتون دو تا البومین تو ریکاوری  زدن و شبش درد دارید همچنا ...

عزیزم.پانکچر.شدی بسلامتی؟الان چطوری؟ب من نزدن..نگران نباش عوارض هایپریت رو ازبین میبره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خیلی درد دارم بخاطر هایپر بودنمه ایا .یا عادیه 😭😭😭

اره اصلا نترس منم خیلی درد داشتم.اصلانمتونستم راست بشم.کلا تاچندروز خم.بودم تو راه رفتن.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستای گلم

امیدوارم خوب باشید

من امروز آخرین سونو رو هم دادم و ۲تا تخمک داشتم که دکتر ازشون راضی بود ، خدا ازشون راضی باشه😉

دوست جون جونی ها لطفا برام خیلی دعااااا کنید 

دوشنبه پانکچر دارم 

انشالله که هر دو تاشون جنین های خوشگل و تپل مپلی بشن برامون🙏🙏🙏🙏

الهم صل علی محمد و آل محمد

خدایا توکل میکنم به خودت که بهترینی💖

سلام دوستای گلم امیدوارم خوب باشید من امروز آخرین سونو رو هم دادم و ۲تا تخمک داشتم که دکتر ازشون ر ...

عزیزم انشاءلله که دوتا تخمک برات دوتا جنین تپلی میشه.برات بهترینها رو ارزو میکنم.موفق باشی..خدا پشت و پناهت ..

اره اصلا نترس منم خیلی درد داشتم.اصلانمتونستم راست بشم.کلا تاچندروز خم.بودم تو راه رفتن.

دارم میمیرم نفس جون

تو هم البومین زده بودی و برا درد هر ۸ ساعت فقط شربت دادن ؟

البته ۶ تا امپول دور نافم دادن .گفتن از دوشنبه باید بزنی

دوستان گلم من امروز جواب آزمايش سل فري رو گرفتم ، خدا رو هزاران بار شكر هيچ مشكلي نداشت و جنسيت ني ن ...

به به چه خبر خوبی😍

خدا رو هزااااار مرتبه شکر🙏

عزیزم انشاءلله که دوتا تخمک برات دوتا جنین تپلی میشه.برات بهترینها رو ارزو میکنم.موفق باشی..خدا پشت ...

ممنون عزیز مهربونم

الهی آمین 🌹