2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
مرسی عزیزم  خدا رو شکر  پلی کیستیک نیستم  بعد پانکچر ذخیره آدم کم میشه؟

کم میشه اما اونقدرام نه زیاد..... 

بستگی به فولی هایی که هر دفعه تحریک میشن داره..... 

برا من بعد دو بار پانکچر فقط 0/22 کم شد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی ۱۱ هفته و چند روز بودی رفتی؟؟؟؟ والا تو اینترنتم نوشته بود شروع ۱۱هفته...

غربال از 11 هفته و 1 روز تا 13 هفته و 6 روز فرصت داری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رويا جون خانوم دكتر بيا بيزحمت يه سوالي از محضرتون دارم🙈 با عرض شرمندگي البته😅 ميگم اين روده ...

به احتمال 99 درصد از همونا بوده.... 

حالا من اینوفولیکو نمیدونم ولی دامسب همینطگریشم روده موده رو تعطیل میکنه با شکم خالی چرا خوردی؟؟؟؟ 

من سردرد دارم 😣😣

مبارکه سردردت..... 

قابل توجه علامت خواهان..... 

سری که درد نمیکنه دنبال دستمالین؟؟؟؟؟ 

اینم دستمال..... 

بچه ها یه سوال دارم،میشه هرکی شیاف استفاده‌کرده کمکم کنه؟من از روز هشتم وقتی با دستمال خودمو تمیز می ...

وای چی بگم من به شما..... 

با خودتون ذره بینم میبرین دستشویی؟؟؟؟؟ 

مرسی عزیزم  این رژیم رو باید بعد عمل رعایت کرد یا از اول که داروها رو شروع میکنی؟

عزیزم بهترین حالت اینه حتی از قبل شروع سیکل شروع کنی..... 

من خودم با لینک ریسک هایپری نداشتم روزی دو تا سفیده از دو ماه قبل میخوردم..... 

هر چه زودتر بهتر..... 

بعد عمل ادامه دادنش خوبه اما مهم از قبله وگرنه هایپر بشی که دیگه این رژیم شاید زورش نرسه عوارض رو مهار کنه..... 

انا جون من چهارشنبه انتقال داشتم روز ۵-۶میشم

امروز یدفعه به عالم ترشحات کرم داشتم مثل خونریزی که آدم احساس گرمی میکنه، دیشبم اینجوری شدم، بچه هام بخچالی بودن😆😆

الان باید نگران باشم برای این ترشحات زیاد؟؟؟

من از دیروز رفتم سرکار؟؟؟ به نظرت کار اشتباهی کردم🤭🤭

گندم مممممممممم

جون دختر ما که تبریک گفتیم قبلا بازم میگیم😍😍😍

خدایی خیلی بیخود جوش میزنی یعنی همش قبل از اتفاق پیشواز میری.......

بابا خوش باش.......مثبت شدی ....بیبی چکت دو خط شد .......اینا نصیب خیلی از ماه ها نشده داریم میدویم دنبالش.....

پس قدرشون رو بدون😙😙😙😙

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها من فردا انتقال دارم چرا از امروز حالت تهوع و حالتایه پریودی دارم؟😫 واسه شیاف پروژسترونه که ...

عزیزم علت اصلیش استرسته..... 

حالا شاید عوارض داروهام باشه..... 

انا جون من چهارشنبه انتقال داشتم روز ۵-۶میشم

امروز یدفعه به عالم ترشحات کرم داشتم مثل خونریزی که آدم احساس گرمی میکنه، دیشبم اینجوری شدم، بچه هام بخچالی بودن😆😆

الان باید نگران باشم برای این ترشحات زیاد؟؟؟

من از دیروز رفتم سرکار؟؟؟ به نظرت کار اشتباهی کردم🤭🤭

سلام، منم دقیقا همینطور بودم ولی جرئت نمیکردم به کسی بگم میگفتم حتما بهم میخندن میگن از الان توهم حا ...

توهم خوب رو رو چشامون میذاریم فقط خواهشا حرفه‌ای غیر + نزنین..... 

بازم سلاممممممم بچه ها خداروشکررررر بی بی مثبت شدددد امروز روز دوازدهمم بوددددد خدا قسمتتون کنه

مبارکه عزیزم..... 

حالا هی بگو دارم پریود میشم بزنمت؟؟؟

به خاطر گل روی وروجکات این دفعه نمیزنم..... 

خواهشا دیگه انرژی غیر +ت رو نبینم!!!!! 

سلام دلم برات تنگ شده بود چطوری دخملت خوبه؟.... سارا  روانی شدم😅از دوشنبه هفته قبل تا الان ف ...

ای جاننننننننم..... 

قربون خ. آبت..... 

انشالله به زودی تحقق پیدا کنه دقیقا همچین بی بی چک با حالی رو تجربه کنی..... 

چقدر مطمئن اومدی گفتی دارم پری میشم!!!!!دیدی خدا چقدر دوستت داره. خدا رو صد هزار بار شکر. انشالله که ...

آره به خدا من معمولا موقع خوندن پستا به ندرت اسامی میخونم راستشو بخوایی سریع میرم سر اصل مطلب که بتونم برسم..... 

اما بعضا بعضی پستا میرن رو مخم و به نویسندش دقت میکنم..... 

انصافا کتک زدن داشت ولی دیگه مامان شده دلم نیومد.....