2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرسی که انقدر درکم میکنید به خدا دادم از کنجکاوی میمیرم 😂😂😂 بازم مرسی انشالله همه به آرزوهاشون بر ...

دیدی گفتم بارداری. حالا هی برو و بیا بگو خط افتاد خط نیوفتاد. من موهامو تو همین راه سفید کردم عزیزم😂مبارکت باشه♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزی جان نتونستم ریپلایت کنم 

قربونت برم 😂😂 نمیدونم به خدا انقدر تو این چهار سال دل بستم و دل بریدم و خورده تو ذوقم که نمیتونم باور کنم سختی هام تموم شده نمیتونم باور کنم برام عین یه خوابه برای همین هی میپرسم هی کنکاش میکنم❤

آزی جان نتونستم ریپلایت کنم  قربونت برم 😂😂 نمیدونم به خدا انقدر تو این چهار سال دل بستم و د ...

من بهت حق میدم هممون همین احساس رو داریم. یه شادی که پشتش یه ترسی قایم شده. ولی به زودی دیگه کاملا باورش میکنی عزیزم

من بهت حق میدم هممون همین احساس رو داریم. یه شادی که پشتش یه ترسی قایم شده. ولی به زودی دیگه کاملا ب ...

ممنون که درکم میکنی همه اش میخوام پست بزارم میگم بچه ها میگن این دختره خل شده هی میگه بی بی مثبت شد منفی شد 😂😂😂 ولی الحمدالله که اینجا هم و خیلی خوب درک میکنیم ❤❤ به خدا اصلا باورم نمیشه خدا درهای رحمتش و روم باز کرده

بچه ها من سمت راست شکمم بالای نافم بیشتر اوقات تیر میکشه.ملت پایین شکمشون فعل و انفعالات رخ میده برا ...

عزیزم تو چندسالته

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
وای عزیزم ممنون از اینکه تجربتو دراختیارم میذاری خیلی نگرانم همسرم ازالان میگه مطمئنم ۲قلو باردار می ...

صد تا یا هزار تا قرص ویتامین بخوری ولی استرس داشته باشی کیفیت تخمک صفر میشه، حالا برعکسش ویتامین نخوری ولی استرس نداشته باشی کیفیت عالی میشی، و حالا استرس نداشته باشی و ویتامین بخوری کیفبت تخمک میشه فوق العاده 

بارداری عزیز دلم مبباررررکه

ممنون عزیزم انشااله که مثبت واقعی بشه بیام اینجا باهم جشن بگیریم انشالله همه منتظرا به آرزوی مادرشدن برسن میفهمم چقدر انتظار سخته ۳۴ سالمِ و چهار سال منتظرم حال همه رو خیلی خوب میفهمم❤

اگر خیلی داری اذیت میشی شربت لاکسی ژل بخور

رویا جون دکتر منم گفت اگر یبوست اذیتت کرد لاکسی ژل بخور، گفت تو بارداری ضرر نداره، باید بعد هر وعده غذا یه قاشق بخورم یا قبلش؟