2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺩﻡ ﺩﺳﺘﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺒﯿﻨﯿﻤﺶ! ﮐﻪ ﺣﺴﺶ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ! ﭼﺎﯾﯽای ﮐﻪ ﻣﺎﺩﺭ ﺑﺮﺍﯾﻤﺎﻥ ﻣﯿﺮﯾﺨﺖ ﻭ ﻣﯿﺨ ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
@خاکستری   ننه احساس ضعف نداری من دو روزه مخصوصا شب خیلی گشنم میشه الان ۱:۳۰ساعت پیش خوردم باز ...

الهامی جونم منم همینطورم.سیری ناپذیر شدیم😑😂اصلا دلم ضعف میره یه حالی ام.البته زیاد اشتها ندارم.ولی همش‌گشنمه.نمیدونم چه بساطیه نی نیا راه انداختن😑

حالا کجاشو دیدی.این فندقا که من میبینم تا عید هیکلمونو به هم میریزن حسابی😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان دلم❤❤ مرسی فدات شم... راستی نی نی خواهرم دخملیه.ان شاء الله قسمت خودت  

ایشاله سلامت باشه و عاقبت بخیر.....از طرف من بهش تبریک بگو😍

انشاله خدا به خاطر تمام عزیزانش به ماهم ببخشه 🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من که قرار بود اخر فروردین برم واسه سونو واژینال و مراحل ای وی اف میخوام کنسلش کنم اصلا دل و دماغ ند ...

عزیزم چی شده؟چرا اسپرم از فریز درنیاد؟میدونی لازمه ی‌ ما ننه های آی وی افی امید و امید و امید و صبر و پشتکاره؟نبینم بیحال باشیا

بچه ها ننه ی قوی میخوان.زووود

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من که قرار بود اخر فروردین برم واسه سونو واژینال و مراحل ای وی اف میخوام کنسلش کنم اصلا دل و دماغ ند ...

واااي عزيزم چرا اينقدر نااميدي😐 منم پارسال دوتا انتقال دادم نشد ديگه يه يكسالي رو استراحت كردم و دوباره رفتم انتقال و دوتا ديگه انتقال دادم و خدارو شكر جنين هام بدون هيچ مشكلي از فريز دراومدن . مثبت باش و اميدوار عزيزززم 😊 آدمااااا به اميد زنده هستن 

خداااااااايا شكرت🙏🏻
سلام دوستان عزیزم متاسفانه این روزها حال خوبی ندارم و در تاریک ترین لحظات زندگیم هستم...دائم باید ت ...

اتریسا جونم اول از همه از خدا برات ارزوی صبر و ارامش دارم. بعد هم من وقتی چنتا چیز باهم قاطی میشه به همشون باهم فکر نمیکنم. به نظرم اروم اروم پیش برو بزار اول پانکچر بشی ببین چی میشه انشالله که جنین های خوب برات تشکیل میشه و مسائل بعدی به مرور زمان حل میشه فعلا روحیه ات رو حسابی حفظ کن برای پانکچر 

راستي ٢٠ اسفند تولدِ دخترمه، دوست دارم كادوش خبر دادن بارداريم باشه اگه بفهمه كلي ذووووووووق مي كنه ...

منمهر روز همینو میگم. میگم خدایا به خاطر دل دخترم که اینقدر التماست میکنه بهم نی نی بده. انشالله که به زودی سوپرایزش میکنی و یه کادو عالی بهش میدی. 

اتریسا جونم اول از همه از خدا برات ارزوی صبر و ارامش دارم. بعد هم من وقتی چنتا چیز باهم قاطی میشه به ...

اره عزيزم آزي جون راست ميگه ، ان شالله كه بدون هيچ مشكلي پانكچر ميشي و جنين هاي عاااالي واست تشكيل ميشه و باردار ميشي و معجزه ميشه و نيازي به برداشتن تخمدان هم نميشه خدا هميشه همراه ماست و مارو تنها نميزاره دوستِ عزيزم 😘

خداااااااايا شكرت🙏🏻
عزیزم چی شده؟چرا اسپرم از فریز درنیاد؟میدونی لازمه ی‌ ما ننه های آی وی افی امید و امید و امید و صبر ...

دکترم گفت چند سال از فریز گذشته احتمالش که در بیاد ده درصد هست شوهرمم ۱۰۰ ازاسپرم شده بدون بازگشت

واااي عزيزم چرا اينقدر نااميدي😐 منم پارسال دوتا انتقال دادم نشد ديگه يه يكسالي رو استراحت كردم و دو ...

عزیزم من اسپرم فریز شده داره شوهرم نه جنین دکترم گفت احتمالش خیلی کمه از فریز در بیاد الان هم ۱۰۰ در ازاسپرم بدون بازگشت گفت باید تمام مراحل و بری روز تخمک کشی مشخص میشه بعد از بیهوشی اسپرم و از فریز خارج میکنن ببینن در میاد یا نه احتمالش هم ده درصد گفت 

فدات مهربونم.کاری نمیکنم.وظیفمه اگه‌ چیزی بدونم به دوستامم کمک کنم راستی من ۱۲ تا تخمک داشتم که ۵ ت ...

مرسی عزیزم ممنون از راهنمایی و دعای قشنگت 

انشالله که بهترین ها ت مسیر هممون قرار بگیره 

❤❤

شما هم زودتر خبر خوب نی نی هات رو بهمون بگی❤❤💜💜💙💙

دوستان گلم من امروز جواب آزمايش سل فري رو گرفتم ، خدا رو هزاران بار شكر هيچ مشكلي نداشت و جنسيت ني ن ...

خدایااااااااا مهربونیتو شکر🙏🙏🙏🙏🙏

ساااااااااالمه👏👏👏👏

پسره ه ه ه ه ه ه😍😍😍

مبارک باشه 

سلام بچه ها من با این بی بی چک خودم و رسوای عالم کردم😂😂😂صبح مدیکور گذاشتم منفی شد گفتم ولش کن نشد ...

بیام برنمت انصافا؟؟؟؟

انشالله که امروز آزت + میشه و دست از سر بی بی چک اونم تو این گرونیا برداری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com