2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
😢😢😢😢😢 کاش تاسه شنبه مادر بمونم میترسم این روزهای آخر مادر بودنم باشه 😢😢😢 خدا بهم کمک کنه دست ...

این فکرو نکن عزیزم انشالله تا نه ماه مامانی ببین ازمایش و تکرارش رو برای روز ۱۴به بعد مینویسن یعنی از اون به بعد تازه قراره معلوم بشه 

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
این فکرو نکن عزیزم انشالله تا نه ماه مامانی ببین ازمایش و تکرارش رو برای روز ۱۴به بعد مینویسن ی ...

من امروز آزمایش دادم برای سه شنبه ام تکرارش باید بکنم . دعا کنید برام ممنون❤❤❤ یعنی باز ۱۴ روز دیگه باز باید آزمایش بدم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی بوده روز یازده بی بیچکش منفی بشه ولی حامله بوده باشه؟

نزنید بی بییییی 

بی بی واقعاااااا خر استتتتتت

خدااگه به دل منتظرا نگاه کنه موقع دیدن بی بی منفی حتما سازنده ش رو میبره جهندم(واللللا)

مبارکه عزیزم. میشه تاریخانتقال و عدد بتات رو بهم بگی؟ دنبال یه هم دوره ای میگردم من 8 بهمن 3تا بلاست ...

من ۹ بهمن انتقال داشتم،بتای شما خیلی خوبه عزیزم،ایشالله از این به بعدش هم برای همه مون عالی پیش میره،روز ۱۵ انتقال آزمایش اولن ۳۵ بود و روز ۱۹ شد ۱۹۶،منم هفته آینده سونو دارم

بچه ها شما من رو وسوسه كرديد😓 فردا يواشكي بي بي بزارم چه كنم از دستتون😰هم ميترسم هم هيجان دارم . آ ...

بگو ببینم کی تو رو وسوسه کرده!!!! این همه بی بی گذاشتن بعدش استرس کشیدن کجاش وسوسه انگیز بود برات🤨

دلت دردسر میخواد!

وای مهشید جان خدا خیرت بده که اومدی انشالله برای منم بره بالا امیدم نا امید نشه من سه تا انتقال دادم ...

من ۴ روز بعدش آزمایش رو تکرار کردم که از ۳۵ شده بود ۱۹۶ عزیزم،نگران نباش،ایشالله مال شما هم عالی میره بالا،من خیلی خودم رو اذیت کردم،الان هم تو استرس سونو هستم ولی نباید خودمون رو اذیت کنیم البته اگه بتونیم،ایشالله خدا کمکمون کنه،منم مثل شما به خاطر پایین بودنش نگران بودم و هستم ولی باید سپرد به خدا

نزنید بی بییییی  بی بی واقعاااااا خر استتتتتت خدااگه به دل منتظرا نگاه کنه موقع دیدن بی بی من ...

واقعااااااااااااا خر است من كه با تمام اطمينان گفتم نميزنم امروز شوهرم اغفالم كرد و الان يكمي نااميدم 😢

خداااااااايا شكرت🙏🏻
آهان خب خداروشکرررررر. قبلش ک نزدی خوبه باز😄

آره عزیزم،اینقدر تجربه بی بی منفی داشتم خیلی از بی بی چک بدم میاد و بهم استرس میده،شاید باور نکنی حتی بعد از بتای مثبت هم بی بی چک بهم استرس میده

بگو ببینم کی تو رو وسوسه کرده!!!! این همه بی بی گذاشتن بعدش استرس کشیدن کجاش وسوسه انگیز بود برات🤨 ...

وقتي ميگن٩انتقال مثبت شدن آدم دلش ميخواااد ديگه🤭

خداااااااايا شكرت🙏🏻
سلام بچه ها گندم جان منم مثل شما آزمایش بتام50شده بود خیلی ناراحت بودم... امروز که هجدهم روز بعد ان ...

مبارک باشه انشالله که همه چی بخوبی پیش میره و هرروز خوشحالتر میبینیمتتت♥️

مهشید جان انشالله به هر چی میخوای برسی زود و زودم کنجدتتو بغل بگیری صحیح و سالم همه چیزم خوب و به مو ...

عزیزم دلم ایشاله خدا شادت کنه،میدونستم چه حالی هستی،چون خودم بعد از بتای پایینم اینقدر سرچ کردم سردرد گرفتم،میدونم بودن یه نفر با شرایط مشابه چقدر حس خوبی میده،ایشالله که خوش خبر باشی و دل شاد،و نی نی یا نی نی هات محکم بچسبن تو دلت و صحیح و سالم بغلشون کنی

من ۴ روز بعدش آزمایش رو تکرار کردم که از ۳۵ شده بود ۱۹۶ عزیزم،نگران نباش،ایشالله مال شما هم عالی میر ...

چی بگم مهشید جان انشالله مال منم بره بالا برام بمونن من دوسشون دارم 😔😔😔

عزیزم معمولا تا 17-18 برسه پانکچر میشی....  تعداد بالاست؟؟؟

نه ۵تا بود سه شنبه پانکچر میشم رویان

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو