2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم باید کنترلش کنی..... با استرس بارداریو بگذرونی میتونه باعث بیش‌فعالی بشه ها.....  عز ...

حتما

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام مامان گلی های عزیز خوبین  زیر شکمم امروز تیر میکشه نمیدونم علتش چیه  دراز کشیدم ولی ...

آره عزیزم. به نظرم طبیعیه. منم دارم. یه روزایی نمیتونم از جام بلند شم . فک کنم وقتایی که رحم داره بزرگ‌میشه اینجوری میشه

برای حوصله هم من کتاب میخونم. کتاب که میخونم اصلا دیگه تو این دنیا نیستم مخصوصا اگه داستانی باشه. اخیرا کتاب سینوحه رو تموم کردم. ۶۰۰ صفحه بود. خیلی چسبید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ببینم کی تو رو وسوسه کرده!!!! این همه بی بی گذاشتن بعدش استرس کشیدن کجاش وسوسه انگیز بود برات🤨 ...

خواهررر ویروسه ویروس منم امروز سوپر مارکت بودم چشم به تست خورد کم بود بگیرم😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
یلاد جون ان شاءالله برای شماهم مثبت میشه. من بدجور تو رحمم تیر میکشید از 2 طرف انگار با مته دارن سور ...

ان شاء الله به دعای تو نازی جونمممممم، منم اینطور میشم اما بماند ک من ازبس علایم دارم نمیفهمم کدوم بارداریه کدوم بخاطر دارو😅😅

ان شاء الله به دعای تو نازی جونمممممم، منم اینطور میشم اما بماند ک من ازبس علایم دارم نمیفهمم کدوم ب ...

منم همش دنبال علایم بودم. یبار یجا تو یه تاپیک خوندم یکی نوشته بود که من تمرکز میکنم که تهوع بگیرم. منم الان هی میگم پس چرا تهوع نمیگیرم. داریم دیونه میشه خدا به داد بچه هامون برسه چه مامانای سرخوشی دارن  

من امروز آزمایش دادم برای سه شنبه ام تکرارش باید بکنم . دعا کنید برام ممنون❤❤❤ یعنی باز ۱۴ روز دیگه ...

نه منظورم همین ۱۴روز و بعدم دوروز بعد بود شاید بدجور نوشتم ببهشید

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
وقتي ميگن٩انتقال مثبت شدن آدم دلش ميخواااد ديگه🤭

بذار برات بگم چه داستانی شد واسه من. روز 9 که تست زدم دیدم منفیه بردمش گذاشتمش تو کشو. بعد روز 15 قبل از تست زدم دیدم مثبته زنداداشم صدا کردم بیاد ببینه انقدر هول کرده بودم داشتم بالا میاوردم انقدر سرفه کردم داشتم غش میکردم. به زنداداشم گفتم برو مال روز 9 رو ببین کاملا سفیده این الان رنگ داره. رفت نگاه کرد دید اونم خط افتاده روش. من چند دیفه منتظر نمونده بودم فوری جمعش کرده بودم. اونو اگه میدیم حداقل یخورده دلم قرص میشد. خلاصه منم تا روز 15 خبر نداشتم تستم مثبت بوده

سلام بچه ها گندم جان منم مثل شما آزمایش بتام50شده بود خیلی ناراحت بودم... امروز که هجدهم روز بعد ان ...

ممنون قدیسه جان چقدر امیدوارم میشم موارد مشابه خودم و میبینم که بتاشون بالا رفته .انشالله بارداری راحتی داشته باشید و نی نی صحیح سالم بیاد بغلت❤❤❤