2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

سلام دوستا یه سوال داشتم بعد بارداری با میکرو استراحت مطلقین یا روند بارداری طبیعی دارین ؟ هرروز امپول پروژسترون میزنید یا امپول دیگه ای ؟ اصلا چطوری قضیه ؟؟ استرس دارم چون یه بارم سقط داشتم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .... خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه عزیزم  به سلامتی بیاد بغلت  شما طبیعی باردار شده بودی یا با ivf؟

سلام دوستان ، خيلي ممنون عزيزم ان شا الله قسمت خودتون ، خانمي من يك دختر تقريبا يك ساله دارم كه اون رو با آي وي اف باردار شدم و بعدش به لطف خدا الان طبيعي باردار هستم .

وااای الهامی جونم من موقع بارداری اینجوری میشدم. عجیب اینبار اینطوری نبودم هی میگفتم چرا اگه من واقع ...

آزی جونممم حرفات ارامبخش بود برام واقعا !خداکنه همینطور که میگی باشه 🤲 یعنی میشه چشم انتظاریم تموم بشه منم به ارزوی قلبیم برسم از خدا فقط رضاش رو میخوام اولای که میده صحیح سالم باشه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دندون خراب داری؟ گاهی اوقات بارداری باعث درد دندون میشه بعد یه مدت خوب میشه من بارداری قبلیم با ای ...

آره منمممممممم همینطور شد دیشب نصف شب یهو پریدم از خواب اینقدر درد داشت تا صبح الان انگار نه انگار دندون درد بود اما میترسم نکنه بیچاره بشم با این دندون درد😭

الهامی جون منم همینطور میشدم سر بارداری 😍😍 مبارکه پیشاپیش مامان کوچولو 🤰😍

ننه بخدا الان بال درمیارم 😍😍😍 یکی جلوی منو بگیره 😂 

بقول گندمک تا بغل نگیرم باورم نمیشه از بست سرم این جوجه کلاه گذاشته😂

آره منمممممممم همینطور شد دیشب نصف شب یهو پریدم از خواب اینقدر درد داشت تا صبح الان انگار نه انگار د ...

یلدا  بفال نیک بگیر....کی از داری ؟

خداییی چه چیزا که ما زنا باید توجه کنیم 😉و همشو ببینیم علایمه چیه😆

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یلدا  بفال نیک بگیر....کی از داری ؟ خداییی چه چیزا که ما زنا باید توجه کنیم 😉و همشو ببینیم عل ...

پنجشنبه مریم جونم

بخدا همون بگو

ولی انصافا درد دندون اصلاااااا خوب نیست 

😣

خدایی این همه علایم بدو بدو دندون درد😐

جگر عزیزم....عزیزم اون وعده شبانه ی نینیه 😉 انشاله عزیزم خوش خبریه.... خواهر شوهر من نصفه شبا جفت ...

اون نخود یه ذره نیست از الان وعده غذاش شده😂😂 

بقول همسرم فعلا خودتو به بارداری بزن همین ۲هفته اش هم لذت بخشه😂 بخاطر کارای خونه میگه تنبل ااقا😆

منم چند روز قبل ازمایش دادنم بدجور دندون درد گرفتم گفتم وای دندون عقلمو اخر نکشیدم الان منو گرفتار کرد 5روز فکر کنم اذیتم کرد ولی الان خوبم. منم فکر میکنم یه نشونه ی خوبه. عزیزم بقول بچه ها به فال نیک بگیر و خوشحال باش

الهامی جونم منم همینطورم.سیری ناپذیر شدیم😑😂اصلا دلم ضعف میره یه حالی ام.البته زیاد اشتها ندارم.ولی ...

تبدیل به بادکنک نشیم صلوات😂

سلام دوستان  روزتون بخیر ...من تو سیکل ای وی افم الان سه روزه گونال  اف و منو تودپین نیزنم امروز خیلی تیر میکشه تخمدانام چرا ؟؟چکار کنم ک هایپر نشم و برام انتقال بدن 

خدا جونم شکرررت