2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنجشنبه مریم جونم بخدا همون بگو ولی انصافا درد دندون اصلاااااا خوب نیست  😣 خدایی این همه ع ...

پنجشنبه ههههه😫

ننه  شدن یعنی خریدار تمام دردها.....

خدایی ماها که ایرانیم همه دور برمونن... مطب میری همزبون داری تا نوبتت بشه انقدر حرف زده میشه که نمیدونیدچطور زمان میگذره....این دکتر خوشت نیومد یکی دیگه....

بعدشم اگر خواستی مادر خواهر یا هرکسی مراقب هست اگر خودت نخوای بکسی بگی که اون هیچ...من اینجا خیلی بفکر خواهران کشور غریبم....خدا لطف و رحمتش خیلی شامل حالشون بشه...چون درد در غربت خیلی بده بد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون اخه امروز دلم گرفته چرا نمیدونم🙁 نه واله روانی شدم فقط لک....تا اخر هفته ببینم چی میشه.....ا ...

ان شاالله که خیر باشه عزیزم یه سر دکتر میرفتی داروهات چی بودن ؟ 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اون نخود یه ذره نیست از الان وعده غذاش شده😂😂  بقول همسرم فعلا خودتو به بارداری بزن همین ۲هفت ...

انشاله به واقعیت میرسه اینبار....علایم راستکیه دوسی😎

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان  روزتون بخیر ...من تو سیکل ای وی افم الان سه روزه گونال  اف و منو تودپین نیزنم ...

عزیزم این تیرکشیدنا طبیعیه   دارن رشد میکنن نرماله

یه تیرایی بدی میکشه مخصوصا طرف راستم ...شما باردارید ؟

اشکال نداره میدونی ذخیره تخمدانت چنده؟ اره من بتام مثبت شد من بچه های اینجا استرس بتا ندارم بجاش فقط استرس سونوی اول دارم که قلب داشته باشه جنین

ان شاالله که خیر باشه عزیزم یه سر دکتر میرفتی داروهات چی بودن ؟ 

من کلومیفن و سینال داشتم......

اولین باره که یک هفته لک تیره دارم....

دکتر رو گذاشتم اخر هفته اگر خبری نشد از خون کامل....

اشکال نداره میدونی ذخیره تخمدانت چنده؟ اره من بتام مثبت شد من بچه های اینجا استرس بتا ندارم بجاش فقط ...

انشاله صدای قلبش رو میشنوی

من کلومیفن و سینال داشتم...... اولین باره که یک هفته لک تیره دارم.... دکتر رو گذاشتم اخر هفته اگر ...

تست یا ازمایش بتا ندادی ؟؟ که حذاقل مطمعن میشدی چه خبریه 

اشکال نداره میدونی ذخیره تخمدانت چنده؟ اره من بتام مثبت شد من بچه های اینجا استرس بتا ندارم بجاش فقط ...

صحیح سالمه با توکل به خدات پیش برو همون که داده مواظبش هست خوش خبرباشی گلم🌸🙏🏻

سورهدحجرات رو هر روز بخون

صحیح سالمه با توکل به خدات پیش برو همون که داده مواظبش هست خوش خبرباشی گلم🌸🙏🏻

ممنونم عزیزم من که خیلی امیدوارم. فکر میکنم دوقلو هم هست به خودم روحیه میدم. تا شنبه خیلی مونده هی خودمو مشغول میکنم ولی زمان نمیگذره. نمیدونم چرا علایم تهوع نمیاد سراغم فقط هر 1ساعت دسشویی ام. مامانمم مثل شیر بالاسرمه فقط میگه گوشی دست نزن. من یواشکی برمیدارم