2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خیلی امیدوارم به لطف خدااا بی بی فعلا ممنوعه تو خونمون😑😂ولی به شوهرم گفتم صبح ازمایش یا یه روز قب ...

ن منم دیگه نزدم ب شوهرمم نگفته بودم ک دیشب یهو دید گفت چرا زدی اینو این فقط فکر ادمو درگیر میکنه بهش میگم بزا ۱۴ انتقال برم آز میگه ن همون موقع ک خودشون گفتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره واقعا😂😂😂 هنوز سر درد دارم  جواب آزمایشم بیاد برم دکتر دارم میمیرم از سر درد .😥😥

واقعا خوب نشدی هنوز؟الهی‌بگردم.مامان شدن اینجوریاس دیگه😄امیدوارم بتای تپلتو که دیدی سردردت یادت بره😍زود بیای اینجا بگیا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ن منم دیگه نزدم ب شوهرمم نگفته بودم ک دیشب یهو دید گفت چرا زدی اینو این فقط فکر ادمو درگیر میکنه بهش ...

وای عین شوهر‌من.میگم بذار سه شنبه برم که روز مادره هدیه ی روز مادرمو بگیرم.میگه یه روز بعد هدیه تو بگیر😂😂خیلی لوسن این باباها ایییییش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزدلم.منتظر بتای تپلت هستیم😍😍😍 کاش علم اونقد پیشرفت کنه که سر نیم ساعت جواب بتامونو بدن😂

عزیزم در این حد پیشرفت داریم  بستگی ب ازمایشگاه داره..برامن یکساعته جواب دادن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم خوبی؟بله گلم ازمایشگاه های بیرون هرچقدم معتبر باشن خطا دارن و هیچوقت به اندازه ی مراکز نا ...

مرسی عزیزم ممنون از راهنمایی خوبت 

منم اصلا با عمل واریکوسل موافق نیستم چون همسر همکارام چندتاشون اینو انجام دادن ، تعداد زیاد شده ولی کیفیت بدتر شده، فقط خدا کنه دکتر تو ابن سینا قبول کنه ، چون الکی سیکل آدم رو متوقف می کنند و تا وقتی اون کاری که می خوان انجام نشه، اجازه ادامه ivf رو نداری 

عزیزم شما چند تا تخمک داشتی که ۵ تا جنین شد؟ شما هم ابن سینا بودی؟ دکتر ادامه کار رو به عمل واریکوسل منوط نکرد یا تصمیم گیری واسه عمل واریکوسل رو به عهده خودتون گذاشت

سلام به همه من الان از آزمایشگاه اومدم  گفتن آزمایش دو ظهر حاضر میشه برام دعا کنید دوستان محتاج ...

سلام عزيزم، بسلامتي كه با خبر بارداريت هممون رو خوشحااااااال مي كني 😍😍😍

خداااااااايا شكرت🙏🏻
ن منم دیگه نزدم ب شوهرمم نگفته بودم ک دیشب یهو دید گفت چرا زدی اینو این فقط فکر ادمو درگیر میکنه بهش ...

حالا برعكس شوهر من😅 من ايندفعه گفتم بي بي ممنوع تا روز آز كه برم آز بدم بنده خدا خيلي اميدواره 😊 خدايا تو رو به فاطمه زهرا قسم همه ي منتظرا به آرزوشون برسن و ماها هم نتيجه اينهمه تلاشمون رو بگيريم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خداااااااايا شكرت🙏🏻
مرسی عزیزم ممنون از راهنمایی خوبت  منم اصلا با عمل واریکوسل موافق نیستم چون همسر همکارام چندتا ...

عزیزم به دکترت اعتماد کن اما برای اطمینان پیش چندتا اورولوژیست دیگه هم برین که مطمئن شین.اما من اکثر اونایی که واریکوسل عمل کردن شنیدم پشیمون شدن.چون به قول شما تعداد میره بالا اما فاکتورهای دیگه میاد پایین

درمورد عمل شوهرم که ما اونموقع شیراز میرفتیم دکتر.بعد کلی سونو و نمیدونم عکس و معاینه اینا دکتر‌گفت واریکوسل خفیف داره.عمل کنه شاید اوضاعش بهتر شد.من اونموقع کوچیکتر بودم و شدیدا مقاومت میکردم دربرابر میکرو😂میگفتم من طبیعی میخوام فقط😁تا اینکه عمل کرد و گذشت و گذشت ماهرچی اقدام کردیم دیدیم نشد.رفت بعد شش ماه ازمایششو تکرار کرد دیدیم بدتر شده که بهتر نشده

در نهایت من ۵-۶ ماه قبل تصمیم قطعیمو گرفتم گفتم این راهیه که باید برم پس بهتره هرچه زودتر بریم سراغ‌میکرو.

و‌ چون تهران اومدن و موندن برام سخت بود و آشنایی با دکترای تهران نداشتم اومدیم یزد پیش دکتر افلاطونیان.الان هم روز ۱۲ انتقالم به امید خدا چهارشنبه ازمایش دارم.دعا کن برام خانومی

مرسی عزیزم ممنون از راهنمایی خوبت  منم اصلا با عمل واریکوسل موافق نیستم چون همسر همکارام چندتا ...

دکتر اورولوژیستتون توی ابن سینا دکتر امیرجنتی هست؟تعریفشو شنیدم.اما فکرنکنم بگن باید عمل شه حتما.شما بگین میخواین هرچه زودتر میکرو کنین و نمیخواین معطل شین.تاکید کنین که تصمیم قطعیتون میکرو هست و بگین اگر عمل واریکوسل تاثیری توی این پروسه نداره بیخود وقت و هزینه تون رو تلف نکنن

حالا برعكس شوهر من😅 من ايندفعه گفتم بي بي ممنوع تا روز آز كه برم آز بدم بنده خدا خيلي اميدواره 😊 خ ...

خدا به دل شوهرامون و مادرامون و تمام اونایی که برامون دعا میکنن نگاه کنه و امیدمونو ناامید نکنه

ان شاالله تمام انتقالیا مثبت میشن.من باور دارم ماها قراره عیدیمونو بگیریم😍

عزیزم در این حد پیشرفت داریم   بستگی ب ازمایشگاه داره..برامن یکساعته جواب دادن

عه جدی؟چه خارجکی😍😁منم شنیدم بعضی جاها خیلی زودتر جوابو میدن.ماها ۱۴ روزو تحمل میکنیم اون سه چهار ساعت مونده تا جواب ازمایش ۳-۴ کیلو لاغر میشیم😂😂😂

عزيزم نگران نباش منم ١١ هفته و ٢ روز انجام دادم و هيچ مشكلى براى اين هفته نداشت

دستت درد نکنه عزیزم☘🌻🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘