2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حیف اون کیکی که امشب خورده نشد🙁 لااقل اینجا نمیگفتی دل ما رو هم آب نمیکردی.... حالا من چجوری فکر ا ...

ماتوخونمون کیک داریم  اونم کیک تولد        

تویخچالمونه  

همش میرم ازش میخورم    

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم بی بی چکم زدی؟ 

قبل از آزمایشم نه،ولی آزمایش که دادم و پایین بود تو فاصله اون چند روز تا آزمایش دوم چند بار با بی بی چک امتحان کردم،اولش یه هاله خیلی کم رنگ مینداخت که اولش فکر میکردم شاید واقعا خطی نیست ولی بعد از نیم ساعت مشخص میشه ولی بازم کمرنگ بود،یه مارک دیگه گرفتم و امتحان کردم اونم همینطور بود و هاله کمرنگ مینداخت و بعد پررنگ تر میشد،تا یکی دو روز بعد از آزمایش دوم که خطش پررنگ شد

سلام مجدد.

بچه ها من 7 اسفند روز مادر تولدم هم هست. دعا کنین برام نی نی هام قلب داشته باشن. انقدر میام اینجا میبینم سر یه لکه بینی ساده بچه ها استرس دارن من کلی حرص میخورم منم استرسی شدم دو روزه

ممنونم نفسی جان  دعا می کنم که به زودی زود دلت با اومدن یه دوقلوی نسالم وصالح ونازدختر وپسر شا ...

فداتبشم مهربونم.ِ.انشاءلله ک خودت. تو این فرصت طبیعی بارداربشی عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام مجدد. بچه ها من 7 اسفند روز مادر تولدم هم هست. دعا کنین برام نی نی هام قلب داشته باشن. انقدر م ...

ایشالله که خوش خبر باشی گلم،منم هفته آینده باید برم برای سونو قلب و دیدن ساک

سلام مجدد. بچه ها من 7 اسفند روز مادر تولدم هم هست. دعا کنین برام نی نی هام قلب داشته باشن. انقدر م ...

پيشاپيش تولدت مباااااارك عزيزم و ان شالله با خبراي خوش مياي مطمئنم😍😘

خداااااااايا شكرت🙏🏻
قبل از آزمایشم نه،ولی آزمایش که دادم و پایین بود تو فاصله اون چند روز تا آزمایش دوم چند بار با بی بی ...

مبارکه عزیزم. میشه تاریخانتقال و عدد بتات رو بهم بگی؟ دنبال یه هم دوره ای میگردم من 8 بهمن 3تا بلاست انتقال دادم. بتای اول 472 بتای دوم 1361 شد. از روز 9 انتقال بی بی چکم مثبت شد. خدا دل همرو شاد کنه. منم به مراد دلم برسم ضدحال نخورم این وسط. من 11 اسفند ابن سینا سونو دارم

گندمک جان دیدم خیلی نگرانی گفتم بیام بهت بگم منم روز ۱۵ بتام ۳۵ بود عزیزم و روز ۱۹ آزمایش رو تکرار ک ...

وای مهشید جان خدا خیرت بده که اومدی انشالله برای منم بره بالا امیدم نا امید نشه من سه تا انتقال دادم فکر میکردم سه قلو هستن 😊😊😊 ولی بتا رو که دیدم فقط راضیم به رضای خدا .بتات چقدر رفت بالا ؟